|
RE: Sama,... 27.10.2008 21:51:50
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76 In ja huda carica si, take ženske so men všeč, da imajo vse spedenano in ne tiste, ki obupujejo. Bravo. A ni hecno, kako smo različni. Meni pa se zdi nekdo, ki okoli sebe zid naredi ful bogi, nič spedenan in čisto do konca obupan. Pa ne da ne razumem pante, kadar so reči za določen čas. Tako kot je mič napisala razumem in je fajn. Pač se ji ne zdi biti z nekom samo zato, da si. To je jasno. Zakaj bi bil z nekom, s katerim ti ni tolk fajn, kot če si sam? pa če to traja leta dolgo, je to čist ok, dokler pustiš možnost, da se ti zgodi tudi kak moški. Dopustiš možnost, nisi z zidom okol sebe. Pa še nečesa ne razumem. Kako te lahko neka stvar tako zelo prizadane, da zakrkneš v svojem svetu? nobena reč na tem svetu ni večna. Vse enkrat pride in enkrat gre. Tudi partner. Edino nimamo pojma, kdaj bo prišel in kdaj odšel, niti iz kakšnega razloga, tega ne moremo določat. Če bi to lahko sprejeli, bi nam bilo mnogo lažje v lajfu. Pa tudi če bi sprejeli lastno nepopolnost, da smo si pač enkrat izbrali nekoga, ki je bil za nas zanič in si to odpustili in njemu tudi, da je tak kot je, in sebi, da smo se narobe odločili, bi bilo za nas lažje. Živeti v nekem gnilem prepričanju, da se nam je nekaj groznega zgodilo, kar nas je prizadelo do nezavesti (saj nas ne more tako prizadeti, če ne snujemo nekih totalno norih misli ves čas v glavi, lastne misli nam to delajo, ne človek, ki nas je zapustil ali nam kaj hudega storil) in potem na tem viseti do nezavesti, pa se mi zdi zanič. Treba je iti naprej. Vedno naprej v lajfu. ni treba takoj dobiti deca, ni treba iti v nek odnos nikoli če ti ne paše, ni treba nič od tega.... treba je pa živeti polno in dopustiti usodi možnost, da ti nekoga pripelje naproti. Življenje z zidom okrog sebe pa za moje pojme glih ni zelo polno življenje. Kaj pa vem. Jaz upam,da se bo zid okoli tebe enkrat stopil, ker če mene vprašaš je mnogo boljše živeti z več joka in več smeha, kot z ničemer od tega dvojega, če malo karikiram vse skup. Življenje je dogajanje. Vsaj jaz ga tako dojemam.
|
|
|