|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sam hoce pogosto na kahlico..
17.5.2006 22:11:15   
Seven*
Ocitno se je moj preljubi Jakob odlocil, da prihaja cas brez plenice. Ko je doma nonstop tezi za kahlo. Danes sem ga morala v dveh urah 4x posedeti na kahlo in vsakic je tudi lulal. Zdaj pa sem malo zmedena. Kako naprej? A moram to kaj vzpodbujat, a ga naj imam kar brez plenice doma? Pojma nimam.. user posted image user posted image Vsakic ko hoce na kahlico tudi pove: KAKA. user posted image

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sam hoce pogosto na kahlico..
17.5.2006 22:30:43   
lelaval
Verjetno smatra lulanje za kakanje. Nič hudega. Če sam hoče, ga kar vzpodbujaj. Lahko pa tudi poskusita brez pleničke čez dan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2006 22:31:10   
Ro-La
ja itak da ga vspodbujajuser posted image , pa plenico vstran in gatice gor, pa naj sam poskuša na kahlo ituser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2006 22:31:19   
CatJa
O, bravo, Jakob! user posted image  

Tudi jaz moram pohvalit mojega čmrlja, da se mu je danes prvič posrečilo povedat IN lulat v kahlico user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2006 23:07:02   
Jančika_
O, kul. Po moje mu kar vzemi plenico čez dan, če tako teži za kahlo. Mogoče nabavi one vpojne hlačke od Štorklje, da ne bo preveč lužic.

Naš falot kahle ne šljivi, je pa šel v petek lulat in kakat na WC z nastavkom, potem je v soboto tudi kar naprej hotel gor, potem je pa v nedeljo zbolel in zdaj sploh noče slišati več za WC. No ja, ampak prvi korak je pa vendarle naredil.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2006 23:27:39   
Marogica
To si pa lahko res srečna, da hoče kar sam na kahlico. Jaz bi naredila tako, kot so napisale druge, brez plenice čez, pa vsake toliko ga sama vprašaj če gre na kahlico-za vsak slučaj in da se navadi.
Me pa zanima, če bo hotel tudi kakat. Naš ni hotel in to zelo dolgo. Lulat ja, kakat pa v plenico. Je vedno lepo rekel, naj mu dam plenico, se postavil v dnevni sobi za fotelj in opravil svoje. Je zadrževal vsak dan, da je prišel iz vrtca, kajti tam tudi ni hotel iti kakat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2006 23:29:11   
Seven*
Mater imajo finte. Kot da jim je rit sveta! user posted image user posted image Jakob se tudi ni nikoli kakal v kahlico. Pa bi bili zelo veseli.. Tole se bo pestro..

Gospa sem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 8:51:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Seven bosi srečna,potrpi in vstrajajta naprej!!!Naj ti ne bo žal večkrat na dan manevrorat s kahlico,je v fasi privajanja in mu je všeč.user posted image
Poglej naš je zelo zgodaj začel na kahljico lulat,pol pa kot bi odrezal,naenkrat ni hotel večuser posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 12:51:24   
puncica
user posted image user posted image user posted image za Jakoba in user posted image user posted image za našo punčico, ni šans da bi ona šla na kahlo, celo če je pokakana, jo morm lovit po celi bajti da jo lahko sploh previjem, očitno več je stara manj jo moti polulana in pokakana plenicauser posted image kje je tu logika user posted image Ti pa kr spodbuji to, jaz bi na tvojem mestu kr plenico dala dol, sej mogoč mu bo še kej ušlo ampak če ti pove da bo kako, potem ni problema. No vsaj jaz bi tako naredila z našo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2006 22:49:14   
Urša
Punčica, isto je pri moji Niki!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?