Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 10:42:28
|
|
|
|
ery
|
Po precejšnjem nadlegovanju Magi, sem se še enkrat odločila, da vas povprašam o pudru: CLINIQUE, ker mi ga je predlagala Magi. verjamem, da je dober , ampak ful odlašam zaradi cene in to. sedaj pa, če ga še katera ima, naj mi prosim še kaj pove, če je zadovoljan z njim..itd... Pa brez zamere, papa P.s. Že dolgo iščem enega, ki bo obstojem, prekriven in ne bo delal mozoljev.
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 10:48:24
|
|
|
|
blue sky
|
Kateri puder Clinique pa kupuješ?
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 10:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi v drogeriji prosila za tester? Ker lahko nekomu zelo odgovarja nekomu pa sploh ne. Jaz sem si sedaj za pozimi kupila puder od Vichya, je zelo prekriven, obstojen in mi ne povzroča mozoljev.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 11:01:59
|
|
|
|
ery
|
Ni testerja, sem že vprašala. Puder je pa ta: Clinique Stay True Makeup
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2007 11:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 11:53:03
|
|
|
|
ery
|
Lukrecija, hehe, tako kot jaz nisem maher o pudrih.. Ali je dober ali ne. Ja tko, itak je že zadnjič Magi ful lepo napisala o negi kože, sem se držala njenih nasvetov. Njej je ta puder fajn. No jaz imam T predel masten, pojava mozoljev in to, pa me res zanima, če je ta tkofajn, da jih ne dela , da je prekriven? Ker Revlonov mi je take mozolje delal, da če ne bi prekinla "odnose" z njim , bi bila zdele za ne vem kam....
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 11:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf revlon je tud pri men katastrofe delal. No če ga boš kupila poročaj....da še jaz kupim Kolk pa stane?
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 12:04:36
|
|
|
|
jerikou
|
Ja Clinique kozmetika je znana po tem, da je dobra. Je pa baje dobro ,če se odločis da imas vse tri korake žajfica+krema+puder (primerno za kozo).Je že dolgo tega ko sem vse to troje uporabljala ampak se spomnem ko sem sem imela zelo prijeten obcutek na obrazu. Sej prodajajo tut tak MALI komplet v torbici, kjer je žajfica+krema+puder pa mogoče probaj prvo s tem preden se odločiš za velike doze. Jaz uporabljam zdej že kr nekaj časa puder od loreala True Match, mi je všeč je taka mehka razmazljiva tekstura pa se mi zdi da mi tko naravno prekrije nepravilnosti. Imam pa tudi jaz T predel svetleč.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 12:14:18
|
|
|
|
Una
|
Jst sm z Vichyjem fuuuul zadovoljna. Mi je pa enkrat zmanjkalo cvenkov, sm si kupla Revlonovega in sm bla zelo razočarana... Po četrtini sem nafehtala denar za Vichy in razlika je bila očitna! Na žalost pa še nisem mela Clinique, ker se že ene 6 let držim samo Vichyja.
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 12:38:05
|
|
|
|
ery
|
ta Clinique puder stane 28 eur. Ali je to drago? Hm, ja je, za tiste ki imajo nič ali malo denarja.... Hvala za mnenja..ampak zdej imam za nego tisto kar je Magi zadnjič na tem forumu predlagala. Bomo vidli. rada bi pa še ta puder, ker baje je res fajn no...
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:06:46
|
|
|
|
smigli
|
ery Jaz ga imam, se strinjam da je drag (zame je to kar velik fin. zalogaj), ampak je vreden tega denarja, ker je super, sem probala že dražje od tega, cenejše, ampak ta je the best, ga ne zamenjam več. Cel dan ga imam na obrazu in ko se zvečer umijem, je moja koža žametna, skratka jaz ti ga toplo priporočam. Imam tudi maskaro in je ravno tako dobra. lp
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery ta Clinique puder stane 28 eur. Ali je to drago? Hm, ja je, za tiste ki imajo nič ali malo denarja.... Hvala za mnenja..ampak zdej imam za nego tisto kar je Magi zadnjič na tem forumu predlagala. Bomo vidli. rada bi pa še ta puder, ker baje je res fajn no... Men se ne zdi ne vem kako katastrofalna cena. Če je dober seveda. Ga bom šla tudi jaz pogledat, pa mogoče ga celo kupim. Nego mam pa tud jaz isto k magi.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:12:04
|
|
|
|
maja1488
|
Sem "goreč" privrženec Cliniqa in imam tudi tale puder. Moja koža je na T predelu ful mastna, pojavljali so se mi mozolji. No zadevo sem rešila s 3 step nego. Imam pa milo za mastno kožo, lation števika 3 (zdaj sem naročila white verzijo) in potem total turnaround kremico za mastno kožo. Zadeva deluje. Vsaj pri meni. Kar se pa tiče cene si približno na istem. Prej sem kupovala druge kremice in sem na leto kupila 3 do 4. Zdaj kupim eno ali dve in mi zadostuje za celo leto. Prakticiram to, da vsakič pred miklavžem (ko zaloge že pojemajo) naročim prek neta vse kar uporabljam, možek plača in mi zavije in da pod jelko in za naslednje novo leto spet tako. Njemu je pa tudi fanj, ko točno ve kolko bo zapravil
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:18:39
|
|
|
|
smigli
|
Glede testerjev je pa tako, enkrat sem lepo prosila eno prodajalko v dm-u, glede na to da je to izdelek višjega cenovnega razreda in posledično drag, da mi da tester. Iz stekleničke na polici, ki je njihov tester, mi ga je malo odlila v majhno belo škatlico namenjeno za testerje, tako da če prijazno prosiš in naletiš na eno fajn punco, se da dobit.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:20:05
|
|
|
|
ery
|
Punce hvala, ga bom šla verjetno res kar iskat. tako bom vsaj vedela kako in kaj. Karin , pol sva pa na istem..uporabljava vse nasvete od Magi... in zadovoljna?
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu so ti testerje dolžni dat. Ker noben pri zdravi pameti ne pričakuje da boš dal 30€ za puder za katerega ne veš al se bo obnesu al ne. Je pa problem k testerje običajno prodajalke same poberejo. Sam jst če mi ga noče dat pač rečem da grem pač drugam, se obrnem in grem. V limoniju vedno dobim testerčke.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:21:49
|
|
|
|
smigli
|
maja, mene pa zanima katera krema je to, jaz imam isto kožo in ravno tako ugotavljam, da je nakoncu najdražji nakup zgrešeni nakup lp in hvala v naprej
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 13:51:15
|
|
|
|
Magi*
|
sam še okol 3-step Cliniqueove nege. sem preskusila, meni ni bila v redu. ni mi pasal tonik, ki vsebuje precej alkohola. Dramatically Different Moisturizing Gel (ki je sestavni del te 3-stop nege) sem poskusila, tega si ponoči nanesem (nima zaščitnega faktorja in ima v bistvu samo vlažilne sestavine, premalo antioksidantov). dobila sem pa veliko testerjev tega gela, ko sem kupila kremo Clinique Superdefece in puder Stay True. ostalo kozmetiko pa imam bistveno cenejšo (Scheller Seealge, tonik Balea Med Sensitive...)- tako kot ima Karin. Karin, ti si tudi zadovoljna z njo, a ne? v bistvu bi kremo tudi kako cenejšo poskusila, pa si ne upam menjat, ker mi tale odgovarja. za puder mi pa definitivno ni škoda denarja. saj, če pogledate, da preskušate 2 ali 3 pudre in z nobenim niste zadovoljne, vas pride gotovo več kot 28€. bi pa tudi jaz zahtevala tester, ker res nima smisla kopičiti kremice in pudrčke na polički in stran metat denarja. morajo dati tester
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 15.11.2007 17:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V limoniju vedno dobim testerčke. Pa v kakšnem Muellerju tudi :). Dobra prodajalka ti bo pomagala izbrati pravi puder za tvojo kožo; ja, in tester se vedno da dobit, če drugače ne, ti ga "zapakirajo" v majhno škatlico.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 8:14:24
|
|
|
|
ery
|
Da vam povem, grem včeraj v Müllerja,, ni hotla dat testreja, niti v škatlico, ker je rekla, da potem testerja prehitro zmanjka, , ok, grem drugam, in sicer v Mercator v Buetique in tam ga brez problema da v škatlico. Tko da sem se namazala že včerja, ko sem šla ven zvečer in danes, in zaenkrta mi je res ful dober. Ne vem pa, če je prava barva, ker ni nič temnejši recimo od vratu, ponavadi sem imela malenkost temnejšega.... No skratka, zaenkart je fajn, lepo kožo naredi, prekrije super....
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 8:56:58
|
|
|
|
maja1488
|
maja, mene pa zanima katera krema je to, jaz imam isto kožo in ravno tako ugotavljam, da je nakoncu najdražji nakup zgrešeni nakup lp in hvala v naprej Total turnaround je kremica od Clinique stane pa cca 30€.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 9:17:34
|
|
|
|
Magi*
|
ja, ene prodajalke očitno dajo testerje na podlagi subjektivne ocene - al si dovolj kul, al ne. al se jim zdi, da boš kej zapravil pri njih al ne? glavno, da si ga dobila. z odtenkom se pa jaz tudi vedno lovim nočem imeti pretemnega, presvetel me pa tudi nardi bledo.
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:09:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
odtenek določiš tako, da si ga namažeš na čeljustno kost in ne sme biti nobene razlike med vratom in obrazom. meni osebno je zelo grdo, če je obraz temnejši od vratu. tako intako si lahko malo z bronzerjem pomagaš, da nisi tako bleda. jst si poživim obraz tako, da si z zemljo obarvam lične kosti in malo po čelu in bradi. ampak res malo, da potem spet ne dobim take razlike med obrazom in vratom. tinka
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, ti si tudi zadovoljna z njo, a ne? Ja sem. Sm prou vesela da sem končno najdla nekaj k mi odgovarja. Zdej morem sam še ta puder it pogledat. Če majo dost svetle odtenke zame. K sm ful bela. Pa večina firm ima roza odtenke ....no upam da mi bo odgovarjal.
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:27:46
|
|
|
|
Magi*
|
tinkamiška, to je res, ja. jaz imam tudi rajši malo svetlejši odtenek in potem dodam malo žviljenja s senčenjem
|
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!