|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samodejno ugašanje računalnika - pomoč
16.7.2009 8:05:01   
lotoska
Kaj bi bilo to, a je virus ali kaj... računalnik se mi sam ugaša. Najprej se je sam ugašal, na servisu so zamenjali ploščo,zdaj se ponovno sam ugaša, s tem da se sam prižge nazaj. Pri tem me vsakič odjavi, če sem kje prijavljena, včeraj so mi izginile vse priljubljene strani. Kaj bi to bilo, se komu sanja, jaz sem že čist obupana.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 3.8.2009 0:05:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: računalnik -pomoč prosim
16.7.2009 8:08:50   
Anonimen
kaj pa ventilator? lahko da se ugaša zaradi pregrevanja.

lahko pa, da je tudi virus.

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2009 8:12:42   
lotoska
Ne ventilator je v redu, (računalnik je star 2 meseca), ugaša se npr takoj ko sem ga prižgala 2x v 5 min, antivirusni program mi nič ne najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2009 8:16:41   
Anonimen
kratek stik mogoče?

meni se je že nekajkrat naredilo, da ko sem se z USB ključkom približala reži, da se mi je računalnik ugasnil. kot, da je preskočila elektrika. user posted image

mogoče slabo vtaknjeni kabli...

hm, kaj še user posted image

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2009 8:28:12   
lotoska
Nataša77 hvala, kabli so v redu, usb ključ, ki se mi je valjal zraven sem ravnokar pospravila. Najbolje bo še enkrat naložit Visto kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2009 8:30:42   
Anonimen
mogoče. samo glej, da jo boš pravilno naložila. user posted image

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2009 8:32:46   
mala maja
ne nalagaj kakšnih črnih verzij gor, sploh ne nalagaj sama programov gor. Ponovno ga nesi na servis in zahtevaj novega.

Kolega se bucka zaradi iste napake že 4 mesece z BIG-Bangom. Kjub temu da smo mu že dvakrat menjali matično ploščo ne dela.user posted image  Vmes je na lastno pest naložil črno verzijo windowsov in zdej ma sploh štalo, ker trdijo da se ugaša in sesuva zaradi tega. user posted image  Pa so takoj že na prvem servisu ugotovil da je računalnih zanič.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2009 8:45:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

ne nalagaj kakšnih črnih verzij gor, sploh ne nalagaj sama programov gor. Ponovno ga nesi na servis in zahtevaj novega.

Kolega se bucka zaradi iste napake že 4 mesece z BIG-Bangom. Kjub temu da smo mu že dvakrat menjali matično ploščo ne dela.user posted image  Vmes je na lastno pest naložil črno verzijo windowsov in zdej ma sploh štalo, ker trdijo da se ugaša in sesuva zaradi tega. user posted image  Pa so takoj že na prvem servisu ugotovil da je računalnih zanič.

to je res, ja. sploh pa je menda vista precej bolj zaščitena, kar se tiče nelegalnih verzij, tko da to je res boljše, da se ne dela.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2009 12:50:58   
Ana009
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

Moja sestra isto... cisto nov racunalnik.. ista tezava.. menjali osnovno plosco...v drugo niso "vec dobili rezervnih delov".. kupila cisto nov racunalnik.. no, naj bi bil nov, garancija zacela tect ze 4 mesece pred nakupom... no na koncu je po 4 mesecih dobila nov racunalnik...
nesi na servis naj ti popravijo in se potrudijo..

< Sporočilo je popravil Ana009 -- 16.7.2009 12:51:27 >

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......