Lana25
|
Hej! Tvoja debelost ni vzrok, da si brez fanta, je pa sigurno res, da se lahko najde tudi tak, ki te zaradi par kilogramov preveč odslovi. Enim so všeč suhe, se pa najdejo tudi taki, ki so jim všeč malo obilnejše postave. Moj brat na primer je tak tip. Sam je na videz precej simpatičen in zato je posledično okrog njega vedno veliko punc vseh kategorij, ampak še nikoli ni pogledal za suhico in tudi njegova punca ni suha, ker mu enostavno take niso všeč. In potem mu vsi govorijo kakšno punco, da bi lahko imel, pa kam gleda,... ampak takšne so pač njegov tip in to je to. Kot drugo pa, sama sem suha in ugani, ja brez fanta. Jaz sicer imam avto, ampak kaj, ko pa vse moje kolegice imajo že otroke, ali pa delajo na njih in se jim več ne ljubi pohajkovati. Se pa meni, zaradi njihovih otročkov, ravno zadnje čase željica po njih zmanjšuje, ker vidim koliko dela, energije, potrpežljivosti, vstrajnosti, iznajdljivosti, organizacije, discipliniranosti, živčkov in občutka je potrebno za male nadobudneže. Pa sem si tudi sama, ko je prva kolegica zanosila, zelo zelo močno zaželela otročka in še zaželjeno bi bilo, da bi jih čim prej imela, ker imam že zdaj težave z PCO in endometriozo, pa vendar se nočem prenaglit, da ne bom na koncu kot ena anonimna na drugi temi, ki tepe svojega otročka, sicer po ritki, ampak vseeno. Boljše je, da za otroka tudi osebnostno malo dozoriš, si kaj prebereš o vzgoji, si nabereš malo prakse z varovanjem otrok kolegic in da takrat, ko pride tvoj vsaj približno veš kaj lahko pričakuješ. Željice včasih znajo biti zelo močne, pa prav je tako, ker nam dajejo zagon, moč in energijo, ki je mogoče nebi premogli, če ne bi bile tako velike, vendar pa zaradi tistega občutka zadovoljsta, ko se nam izpolnijo včasih rinemo tudi z glavo skozi zid. Zato si vzemi čas, da nekoga s kom boš delila zadovoljstvo ob izpolnitvi tvoje željice, res dobro spoznaš. No vsaj, če ti ni vseeno kdo bo njegov očka, se ne prenagli. Vse ima svoj čar, tudi samskost. Meni vedno bolj, ko sem sama ustreza ta stan, kar pa tudi ni vredu, ker tako bom pa res težko mamica. Razen kar me moti je to, da me na familijskih žurka vsi utrujajo kje imam mojega in kljub vsej domišiji več nimam izvirnih odgovorov kje je. Tako je zdaj na enem dolgem poslovnem potovanju . S tem ti hočem povedat, da izrabi ta samski čas in uživaj v njegovih prednostih in prej ali slej bo to nekdo opazil in ti zmešal štrene.