Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ¸Vpis v vrtec 13.11.2006 10:05:52
|
|
|
|
lelaval
|
Naj se ne bi delale razlike s prednostjo ne za zaposlene, kot za nezaposlene in mislim, da tudi za samohranilce ne. Žal pa v praksi tudi tukaj kršijo zakone. Naj bi šlo lepo po vrsti - kot so bili vpisi.
|
|
RE: ¸Vpis v vrtec 13.11.2006 10:09:21
|
|
|
|
Mina1
|
Za vpis ni nekega pravila oz. so. Je pa res, da sem sama bolj na sveže samohranilka, in da bi razbremenila mojo mamo, sem v novem vrtcu toliko časa "težila", da sem dobila prosto mesto tudi za malega za jasli, bratec je v malo večji skupini, v istem vrtcu seveda. Probaj, mogoče bo šlo skozi. Je pa res, da tam, kjer imejo res vse zasedeno, pač ne morejo delati čudežev.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?