|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sama,...
27.10.2008 13:52:12   
lev76
...sem že 2,5 leti. Odkar se je oče mojega otroka odločil "oditi malo razmislit". Otrok je star slabe 3 leta.
Ampak mi je lepo tako kot je,... prijetno,...

Skrbim za otroka, nedavno sem končala podiplomski študij, katerega sem začela tik pred nosečnostjo, hodim v službo,...Zvečer ko se zaprejo male utrujenu učke, pa odidem v posteljo s kakšno dobro knjigo ali pa samo s Financamiuser posted image .

Zdi se mi, da sem okoli sebe zgradila nek zid. In upam, na to da je neprobojenuser posted image . Bojim se razočaranja, bojim se čustvenih turbulenc, bojim se odnosa.Včasih me kakšna prijateljica vpraša:"Hej, mačka že maš kakega?" Pa pravim:"Ne in si ga niti ne želim." "Ah,dej no, kakšnega pa že imaš v igri?!" "Ne, odločno povem."

A mislite da to obdobje traja večno? Sama namreč nimam vizije o novem moškem v življenju. Imam kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne plane, pa nobeno obdobje ne vsebuje moškega spremljevalca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sama,...
27.10.2008 14:09:12   
Anonimen
Tvoj pravi moški bo prišel, ko ga boš najmanj pričakovala.

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 14:13:06   
babylove
Vsaka čast. Lepo si vse to opravila, za pohvalit.

Ko bo vstopil pravi moški v tvoje življenje, boš vedela. Nima smisla iskati moškega, ker tiste, ki bi se na vso silo rade na kakšnega obesile, kaj hitro izberejo napačnega. Itak da bo prišel sam od sebe in to prekmalu, ker samozavestne in samostojne ženske kot ti so magnet za moške user posted image .

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 14:15:43   
katy82
Ja jest bi rekla da se je lahko kak primeren že pojavil pa ga zaradi slabe izkušnje niti nisi pustila blizu,mogoče tudi zaradi otročka ker ne bi rada podrla vajinega ustaljenega ritma.
Težko je kakorkoli učenjačit vsak zase ve,verjamem da te pa zamori sploh ko si sam s sabo in sploh zdej ko bojo daljši dnevi.
Sam še to:Ne pozabi,da si ženska in da imaš tudi svoje potrebe in želje,ki se jim moraš posvečat in jih negovat,zaradi tega ne boš slaba mama.

A bivšega si prebolela?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 14:23:53   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A bivšega si prebolela?

Bi rekla da sem, ne še čisto in polnoma v nulo,ampak v glavnini sem ga.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 14:28:05   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ja jest bi rekla da se je lahko kak primeren že pojavil pa ga zaradi slabe izkušnje niti nisi pustila blizu,mogoče tudi zaradi otročka ker ne bi rada podrla vajinega ustaljenega ritma.

V bistvu neke hude gužve niuser posted image user posted image , pa kot rečeno mi tako kr paše. Sploh me to ne mori, ampak sem pa za trenutek pomislila, da sem popolnoma čustveno otopela (kar se tiče napsrotnega spola seveda, glede otroka je druga pesem).

Dejstvo je, da ne iščem moških kontaktov preko neta in posledično,ker je moje družabno življenje omejeno zgolj na stari krog prijeteljev, tudi ni nekih novih poznanstev in gneče v tem smisluuser posted image .

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2008 14:39:22   
Gina
A sebe imaš rada? Mislim meni je vseeno malo čudno, da se tolk bojiš, da bi bila prizadeta. Prizadaneš se sam, s svojimi pričakovanji, s pretirano navezanostjo. Če nikogar ne "poseduješ", če ga ne jemlješ kot nekaj, kar nikdar ne more izginiti, te nihče ne more toliko prizadeti, da bi zaradi tega izgubila zaupanje v vse moške tega sveta. In resnica je,d a lahko ljubiš iz vsega srca tudi brez pričakovanja večnosti. Važno je, kako se počutiš tisti hip, ko si skupaj. In ne verjamem, da bi se ne mogla z nikomer počutiti fajn, ko sta skupaj, mislim bolj fajn, kot ko si sama, da si pokopala vsa partnerstva pod preprogo za nedoločen čas pod svoja čustva. Najbrž moraš imeti precej težkih reči za sabo, da takole gledaš na ta svet. Najbrž ti mora biti še vedno zelo hudo. Ne bi bila rada v tvoji koži.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2008 14:44:38   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A sebe imaš rada? Mislim meni je vseeno malo čudno, da se tolk bojiš, da bi bila prizadeta. Prizadaneš se sam, s svojimi pričakovanji, s pretirano navezanostjo. Če nikogar ne "poseduješ", če ga ne jemlješ kot nekaj, kar nikdar ne more izginiti, te nihče ne more toliko prizadeti, da bi zaradi tega izgubila zaupanje v vse moške tega sveta. In resnica je,d a lahko ljubiš iz vsega srca tudi brez pričakovanja večnosti. Važno je, kako se počutiš tisti hip, ko si skupaj. In ne verjamem, da bi se ne mogla z nikomer počutiti fajn, ko sta skupaj, mislim bolj fajn, kot ko si sama, da si pokopala vsa partnerstva pod preprogo za nedoločen čas pod svoja čustva. Najbrž moraš imeti precej težkih reči za sabo, da takole gledaš na ta svet. Najbrž ti mora biti še vedno zelo hudo. Ne bi bila rada v tvoji koži.

Hvala za mnenje. Hudo mi ni več, mi je pa bilo in to za znoret. Ampak je na srečo minilo.
Mislim, da se imam rada in to celo tako zelo, da sem se razumsko uspela obvarovati pred vsem moškim svetom, ker si nočem več povzročiti žalega.

Sprašujem samo če mislite, da tako obdobje traja ves čas ali kdaj tudi v glavi kaj preskoči?
Kot rečeno pa ne iščem, niti si ne želim partnerja.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2008 14:47:37   
rija
lev....moja prijateljica se je ravno tako ogradila....in že 14 let živi za tako ogrado....s tem, da je ona še bolj radikalna...tudi nobene prijateljice ne spusti zraven....živi samo za hčero in svojo mamo.user posted image

sicer pa če se zamislim, da moj odide, pa da imave enako stare otroke, se mi poraja vprašanje, če bi se mi v teh dveh in pol letih sploh dalo ubadat z vsem, kar prinese nova zveza....user posted image

očitno še nisi pripravljena na novega člana v tvojem življenju. ko boš, boš itak nehala tako razmišljat.

srečno.

...vox populi...

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2008 14:52:52   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: rija

lev....moja prijateljica se je ravno tako ogradila....in že 14 let živi za tako ogrado....s tem, da je ona še bolj radikalna...tudi nobene prijateljice ne spusti zraven....živi samo za hčero in svojo mamo.user posted image

sicer pa če se zamislim, da moj odide, pa da imave enako stare otroke, se mi poraja vprašanje, če bi se mi v teh dveh in pol letih sploh dalo ubadat z vsem, kar prinese nova zveza....user posted image

očitno še nisi pripravljena na novega člana v tvojem življenju. ko boš, boš itak nehala tako razmišljat.

srečno.

Hvala. Dober odgovor, bi rekla.  Kot veliko berem tudi taki obstajajo,ki tako živijo večno, pa taki, ki samo nekaj časa tako razmišljajo kot jaz, potem pa jih nov val poznanstva,ljubezni odnese,...

V bistvu sem o tem začela razmišljati,ker je ena kolegica, ki je sama že isto časovno obdobje zamenjala vsaj meni poznano, že tri "prijatelje".

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2008 15:12:36   
brigitaa
Vsaka čast ti, siuser posted image -vražja ženska, skrbiš za malega, pa še študirala zravn, temu se reče carica!!!
Moški pač, se jih ne rabi za statusni simbol, če pa pride pravi, boš pa to že začutila v sebi(metuljčki v želodcu)
Škoda, da nisi kje blizu naših koncev, bi spile kako kavo in kaj rekle.Bodi še naprej tk pokončnauser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2008 15:15:01   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Vsaka čast ti, siuser posted image -vražja ženska, skrbiš za malega, pa še študirala zravn, temu se reče carica!!!
Moški pač, se jih ne rabi za statusni simbol, če pa pride pravi, boš pa to že začutila v sebi(metuljčki v želodcu)
Škoda, da nisi kje blizu naših koncev, bi spile kako kavo in kaj rekle.Bodi še naprej tk pokončnauser posted image

user posted image user posted image  Hvala!

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2008 18:55:18   
Pikica76
Uživaj v otroku dokler je majhen, ker bi ti nova zveza spremenila ritem, za otroka ne bi imela več toliko časa in bi se ti začelo že spet dogajat. Mogoče še kakšno leto ali dve potem pa bo tamali že zelo neodvisen, takrat bo tudi lahko bolje sprejel nekoga novega.

In ja huda carica si, take ženske so men všeč, da imajo vse spedenano in ne tiste, ki obupujejo. Bravo.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2008 19:03:02   
Anonimen
Zdi se mi, da sem okoli sebe zgradila nek zid. In upam, na to da je neprobojen . Bojim se razočaranja, bojim se čustvenih turbulenc, bojim se odnosa.Včasih me kakšna prijateljica vpraša:"Hej, mačka že maš kakega?" Pa pravim:"Ne in si ga niti ne želim." "Ah,dej no, kakšnega pa že imaš v igri?!" "Ne, odločno povem."

A to si namesto mene napisala user posted image ?

Samo da bi jaz rekla, da se mi ne da z moskimi ukvarjat, ne da se jih bojim?
Ma ne da mi manjka moske druzbe, ampak vecina jih je tako povprecnih in predvidljivih, da se mi ne zdi vedno investirati cas in energijo v nek nov odnos, samo zato, da bi z nekom bila. Sicer to nikoli ni bil moj stil pa upam, da nikoli ne bo.

Itak vedno pride boljsi, samo ne na silo.

Se pa tudi sama sprasujem, ravno zadnje dni, ce je to dobro user posted image , da se clovek navadi na luksuz samote in lastne druzbe. Saj znam biti tezka, ampak od vseh ljudi na svetu se najlazje sebe prenasam.

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2008 20:18:00   
massylou
Hmnja...
veš, težko je reči, kaj ti bo življenje prineslo. Nekatere skačejo iz veze v vezo, druge imajo doooooooolge premore, spet tretjim se ne mudi nikamor in ščasoma, po nekaj letih zopet najdejo nekoga...

Poslušaj sebe. Konec koncev zares ne rabimo ob sebi asistence nasprotnega spola, vsaj življenjsko nujno ne. In če te prijateljice malce špiknejo tu in tam: pusti jim veselje, ampak ne pusti se pa priganjati. Lahko se fajn zaserješ, lahko pa ravno obratno.
Živi, kot ti je najbolj prav. Imaš otroka, gradiš kariero, ... in gotovo ti ni lahko. Ampak če si v sebi mirna, potem je to trenutno zate najbolj optimalna situacija.

Veš, tudi moja mama je bila sama. In je še danes, od ločitve pred 22 leti. So jo osvajali, je celo imela kratek čas "prijatelja", ampak ji ni ustrezal(o). In se je posvetila otrokom, službi, domu, sebi. Pa je ok. In vsi smo bili ok.

Živi dalje, bodi kar si, delaj kar ti je ok. Če bo pa kdaj prišel naokoli dospod tapravi, boš to vedela. In če boš pripravljena, ga boš sprejela. Mogoče celo šele na stara leta... Kaj pa vemo...

Saj veš: life is like a box of chocolate...

PS: le pogumno! Si že ogromno dosegla.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2008 20:29:45   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: lev76

Ampak mi je lepo tako kot je,... prijetno,...

Po moje si si kar sama odgovorila. Kar nam je prijetno in v čemer uživamo običajno ne spreminjamo. Jaz mislim, da se v tem položaju počutiš domače in si kot otročiček, ki mu je težko iz domačega gnezda v tuji svet. Slej ko prej bo prišla tudi ta želja po spoznavanju novega, tudi moškega sveta. Do takrat pa uživaj s tamalim, še prehitro odrastejo. Je pa res, da dlje kot boš izolirana težje boš vzpostavila kak stik. Imam teto in taščo, ki sta ju moža zapustila in obe sta sami. Predolgo sta bili sami, prebolevali, potem moškega nista potrebovali, zdaj p ako sta osamljeni, stika ne znata vzpostaviti ali pa se nanju prilepijo sami za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali pa imata samo bolj oster nos za take user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, Mojca

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2008 20:35:33   
tweed
Čestitam,
za srečno življenje ni potrebno partnerstvo, če si samemu sebi dobra družba...
pa še imaš kakšen stik z "razmišljajočim"?
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.10.2008 21:06:27   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lev76

."

A mislite da to obdobje traja večno? Sama namreč nimam vizije o novem moškem v življenju. Imam kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne plane, pa nobeno obdobje ne vsebuje moškega spremljevalca.

Ne, ne traja večno. Jaz sem tudi rekla, da noben moški več ne bo prestopil praga moje bajte. In evo. Po štirih letih je prestopil, danes sem pa že srečno poročena.

Pusti času čas, izpljuvaj gnev do moških, pa bo minilo. Ker niso vsi isti. Na srečo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2008 21:44:30   
MAŠKA
Sprašujem samo če mislite, da tako obdobje traja ves čas ali kdaj tudi v glavi kaj preskoči?

Mislim, da se bo to obdobje končalo v tistem trenutku, ko boš srečala pavega. user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.10.2008 21:51:50   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76
In ja huda carica si, take ženske so men všeč, da imajo vse spedenano in ne tiste, ki obupujejo. Bravo.

A ni hecno, kako smo različni. Meni pa se zdi nekdo, ki okoli sebe zid naredi ful bogi, nič spedenan in čisto do konca obupan.

Pa ne da ne razumem pante, kadar so reči za določen čas. Tako kot je mič napisala razumem in je fajn. Pač se ji ne zdi biti z nekom samo zato, da si. To je jasno. Zakaj bi bil z nekom, s katerim ti ni tolk fajn, kot če si sam? pa če to traja leta dolgo, je to čist ok, dokler pustiš možnost, da se ti zgodi tudi kak moški. Dopustiš možnost, nisi z zidom okol sebe.

Pa še nečesa ne razumem. Kako te lahko neka stvar tako zelo prizadane, da zakrkneš v svojem svetu? nobena reč na tem svetu ni večna. Vse enkrat pride in enkrat gre. Tudi partner. Edino nimamo pojma, kdaj bo prišel in kdaj odšel, niti iz kakšnega razloga, tega ne moremo določat. Če bi to lahko sprejeli, bi nam bilo mnogo lažje v lajfu.

Pa tudi če bi sprejeli lastno nepopolnost, da smo si pač enkrat izbrali nekoga, ki je bil za nas zanič in si to odpustili in njemu tudi, da je tak kot je, in sebi, da smo se narobe odločili, bi bilo za nas lažje. Živeti v nekem gnilem prepričanju, da se nam je nekaj groznega zgodilo, kar nas je prizadelo do nezavesti (saj nas ne more tako prizadeti, če ne snujemo nekih totalno norih misli ves čas v glavi, lastne misli nam to delajo, ne človek, ki nas je zapustil ali nam kaj hudega storil) in potem na tem viseti do nezavesti, pa se mi zdi zanič. Treba je iti naprej. Vedno naprej v lajfu. ni treba takoj dobiti deca, ni treba iti v nek odnos nikoli če ti ne paše, ni treba nič od tega.... treba je pa živeti polno in dopustiti usodi možnost, da ti nekoga pripelje naproti. Življenje z zidom okrog sebe pa za moje pojme glih ni zelo polno življenje. Kaj pa vem.

Jaz upam,da se bo zid okoli tebe enkrat stopil, ker če mene vprašaš je mnogo boljše živeti z več joka in več smeha, kot z ničemer od tega dvojega, če malo karikiram vse skup. Življenje je dogajanje. Vsaj jaz ga tako dojemam.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2008 6:55:23   
Edinka
Lev76, najprej čestitke! Osamosvojila si se, študirala, vzgajala otročička, delala ... Ne zmorejo vse takšnega napora. Le nekaj sem zaznala v tvojih postih. Ne razumi me napačno, vem, da včasih ne moreš drugače in je to pač življenje, ki s sabo prinese določene obveznosti in odgovornosti. Zdi se mi le, da si preveč racionalna. Zdi se mi, da vse zelo dobro premisliš in odločitev sprejmeš na podlagi tega. Manjka ti spontanosti, dejanj, za katere se odločiš v trenutku. No, mogoče se motim. To veš le ti. Zakaj se tako bojiš? Še vedno po toliko časa. Si odgovorna in pametna ženska, zakaj bi energijo zapravljala za strah? Se bojiš, da se bo ponovilo? Ne boj se. Če ne bi imela bivšega partnerja, ne bi imela otročička. Ni tako? Vsaka slaba izkušnja prinese nekaj dobrega. Zase pa vem - ko sem se odločila, da ne bom imela partnerja, se je v trenutku našel g. pravi. Ti ... Mogoče ga že poznaš, mogoče te čaka za vogalom, mogoče ti bo prišel nasproti čez nekaj let. Nikoli ne veš, a pusti se presenetiti. Očitno te to moti, sicer ne bi pisala sem. Prepusti se, plavaj z življenjem in energijo, ki je okoli tebe. Dopusti si radosti in spontanost! Carpe diem, draga lev 76! Carpe diem!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.10.2008 8:09:15   
nuala
Nikar se preveč ne obremenjuj.
Morda razmisli o kakšnem moškem za občasna srečanja. To je zdravo in lažje boš ugotovila, če si moškega res ne želiš oz. ga ne potrebuješ.
Če boš ugotovila, da res dobro shajaš brez, boš pač brez. Ampak nekako se mi zdi, da je vredno še enkrat poskusiti. Če se je slabo končalo z enim to še ni taka tragika.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.10.2008 8:34:18   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Zdi se mi, da sem okoli sebe zgradila nek zid. In upam, na to da je neprobojen . Bojim se razočaranja, bojim se čustvenih turbulenc, bojim se odnosa.Včasih me kakšna prijateljica vpraša:"Hej, mačka že maš kakega?" Pa pravim:"Ne in si ga niti ne želim." "Ah,dej no, kakšnega pa že imaš v igri?!" "Ne, odločno povem."

A to si namesto mene napisala user posted image ?

Samo da bi jaz rekla, da se mi ne da z moskimi ukvarjat, ne da se jih bojim?
Ma ne da mi manjka moske druzbe, ampak vecina jih je tako povprecnih in predvidljivih, da se mi ne zdi vedno investirati cas in energijo v nek nov odnos, samo zato, da bi z nekom bila. Sicer to nikoli ni bil moj stil pa upam, da nikoli ne bo.

Itak vedno pride boljsi, samo ne na silo.

Se pa tudi sama sprasujem, ravno zadnje dni, ce je to dobro user posted image , da se clovek navadi na luksuz samote in lastne druzbe. Saj znam biti tezka, ampak od vseh ljudi na svetu se najlazje sebe prenasam.

Hja, saj si boljše napisala kot jaz. Sem pa tako mislila,kot ti. Ne da se mi z njimi ukvarjat, to je tudi res. Čeprav sploh nisem prišla do tega, da bi videla da so vsi predvidljivi, ker se mi niti toliko ne dauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.10.2008 8:36:26   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: massylou

Poslušaj sebe. Živi, kot ti je najbolj prav. Imaš otroka, gradiš kariero, ... . Ampak če si v sebi mirna, potem je to trenutno zate najbolj optimalna situacija.

Saj veš: life is like a box of chocolate...

PS: le pogumno! Si že ogromno dosegla.

Tole je čisto res.In najbrž dober "recept" zame oz. edini ki ga sama vidim.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.10.2008 8:37:17   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

pa še imaš kakšen stik z "razmišljajočim"?
LP

Imam, z njim sem v starševsem odnosu.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.