|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sam na taborjenje
17.7.2007 12:27:25   
Lenny
Naš skoraj petletnik hoče na taborjenje. SAM! ZDAJ! S športno šolo. Spi se v šotorih, sami skrbijo za higieno, obleko (z asistenco seveda), ukvarjajo se z različnimi športi in maksimalno uživajo. Komaj sva ga potolažila, da je za letos prepozen, drugo leto pa ga vpišemo v dva termina, če hoče.
Vseeno me zanima, kdaj so šli vaši otroci prvič samostojno na taborjenje za 1 teden in kako se je obneslo.
Malo me daje slaba vest, da ga nisem vpisala že letos, a se mi je zdel zares še premajhen. Saj ga ne bi bilo konec, če bi cel teden nosil isto majčko, ali pa bi si slabo umil kolena user posted image   Očitno mi je včeraj dobro pihal na dušo, da še danes razglabljam o tem.
Me zanima, če ima katera izkušnje. Potem začnem iskati kak prosti termin user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sam na taborjenje
17.7.2007 12:35:15   
Pi-kica 1
Sama sem mnogo let bila vzgojiteljica v počitniških kolonijah in odkrito povedano, petletniki so še kar majhni za take hece. Saj doma se jim zdi fino, da grejo sami od doma, si pa ne znajo predstavljati, kaj to pomeni, da en teden ni staršev. Posledično so kar veliko jokali, še zlasti zvečer. V glavnem, kadar so šli tako majhni prvič v kolonijo, jih kasneje v glavnem starši niso mogli več pripraviti, da bi še šli.
Po moje je kar dobro, da ste letos zamudili.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 12:38:01   
al1*
Verjetno je precej odvisno od otroka. Moja hči je šla prvič v kolonijo za 14 dni v Punat, ko je bila stara 6 let. Je pa šla z njimi vzgojiteljica iz vrtca. Od takrat gre vsako leto v kolonijo in zelo uživa. Sine pa bo letos star 5 let in si zaenkrat ne znam predstavljati, da bi šel sam za en teden. Še posebej ne z nekom, ki ga ne pozna. 

lp

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 13:13:35   
nuala
Gili je šel za 3 dni na Pokljuko ko je bil star malo več kot 4 leta. Z vrtcem. Nas je vse malo skrbelo, ampak se je dobro obnesel. Je pa relativno samostojen in prej je že večkrat šel sam na celodnevno smučanje.
Prvič je šel sam od doma, ko je bil star 3,5 let - za vikend, z varuško, k njej domov. In je bil zelo zadovoljen, nič ga ni skrbelo.
Za cel teden ga sedaj ( decembra bo 5 ) še nebi pustila, mislim pa, da bo OK, ko bo dopolnil 5 let. Če bo seveda izrazil željo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 8:15:22   
Lenny
No, kocka je padla in mami Lenny je našla prostor na taboru.
Drugi teden gre na taborjenje. 5 dni, 4 noči, športni tabor, poznani učitelji, s katerimi je bil 2xtedensko celo šolsko leto.
Upam, da se mu bodo izpolnila pričakovanja. Kasneje pa javim, kako se bo obneslo.
Lep dan v senci vam želim in hvala za mnenja!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2007 11:56:17   
majcci
Jaz še nimam otrok, vendar sem bila sama kot otrok velikokrat na taborjenjih, res da le 20 min od doma, tako da bi lahko starši takoj prišli po mene, vendar jih nikoli nisem preveč pogrešala.user posted image Prvič pa sem šla na taborjenje, ko sem bila stara 4 leta in 9 mesecev. Čeprav poleg ni bilo mojih staršev, so bili pa od drugih otrok (sosedi in od sošolca v vrtcu), tako da sem se zelo dobro počutila in so oni pazili na mene. Sem bila pa zelo prilagodljiv otrok in sem bila od malega navajena hoditi okrog brez staršev. Se mi še danes poznauser posted image . Drugače pa mislim, da mu ne bo hudega, še posebej, če je bil že kdaj prej kje sam brez vaju.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2007 12:04:20   
majcci
Pozabila pa sem dodati to, da mi je bilo na taborjenjih vedno super. Imeli smo se res zelo fajn, naučili veliko novega, sami poskrbeli za sebe (kolikor se je dalo user posted image ), skratka zelo smo uživali. Ni pa to, da sem tako zgodaj šla sama na taborjenje prav nič škodilo, le koristilo mi je. Seveda pa je vse odvisno od posameznika. Naj tvoj sinek uživa. Lp

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?