|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samohranilke - kako shajate?
17.8.2008 10:23:17   
Lumpi
iz meseca v mesec - vam kdo pomaga? Grem v najem z 2 otrokoma, pa me zadnjih nekaj dni popada dilema otem, če mi slučajno nebi zneslo (finančno).

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samohranilke - kako shajate?
17.8.2008 23:00:13   
mufi77
bit sama z otrokom ni zabavno, je pa res, da bit z neprimernim dedcem pa sigurno grozno... Torej, poskrbi, da boš poskrbela za preživnino (cca 130e na otroka, lahko tudi manj user posted image ) Če noče dat, ga daš na sodišče, če še vedno ne plača dobiš od Preživninskega sklada cca 65e na otroka... Pa dobiš še otroške dodatka povečane, sicer šele naslednje leto, ker sprotne spremembe ne upoštevajo (čeprav naj bi jih obveščali o vseh razlikah...)  Malo si seštej koliko rabiš, kolikor nimaš se probaj zmeniti da to urediš s preživnino...
Želim ti vse lepo, user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 10:44:47   
Natyy
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi

iz meseca v mesec - vam kdo pomaga? Grem v najem z 2 otrokoma, pa me zadnjih nekaj dni popada dilema otem, če mi slučajno nebi zneslo (finančno).

Biti samohranilka s povprečnim osebnim dohodkom ali še malo manj je trnova pot. Samo se da preživeti. Smo trije.  Sicer nisem v najemu, živimo namreč v hiši, a so tudi tako dokaj viskoki stroški.  Sicer je seštevek prihodkov (OD, preživnina in otroški) cca. 1000 Eur. Pa hči ima štipendijo 140 Eur. Pa preživimo in si privoščimo tudi morje in pohajkovanje po hribih.
Finančno mi nihče ne pomaga. Edino kar sem dobila v dar je 1/3 hiše, katero sem morala preuredit in opremit.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2008 10:58:29   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpi
Grem v najem z 2 otrokoma, pa me zadnjih nekaj dni popada dilema otem, če mi slučajno nebi zneslo (finančno).

Če zaupaš kaj več v zvezi s financami in krajem bivanja, se zna zgoditi, da najdem kakšen pameten nasvet. user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?