|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sam nekaj...
1.8.2005 11:32:47   
Špela100
Veste kaj punce, rada bi vam sam povedala, da sem mal, ker sem firbčna, pogledala tudi na druge forume, ki so na tem naslovu in ugotovila, da je naš forum najboljši.

Tukaj smo punce tako skupaj in se podpiramo, nobenih žal besed.Na drugih forumih pa taka žlehnoba.Sam nekaj ujedajo.Ne vem morda sem naletela na take teme, na take ljudi.Ampak res se mi zdi da te stiska bolj poveže in ne misliš slabo.
Ker sem vajena našega foruma sem bila prav presenečena nad direktnostjo in predvesem nad tem koliko so lahko nekateri žleht.
Tako da punce...ostanite take kot ste in trikrat hura za vse nas.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sam nekaj...
1.8.2005 11:40:12   
saša24
pozdravček!

veš tut js včasih zajadram na druge forume pa mi ni preveč všeč, mi je bolši naš, ker si znamo res priskočit na pomoč, če ima katera kakšen problemček, pa četudi se ne tiče naših problemov glede ovulacije in zanositve...

sem pa enkrat pisala na drug forum, in dala vprašanje koliko punc, ki se je zdravilo za neplodnost je rodilo dvojčke? pa mi je ena napisala naj vprašam na forumo zanositev in ovulacija.. mislim....

v glavnem, da smo mi dobre prijateljice na našem forumu.....

vsem puncam želim lep dan...... pa čimveč :nosecka::nosecka::nosecka:

sasa24

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sam nekaj...
1.8.2005 11:52:15   
Anonimen
Meni je tudi tukaj najlepše. Tako lepo, zavito v vatko se počutim, kot da bi vsi na forumu RR skrbeli eden za drugega. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sam nekaj...
1.8.2005 11:55:33   
IrenaO.
Se strinjam z Ankico,prav polepšate mi dan:bravo:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sam nekaj...
1.8.2005 12:22:00   
lena76
se strinjam z vsemi - sploh ni nobenih problemov in zadržkov pri svetovanju in pri neke vrste #cartanju#, ko si v skrbeh in neveš kako in kaj ....pa ko si brez izkušenj....itd.

kar tako naprej :kuza::angel::angel:

pa lp

lena

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sam nekaj...
1.8.2005 12:44:03   
baguSka
jst sm pa vesela, ker se lahko vklopm v vsak forum in se povsod čutm dobrodošla :bravo:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sam nekaj...
1.8.2005 13:00:23   
ElaM
Ej, baguska, nisem na tekocem, sam sem zasledila, da so se ti kazale neke crtice?8) Kako je na stvari? :)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sam nekaj...
1.8.2005 13:01:52   
baguSka
ne vem nism več nobenga testa naridla, na sumu mam da sm mela le prehlad maternice in jajčnikov in črtic sploh ni blo, sicer bi pa itak enkrat konc tedna mogla dobit M, pa bomo vidl če me sum ne vara :)-

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sam nekaj...
1.8.2005 13:03:43   
ElaM
Potem, pa itak drzim :miska::miska::miska:.
Ma, ni :hudicek:, enkrat bo nam ze ratal.:miska:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sam nekaj...
1.8.2005 14:46:57   
puncica
Hmmmm kaj pa pol ko boš zanosila, pa boš hotla tud na druge forume po odgovore, kaj boš pa potem:zmeden2: :)- :)- Sej se najdejo črne ovce ampak v večini so punce prav fajn tud na drugih forumih.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sam nekaj...
1.8.2005 17:45:08   
ameli
Tudi jaz se ne morem ločit od tega foruma, čeprav sem že :nosecka:. Saj ne da mi drugje ni všeč, ampak tukaj ste najboljše:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Zaupate medicini?
willma

popolnoma (31%)

delno (60%)

ne (9%)

Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!