|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Same težave
14.10.2005 7:18:40   
ur+sa
pozdravljene.user posted image

saj nevem kje bi zacela.user posted image zadnje case opazam, da imam napet trebuh, boleca prsa, slabosti,... (kot znaki za zanositev).

v nedeljo sem imela rjavkast izcedek, ki je bil samo ta dan in bilo ga je majhen. ker imam redne M (na 28 dni), to pa se mi je zgodilo 24 dan,) sem odsla k G.
moja G je user posted image !! sploh mi nic ne pove, pa nic. cez 3 dni sem dobila malo M. vceraj pa je cez dan M izginila, zvecer pa je spet prisla, vendar je bilo bolj rjavkasto, kot rdeceuser posted image .

Kaj to pomeni!?? naj grem se enkrat h G (namen jo imam zamenjati).user posted image
so to ciste? se na pregledu ciste obcutijo?
kaj pa na UZ?

aja naredila sem test, bil je -.user posted image

hvala vam za odgovore!user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Same težave
14.10.2005 10:56:49   
tinkamiška
Ur+sa težko je takole napovedovati kaj bi tole lahko bilo, sploh nam, ki smo laiki in lahko ugibamo samo iz podobnih izkušenj.

V času ko sem poskušala zanosit se je dogajalo vse živo, tudi taki napol prihodi M in nekaterih stvari se pač ne da pojasnit. Jst h G nisem hodila za vsako, ko se je M čudno obnašala...sem pa tudi zamnejala G in sem z zdejšnjo zelo zadovoljna. In od takrat je šlo vse skupaj hitreje in kmalu potem sem tudi zanosila.

Če se ti zdi, da te tvoja G ne jemlje resno in nisi z njo zadovoljna jo pač zamenjaj in boš potem videla kako naprej.

Upam, da boš z drugo G zadovoljna in bo tvojih težav kmalu konecuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 10:57:49   
ur+sa
a mi res nobena ne zna nic povedati??user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala vam vseenouser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2005 10:59:26   
ur+sa
ja hvala tinka. ja saj jo bom zamenjala.

aso to kaki znaki za ciste, ali kake druge bolezniuser posted image , mogoce kaj ves?

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2005 11:04:10   
ana25
Draga Ur+sa,

Jaz imam ciste in se jih vidi samo na UZ, če so ti ga že delali in so ti pokazali tvoje jajčnike in so bili lepi, brez črnih pikic potem nimaš cist - moji jajčniki so namreč polni črnih pik in tudi pred vsako M imam par dni rjev izcedek. Ravno ta mesec se mi je zgodilo, da mi je m zamujala kar 12 dni nato pa se je ulila in trajala samo 2 dni - sem bila prepričana da sem noseča, testi so bili negativni, pa kar nisem verjela.

Vem, da ti je težko . tudi meni ni bilo nič jasno . in pojma nimam kaj se je zgodilo . na žalost imaš le čas..moraš počakati še par dni pa bo bolj jasno kaj je ali kaj bo...

v vsakem primeru pa močno upam da si novauser posted image  in da boš kmalu dobila kakšne odgovore.

Lepo se imej, user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2005 11:08:33   
tinkamiška
Jst nisem imela cist, tako, da po mojem ni s tem kaj povezovati...

A si bila na kakšnih preizkavah do sedaj? Oprosti, ker ne sledim in vem bolj malo kako je s tabo, koliko časa se trudiš,...

Pri meni so bile krive zarastline in možek je imel slabši spermiogram, potem so mi jih odstranili in kmalu nama je ratalo. Ampak čudne M niso bile posledice zarastlin, ker niso bile vedno take. Včasih je bila kriva tudi moja napetost in pričakovanje, pa se je kak mesec zgodilo, da je bila čudna, enkrat močna, drugič je ni bilo skoraj nič,...

Ti pa res želim, da bi kmalu ratalo, ker vem kako mučno je iz meseca v mesec takole čakat in upam, potem te pa še M zauser posted image

LP,
Tinka

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2005 11:40:22   
ur+sa
ana25: G mije rekla (v pon) ko bo konec rjavskatega izcedka, naj se pridem pogledat, ker je to  lahko zanositev. jest sem mela rjavkast izcedek samo v nedeljo (pa to ga je blo cist mau). to G sem si pred kratim izbrala, ker sem imela eno iz SK.LOKE (pa mi je full od rok).in res sem koj v torek prisla na pregled. ko sem notri prisla, me je prasala zakva sem prislauser posted image : pa sem ji povedala, da sva se tko zmenili, poj pa prebrala in rekla:aja, sej resuser posted image .
no poj me je pa pregledala. ko sva s tem koncali, je samo sedla za svojo mizo in pisala un list (k ti uzame obirs, da ga nekm posljejo). potem sem jo pra prasala:kva nj zdej: a nj ta rajvvkast izcedek uzamem kot M, al kaj??
mi je G rekla: ja,...nevem..jah nc, nasvidenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
to mi je rekla! poj sm pa sam sla. in zdej nevem nic.v sredo pa sem spet dobila kao M. pa so mi kolegice predlagale nj test nardim, in je bil -.

to je blo vse.user posted image

TINAMISKA: kaj so to zarastilne?user posted image  saj vem daje lahko psiha,.. samo...
strah me je.. ena kolegica je vidla moj trebuh in je mislila, da sem noseca.. ko sem ji to povedala, je rekla, da obstaja moznost cistuser posted image , zato me je tko strah...
hvala vama obema, tut jest za vaju  upam na user posted image .

LPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2005 12:02:25   
tinkamiška
Jah, Ur+sa, nevem no, glede nosečnosti, se ne preveč ufurat, ker je potem še težje, če je ni.

Maš dve možnosti, ali ostaneš pri tej G, ali jo pa zamenjaš. Ne smeš bit pa preveč neučakana, ker se ničesar ne da prehitet. Če se ti zdi, da si noseča lahko greš delat krvni test, kjer se nosečniški hormon pokaže prej in je vse bolj jasno. Ampak moje izkušnje so, da če je test negativen, nosečnosti niuser posted image

Še kr  ne vem kako dolgo se trudiš zanosit, če je to par mesecev G nima kaj dposti za naredit, ker se razne preiskave začnejo po enem letu neuspha zanositve. Ta čas pa se poskuša in čaka, razen če ni res hujših težav. Tako pač je.

Si me vprašala kaj so zarastline. Nastanejo lahko(ni pa nujno) zaradi vnetij, razlitega slepiča, kakšnih operacij v trebušni votlini,...so taki skupki tkiva, ki preprečujejo ali pa otežujejo prehod semenčec do jajčeca, ali pa se to ne more vgnezdit,...Amapak niti slučajno ne zdej razmišljat, da imaš zarastline, sploh poskusi malo bolj optimistično gledat na vse skupaj. Lahko da ni nič narobe, se je pač zgodil tak ciklus, mogoče si bila prehlajena,...miljon enih vzrokov je lahko za to.

Imam občutek, da si še bolj na začetku in res se ne bi smela obremenjevat z raznimi boleznimi in kaj vse je lahko narobe,...ker potem se ti lahko kr zmeša. Sej veš, kako bi blo, če bi vsak dan razmišlajli kaj se nam lahko zgodi, ko gremo od domauser posted image

Upam, da se bo M ciklus uredil in da boš kamlu srečkauser posted image !

LP,
Tinka

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2005 12:47:49   
ur+sa
se enkrat hvala ti tinamiska. saj vem da nisem noseca, testu kar verjamem..

ne trudim se dolgo... je cist tko prslo, da bi lahko bila, tko da.... se tudi sekiram ne, ker nisem,...

res je, bolj sem crnogleda...user posted image ..

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2005 13:02:25   
taja24
Lp

Vidim, da si še zdaj u dvomih in zlo zmedena. Škoda! Vidiš, moji znaki in use kar sm doživljala, je bilo namišljeno. Čeprau sm imela čist drug občutk. U sredo popoldan se je kr ulila in tud eni strdki, oz.tkiva so bila prisotna,sm se kr mal ustrašla, tko da sm šla zvečer h G in je rekla da je to samo sluznica, UZ ni pokazau nč posebnega, samo da je user posted image . Učer dopoldan je še vedno kr lila, zvečer, torej drugi dan, pa , kokr da bi to pipo zaprl. Na vem kaj se z mano dogaja. Tko da danes, tretji dan ni več nič. Vidiš UR+SA, tok je tega nepojasnenega, da še sami ne vemo kaj se nam dogaja. Ali pa je to use u naši PSIHI user posted image user posted image user posted image

Upam pa, da bomo kmalu zagledale tisti tko prčakovani user posted image  oz. user posted image

Drž se!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2005 13:03:07   
Jančika_
Urša, pojdi si malo prebrat Pušenjakov forum na MONu. On dobi vprašanj o izcedkih na tone - in pri skoraj vseh odgovori, da so izcedki in neredne M pravzaprav normalen pojav, še posebej, če se ne pojavljajo redno. Tudi ginekolog pri takih zadevah ne more kaj ekstra pomagati. Včasih nam hormončki pač malo ponagajajo.

Ravno prejšnji teden sem našla svoje menstrualne koledarčke iz preteklih let in mi je zdaj zelo žal, da jih nisem poskenirala, preden sem jih zavrgla, da bi ti jih pokazala. Torej, to je bilo leta in leta ena sama zmeda! Res. Po nekaj mesecev nisem imela M, potem čisto malo, potem na 14 dni, pa spet 2 meseca nič, pa malo izcedka tu in tam - nema, da nemauser posted image . Pa sem kljub temu trikrat zanosila (prvič po 7 mesecih, drugič še brez M po porodu in tretjič v prvem poskusu). Šele zadnje štiri mesece imam redno M, pa sem stara 31, prvo M pa sem dibila pri 11 letih! (Uau, to sem zdaj prvič zračunala - že 20 let imam Muser posted image .)

Svetujem ti, da tale izcedek pač vzameš tako, kot je in se ne sekiraš. Sama nisem nikoli pomislila na kakšne težave, ko pač nisem imela rednih M. Res pa je, da takrat še ni bilo RR in nisem bila tako napsihirana, kot bi bila, če bi brala vse, kar punce tule napišejouser posted image .

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2005 13:23:21   
PUPA2
Pozdravljene!

Sem nova na tem foromu in me pesti podobna težava. V tem mesecu sem kakšen teden po M imela takšen nežno rozast izcedek, potem nič. Pred dvemi dnevi sem pa imela rjavkast izcedek (samo ta dan). No danes pa bi morala dobiti M, pa tudi nič, le da me v spodnjem delu trbuha nekaj "špika" kot ob začetku M. Včeraj sem tudi naredila test, ker nisem več zdržala in je bila druga črtica zelo bleda. Zato ne vem kaj naj si mislim. Ali je to user posted image  ali ne, pa še strah me je, da ni kaj narobe, ker me boli.... user posted image

Aja, zanima me še ali morata biti črtice na testu čisto skupaj ali sta bolj narazen?

Hvala za odgovore...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2005 14:11:45   
tinkamiška
Pupa, ne vem kateri test si delala, če je črtica bolj nežna, je zelo verjetno, da si noseča. Na tvojem mestu bi počakala še kakšen dan in naredila test ponovno. Takrat bi morala bit črtica že bolj jasna.

V zgodnji nosečnosti so lahko prisotne podobne bolečine kot pred M. Počakaj še kakšen dan in naredi ponovno test.

Ti želim, da bojo črtice bolj močneuser posted image

Ur+sa, ko sem brala tvoje sporočilo, sem se spomnila tudi na Jančiko in upala, da ti bo napisala tudi sojo izkušnjo, ker kot vidiš, ji je ratalo in ima zdej luštnega fantkauser posted image

Lepo bodite!

Tinka 

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2005 16:44:56   
ur+sa
user posted image    hvala vam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2005 17:13:06   
Max-Mara
Helov, punce!

Evo, tud jst sem danes delala test, pa je bil -, M pa nimam ze 42 dan-se nikoli je nisem tako dolgo cakala!!!!user posted image
No, ampak sem sigurna, da ta mesec ne bo nic, ker se vedno nimam niti enega znaka, da bi bilo to to!
Ma nc, odlocila sem se, da tud tegale foruma ne bom vec brala, ker pol se sam skoz neki sprasujem, pa sekiram, obremenjujem...dobesedno miselno se maltretiram...
Morm se skulirat in pozabt na vse skupej! Ko bo cas za user posted image , se bo ze pokazal! A se strinjate????

Lp

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.