Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa ventilator? lahko da se ugaša zaradi pregrevanja. lahko pa, da je tudi virus.
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:12:42
|
|
|
|
lotoska
|
Ne ventilator je v redu, (računalnik je star 2 meseca), ugaša se npr takoj ko sem ga prižgala 2x v 5 min, antivirusni program mi nič ne najde.
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kratek stik mogoče? meni se je že nekajkrat naredilo, da ko sem se z USB ključkom približala reži, da se mi je računalnik ugasnil. kot, da je preskočila elektrika. mogoče slabo vtaknjeni kabli... hm, kaj še
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:28:12
|
|
|
|
lotoska
|
Nataša77 hvala, kabli so v redu, usb ključ, ki se mi je valjal zraven sem ravnokar pospravila. Najbolje bo še enkrat naložit Visto kajne?
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče. samo glej, da jo boš pravilno naložila.
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:32:46
|
|
|
|
mala maja
|
ne nalagaj kakšnih črnih verzij gor, sploh ne nalagaj sama programov gor. Ponovno ga nesi na servis in zahtevaj novega. Kolega se bucka zaradi iste napake že 4 mesece z BIG-Bangom. Kjub temu da smo mu že dvakrat menjali matično ploščo ne dela. Vmes je na lastno pest naložil črno verzijo windowsov in zdej ma sploh štalo, ker trdijo da se ugaša in sesuva zaradi tega. Pa so takoj že na prvem servisu ugotovil da je računalnih zanič.
|
|
|
|
RE: računalnik -pomoč prosim 16.7.2009 8:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja ne nalagaj kakšnih črnih verzij gor, sploh ne nalagaj sama programov gor. Ponovno ga nesi na servis in zahtevaj novega. Kolega se bucka zaradi iste napake že 4 mesece z BIG-Bangom. Kjub temu da smo mu že dvakrat menjali matično ploščo ne dela. Vmes je na lastno pest naložil črno verzijo windowsov in zdej ma sploh štalo, ker trdijo da se ugaša in sesuva zaradi tega. Pa so takoj že na prvem servisu ugotovil da je računalnih zanič. to je res, ja. sploh pa je menda vista precej bolj zaščitena, kar se tiče nelegalnih verzij, tko da to je res boljše, da se ne dela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......