|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samo spi in spi
6.12.2004 22:12:54   
Bejba
Naš 8 tednov star sonček kar naprej samo spi. Malo me že skrbi, ker druge, ki imate enako stare malčke, pravite da so že veliko pokonci čez dan. Naš pa še vedno kot novorojenček. Poje, podre kupčka in že se mu zapirajo očke ter naslednjo minuto že spi. Tako je čez dan in ponoči. Ne spi edino, če ga dajejo krči. Proti temu mu dajem kapljice Lefaxin v mleko vsak obrok. Sedaj pa smo še malo bolančkani, zamašen nosek, kašlanje, kihanje.
Ali je to normalno? Saj meni kar paše, da lahko vmes kaj postorim, ampak malo me pa že skrbi.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Samo spi in spi
6.12.2004 22:24:21   
Vera*
Po mojem ni razlog za skrb.Moj ni samo spal ,spal ampak spal, spal, spal,spal...Ni imel niti krčev,zato tudi ne vem kako je če moraš otroku ponoči bedezi.Tudi se ni jokal,zato sem z 6 meseci odšla k zdravniku.Ker se naj bi z jokom čistila pljuča.pa je rekla,da naj grem domov in da sem lahko srečna da imam takega otroka,ker jih je res zelo malo.Tako da ne skrbi.:bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Samo spi in spi
6.12.2004 22:50:25   
Ezi
Bejba, a malo zamenjaš?:)-:)-:)-
Hecam se ...
Verjetno Anže tako raste, da potrebuje le hrano in dober spanec. Če ima čist nosek, če se ti drugače zdi vse ok, nikar ne skrbi, ampak le uživaaaj!

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Samo spi in spi
6.12.2004 23:33:02   
jasna j.
Ne skrbi, tudi moj (6 tednov) samo spi in spi. Lahko ti povem, da je prvi (5 let) tudi samo spal in bil pravi angelček do 2 leta, sedaj pa je kot živo srebro in rabim ogromno živcev, da ga obvladam - torej uživaj dokler lahko!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Samo spi in spi
7.12.2004 8:47:43   
kikica
Sploh ni panike. Moja skoraj 3 mesece stara pikica tudi samo spi. Podnevi skoraj cel dan, v bistvu čuje samo kadar papa in jo previjam, potem pa takoj spet zapanča. Zvečer kakšne 4 ure čuje (do polnoči) in spi dalje do 6 zjutraj in potem turnus spanja dalje. Tudi jaz sem se spraševala, če je to normalno, pa baje je to ok. Torej, brez skrbi.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Samo spi in spi
7.12.2004 8:50:21   
Anonimen
Moja nečakinja je celo sestrino nosečnost prespala, tako da neslednje leto, ko se jim je pridružil še en član, sploh ni bila nič na mamico navezana. Jim je zelo prav prišlo, tako da je mamica lahko skrbela za ta malega dojenčka, očka pa za enoletno punčko.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Samo spi in spi
7.12.2004 8:50:51   
Anonimen
Ojoj, celo porodnško je prespala, ne nosečnost.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Samo spi in spi
7.12.2004 8:52:15   
Anonimen
Bejba bejži nooo..zdej pa ti lahko vsaka zavida.Naj spančka bo hitreje rastu:)-:)imaš pač pridno mirno dete,ki ima ves namen se dobro naspati,nabrati moči,da bo kasneje ko bo večji mamici razbijal škatle:)-:)-:)-
lp Neva:rozica:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Samo spi in spi
7.12.2004 11:19:13   
Bejba
No, pa ste me potolažile. Saj ne rečem, saj paše da toliko spi in imam tudi jaz malo miru, vendar me je res že malo skrbelo. Sedaj pa me ne več, ko ste me tako potolažile. Sicer je pa naš srček prava tečka ko je zbujen. Verjetno sedaj zaradi zamašenega noska in kašlanja. Kar naprej neki stoka in "****ka". Pa je previt in sit, pa mu še vedno nekaj ni prav. Upam, da je res krivo samo to, da je malo bolančkan in bo kmalu bolj vesel.
Še enkrat hvala.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Samo spi in spi
7.12.2004 11:43:46   
lena-3
Kako pa je s pridobivanjem teže? Moja prijateljica je imela podobno zaspanko.... Potem pa so v posvetovalnici ugotovili, da dobi premalo hrane (v dveh mesecih se je zredila samo za 600 g) in da je dete na ta način varčevalo z energijo. Tudi meni se je to zdelo skoraj nemogoče.... Ampak sedaj ko dete dobiva dodatek spi zelo malo in tudi ponoči se zbujajo, prej pa je spala celo noč. Zato ti svetujem, da malo preveriš, kako mu narašča teža....

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Samo spi in spi
7.12.2004 17:01:20   
Bejba
Tudi jaz sem se bala da je to to Lena, ker smo imeli na začetku tudi mi probleme z nenapredovanjem in smo bili celo 5 dni na Pediatrični. Tudi takrat je non-stop spal in so mi rekli, da zato ker je lačen.
Vendar sedaj lepo pridobiva na teži, tako da mislim, da ni več problem v tem, čeprav sem mu malo zmanjšala obroke. Prej je namreč pojedel 150-160 ml na obrok, sedaj pa mu dajem 120-130 ml, ker je skoz bruhal. Se je zgleda prenajedel. Jaz mislim, da ne more biti lačen, kaj pravite?

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Samo spi in spi
7.12.2004 18:01:35   
Pupica
Tudi naša je samo spančkala. pravijo da je tut spanček en žganček.ti kar pusti princa naj spi spanje pravičnega.:kuza:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Samo spi in spi
7.12.2004 20:12:43   
lena-3
Če pridobiva na teži, potem pa ni nobene panike. Ti samo uživaj, ker takšni otroci so redki.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!