Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Samo na glas in globoko razmišljam 14.6.2008 13:19:48
šnucika
Na RR sem že celo vrsto let....še na tisti ta prvi sem bila,sicer pod drugim nikom. No in kaj opažam...da portal ringaraja na žalost postaja odlagališče odpadnega možganskega materiala in grobišče malih sivih celic.
Predvsem na različnih temah glede morebitne zanostitve in nosečnosti...pa tudi na forumu o dojenčkih se najde kakšen lep umotvor. Ali je vse skupaj resnično napisano ali le zafrkantska potegavščina.....težko vedeti. To je delo vas,moderatorjev,da presojate in počistite morebitne "smeti".
RE: Samo na glas in globoko razmišljam 14.6.2008 15:57:50
Anonimen
Ob poplavi takšnih in drugačnih teorij o starševstvu ipd. se vprašam zakaj so sploh potrebne, če pa ljudje še osnovnih stvari O SEBI ne vejo. Kaj če bi se odprl nov forum z naslovom Osnove biologije.
RE: Samo na glas in globoko razmišljam 14.6.2008 22:28:21
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
Na RR sem že celo vrsto let....še na tisti ta prvi sem bila,sicer pod drugim nikom. No in kaj opažam...da portal ringaraja na žalost postaja odlagališče odpadnega možganskega materiala in grobišče malih sivih celic.
Predvsem na različnih temah glede morebitne zanostitve in nosečnosti...pa tudi na forumu o dojenčkih se najde kakšen lep umotvor. Ali je vse skupaj resnično napisano ali le zafrkantska potegavščina.....težko vedeti. To je delo vas,moderatorjev,da presojate in počistite morebitne "smeti".
Sem šla brati temo, katere link si dala. In Na vseh forumih se najdejo zabavljači, pa takšni, ki imajo kratko lajtungo, pa takšni, ki radi resno debatirijo in pa taki, ki morajo povsod vtikat svojo pamet. Ti slednji so najbolj moteči in res, teh je na RR največ. Žal. Tako da ne zavidam moderatorje. Res je težko potegniti črto, kje je meja.
RE: Samo na glas in globoko razmišljam 15.6.2008 6:19:40
Anonimen
Ne berem drugega kot čvekanje in včasih dipo zato nevem kaj se dogaja drugje pa niti brala nisem.Če pa je res tako je zadosti žalostno od enih mamic ali bodočih mamic.Žal.
RE: Samo na glas in globoko razmišljam 3.7.2008 14:13:25
dory
jst sem tud od tam...starih cajtov...in ne sodelujem več tok tukej gor, ker se popolnoma strinjam s tabo šnucika...edino globokega razmišljanja ne rabim zraven :)