|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samo pri mami!
1.5.2011 10:16:28   
katraHF
Pozdravljene!

Moja 3 mesece in pol stara hči, je že nekaj tednov zadovoljna samo v mojem naročju - če jo pestujem jaz, jo lahko drugi ogovarjajo, božajo itd., v naročje pa jo za dalj kot nekaj minut ne sme vzeti nihče, saj takoj joka. Ko jo spet vzamem jaz, se pomiri in že smeje naprej. Prej tega ni bilo - se je rada pestovala pri vsakomur. Moža še delno sprejema in ne joka vedno, ko jo pestuje, dedkov in babic pa ne. V vozičku ali na trdi površini, ko se igrajo z njo, je dobre volje pri vseh in se smeje ter oglaša, v naročju pa je zadovoljna samo pri meni. Sicer je nikoli nisem navezovala le nase - sorodniki, so jo lahko kadarkoli obiskoval in pestovali, veliko smo skupaj tudi vsi trije z možem ... Je mogoče, da je bolj občutljiva, ker jo občasno zvečer mučijo krči, česar do dveh mesecev ni bilo, ali sem jo nezdravo (in nehote) preveč navezala nase?

Lp! K.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samo pri mami!
1.5.2011 10:34:11   
Precious
IZVIRNO SPOROČILO: katraHF

Pozdravljene!
Je mogoče, da je bolj občutljiva, ker jo občasno zvečer mučijo krči, česar do dveh mesecev ni bilo, ali sem jo nezdravo (in nehote) preveč navezala nase?

Lp! K.

nezdravouser posted image   Logično je,da se otrok najboljše počuti pri mami,saj si otroka nosila 9 mesecev pod srcem.
ne,preveč se otrok ne more navezati na mamo

(odgovor članu katraHF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.5.2011 15:11:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Precious)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2011 15:38:38   
mateyka
malo te že prepozna (voh in delno je začela malo bolj videt), je pa tudi od posameznega otroka odvisno. naša tamala se nikoli ni pustila brez protesta vzet komu razen meni in očiju. se spomnim, od enega leta do drugega se je užitkarsko vozila in smejala vsakemu iz vozička - dokler se je kdo ni poskušal dotakniti. samo majhen pip kjerkoli! (nogica, rokica..), že je vreščala kot najhujši jesihar, kot da jo je kso skušal ugrabit ali ji odtrgat ud. neverjetno je bilo. sem morala prav opozarjat folk, da je ne pipa, ker jim je spustila hudo sireno. ena stara mamka, me je celo obtožila, da sem ljubosumna (wthuser posted image ), ker je preveč roke stegovala k njej (valjda je tamala spet začela vreščat in ptoem vsakič ko jo je samo zagledala). dopovedat si pa ni dala da naj jo pusti na miru in ji samo govori. ehhh..

zdaj je že bolje, samo tudi ni preveč zainteresirana it brez mene kam, če človeka res dobro ne pozna. ampak, otroci ratejo in se sčasoma spremeni veliko stvari - samo počasi in potrpežljivo, razvadit pa trimesečnika imho ne moreš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2011 21:17:02   
nusi
naš je bil isti pa tudi pri te starosti. Se mi zdi, da naj bi ta strah pred tujci prišel okol 8 meseca, ampak naš je bil najbolj boječ takrat, kasneje pa ni imel več teh problemov, samo ne sili ga v naročje k drugim. To bo samo poslabšalo zadevo, saj tebe tudi ne grabi kar vsak, ki se mu zlušta in tamala pač  lahko protest pokaže samo z jokom. Daj ji čas in se bo unesla.

(odgovor članu katraHF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2011 19:39:32   
titanik
Pri nas je še zdaj mama glavna,noben drugi ne velja.Ko bom šla v službo ,pa pa druga pesem.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?