Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:41:09
|
|
|
|
CUKRČEK
|
A ti provociraš slučajno JAz bi dala absolutno višnje. Sem pa jaz zadnjič spekla to torto in je bila tudi brez sadja odlična. mmmmmmmmm
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:44:19
|
|
|
|
cmokec
|
Višnje
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:49:42
|
|
|
|
pety78
|
Saj ponavadi z višnjami naredim, ampak za spremembo bi na eno plast dala smetano z nutello, na drugo pa jagodno kremo iz jagod in sira mascapone in smetane, namočila pa z jagodnim sokom. Na vrhnjo plast pa zopet smetano z nutello. Kaj pravite?
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:51:56
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem to torto zadnjič namočila z sokom od ribeza. In ej prišlo super, ker je ta sok bolj kiselkast in je v kombinaciji z sladkim testom prišlo super. Če ti kaj ostane(kar seveda dvomim) pa lahko pridem probat, da bom za naslednjič vedela kaj novega
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene sploh ne gane. Jaz takih kislih tort sploh ne maram. Tiste kisle višnje noter ... fuj! A ni čudno, da jaz nečesa ne maram? Pa do zdaj teha sploh nisem vedela. Hvala, pety.
|
|
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pety a ti rada mučiš ljudi? Kar daj višnje noter,pa napiši kolk je bila dobra,da nas še malo mučiš.
|
|
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 9:57:09
|
|
|
|
pety78
|
Ok, da ne bom res tak nesramna, pa vam raje ne bom rekla, da v moj album poglejte. Prav? Madonca, saj od vseh teh tort bom tudi sama kmalu pristopila na ta forum. Že od decembra se vleče ta peka, ampak je vsak vikend nekaj, da je res nujno potrebno.
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 10:40:27
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz imam ravno jutri v načrtu to torto speči (zvečer lahko sladko, a ne), pa moram povedati, da jo vedno delam, kot pravi CURČEK, brez sadja, navlažim pa pecivo s sadnim sokom, je pa odlična torta, jo delam vsak vikend, domači jo obožujejo.
|
|
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 10:42:10
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Mene sploh ne gane. Jaz takih kislih tort sploh ne maram. Tiste kisle višnje noter ... fuj! A ni čudno, da jaz nečesa ne maram? Pa do zdaj teha sploh nisem vedela. Hvala, pety. Ej, saj višnje niso kisle...vsaj meni se ne zdijo. Toliko da boš vedela, da imaš kar lahko rada to torto
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 10:42:55
|
|
|
|
Saša27
|
Pety78, pa ti si to torto sama spekla, če si, si res mojster
|
|
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 11:33:09
|
|
|
|
srki
|
Višnje, definitivno. Včeraj sem jo jedla, tista čokolada je imela res okus po nuteli, tako so dobre te torte, mnjam.....
|
|
|
|
RE: Samo malo sem pokukala... 2.2.2007 12:45:10
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Pety78, pa ti si to torto sama spekla, če si, si res mojster Jap!
|
RE: Samo malo sem pokukala... 4.2.2007 15:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pety, daš recept gor? Jst bi jo tud rada naredila
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?