|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj sem vedela,ampak vseeno ni lahko,...
9.7.2008 4:26:56   
lev76
Ko je že ravno toliko govora o prevarah, bom pa še jaz pridala svoj piskerček.  Prevara v mojem življenju se je pa končala takole,...

Razšla sva se 4 mesece po otrokovem rojstvu. Čez kak mesec sem ugotovila, da je bila posredi druga ženska.Danes od tega mineva dobri dve leti in vmes se je dogajalo marsikaj. Ves ta čas praktično, pa je želel nazaj, nazaj k nama s hčerko. Danes mislim, da ni bil iskren, predvsem do sebe, seveda tudi do mene ne. Pred časom sva se tudi dobila in kot zadnjič sem mu povedala, da jaz prek tega ne morem in želim da me v tem smislu pusti pri miru. Vedela sem namreč, da je bil on ves ta čas s to žensko, čprav je on to vztrajno zanikal. Tako sem po tistem večeru in par dni kasneje začutila, da sta se najini srci dokončno razšli. Da sva prerezala še zadnje niti. Počutila sem se olajšano in bolj svobodno sem dihala.
Vendar, sem pa tudi globoko v sebi čutila, da prihaja še zadnje dejanje. Epilog, v obliki srečanja njegove partnerke (ki jo ves čas ni priznaval) in najinega otroka.

In danes oz. včeraj se je zgodilo. Bili so skupaj.Hči je stara 2,5 leti in je ko je prišla domov to tudi povedala.Na njen način pač.Ko je zaspala sem ga poklicala in mirno vprašala,če lahko verjamem hčerinim besedam. Seveda je odreagiral na svoj način, vendar sem takoj vedela da je res. Kasneje ko se je pomiril, mi je v pogovoru tudi priznal. Da je res, da so bili skupaj del stika, potem sta bila sama, da se mu zdi prav da se razumeta. Rekel je tudi, da jo je hči lepo sprejela in da sta se igrali.Da zdaj naprej namerava čas ko je z otrokom preživljati tudi z njo, ker če se bo odločil, da bo z njo do konca svojega življenja je tako tudi prav. Da sicer še ne živita skupaj, ampak skupne stike pa namerava izvajati. Da ve, da je on kriv za našo usodo, vendar me je 2 leti nagovarjal in prosil, pa sem se nazadnje odločila da čez to ne morem. Seveda ne morem,če sem ves čas vedela za žensko,katero je on vztrajno zanikal, jaz pa naj bi v duhu dobrega vse požrla in ga vzela nazaj. On pa bi seveda živel isto šarado še naprej in bil malo tu malo tam. V isti sapi me je spraševal, če ga imam še vedno rada. Sem mu v stilu njegovih odgovorov rekla, da ne želim odgovorit. In da današnji dan s tem nima nobene veze. Pa je rekel, da ima oz. da je imelo vse skupaj vezo do pred kratkim. In da zakaj nisem takrat vse skupaj premislila in bi pozitivno rešili,ter bili ponovno skupaj.

Skoraj me je vrglo na rit. Česa tako iskrenega iz njegovih ust še nisem slišala v vseh letih kar ga poznam! Tudi to je znak, da sva dokončno prerezala vse niti.

Vedela sem da bo to prišlo,...Pa se vseeno čudno počutim. Ne vem ali sem žalostna, besna,...pojma nimam. Vem samo to da zdajle ne spim, ker me je vrglo pokonci.Kot že večkrat do zdaj, bo očitno prišlo za mano,...Takrat zbolim.

Prešli smo v zadnje dejanje in jaz se moram seveda za dobro otroka obnašati razumno. Čeprav bi, iskreno povedano, najraje razbila vse in vsakogar okoli sebe. Aja, torej sem besna:)

Kakšno vzpodbudno besedo morda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj sem vedela,ampak vseeno ni lahko,...
9.7.2008 7:02:00   
Šarki
user posted image user posted image user posted image jest bi ga že prej razbilauser posted image user posted image user posted image user posted image  če že veš kakšen je, se nikar preveč ne sekiraj. bo pa vedno del tvojega življenja, saj vaju hči povezuje

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 8:00:42   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: lev76

Ko je že ravno toliko govora o prevarah, bom pa še jaz pridala svoj piskerček.  Prevara v mojem življenju se je pa končala takole,...

Razšla sva se 4 mesece po otrokovem rojstvu. Čez kak mesec sem ugotovila, da je bila posredi druga ženska.Danes od tega mineva dobri dve leti in vmes se je dogajalo marsikaj. Ves ta čas praktično, pa je želel nazaj, nazaj k nama s hčerko. Danes mislim, da ni bil iskren, predvsem do sebe, seveda tudi do mene ne. Pred časom sva se tudi dobila in kot zadnjič sem mu povedala, da jaz prek tega ne morem in želim da me v tem smislu pusti pri miru. Vedela sem namreč, da je bil on ves ta čas s to žensko, čprav je on to vztrajno zanikal. Tako sem po tistem večeru in par dni kasneje začutila, da sta se najini srci dokončno razšli. Da sva prerezala še zadnje niti. Počutila sem se olajšano in bolj svobodno sem dihala.
Vendar, sem pa tudi globoko v sebi čutila, da prihaja še zadnje dejanje. Epilog, v obliki srečanja njegove partnerke (ki jo ves čas ni priznaval) in najinega otroka.

In danes oz. včeraj se je zgodilo. Bili so skupaj.Hči je stara 2,5 leti in je ko je prišla domov to tudi povedala.Na njen način pač.Ko je zaspala sem ga poklicala in mirno vprašala,če lahko verjamem hčerinim besedam. Seveda je odreagiral na svoj način, vendar sem takoj vedela da je res. Kasneje ko se je pomiril, mi je v pogovoru tudi priznal. Da je res, da so bili skupaj del stika, potem sta bila sama, da se mu zdi prav da se razumeta. Rekel je tudi, da jo je hči lepo sprejela in da sta se igrali.Da zdaj naprej namerava čas ko je z otrokom preživljati tudi z njo, ker če se bo odločil, da bo z njo do konca svojega življenja je tako tudi prav. Da sicer še ne živita skupaj, ampak skupne stike pa namerava izvajati. Da ve, da je on kriv za našo usodo, vendar me je 2 leti nagovarjal in prosil, pa sem se nazadnje odločila da čez to ne morem. Seveda ne morem,če sem ves čas vedela za žensko,katero je on vztrajno zanikal, jaz pa naj bi v duhu dobrega vse požrla in ga vzela nazaj. On pa bi seveda živel isto šarado še naprej in bil malo tu malo tam. V isti sapi me je spraševal, če ga imam še vedno rada. Sem mu v stilu njegovih odgovorov rekla, da ne želim odgovorit. In da današnji dan s tem nima nobene veze. Pa je rekel, da ima oz. da je imelo vse skupaj vezo do pred kratkim. In da zakaj nisem takrat vse skupaj premislila in bi pozitivno rešili,ter bili ponovno skupaj.

Skoraj me je vrglo na rit. Česa tako iskrenega iz njegovih ust še nisem slišala v vseh letih kar ga poznam! Tudi to je znak, da sva dokončno prerezala vse niti.

Vedela sem da bo to prišlo,...Pa se vseeno čudno počutim. Ne vem ali sem žalostna, besna,...pojma nimam. Vem samo to da zdajle ne spim, ker me je vrglo pokonci.Kot že večkrat do zdaj, bo očitno prišlo za mano,...Takrat zbolim.

Prešli smo v zadnje dejanje in jaz se moram seveda za dobro otroka obnašati razumno. Čeprav bi, iskreno povedano, najraje razbila vse in vsakogar okoli sebe. Aja, torej sem besna:)

Kakšno vzpodbudno besedo morda?

Just one word - CARICA!!!

Pa mislim, da boš vedela zakaj. V tem času si naredila vraga in pol ... Kljub metanju polenov pod noge z njegove strani.

In ja kot je povedala moja predhodnica ... Jaz bi ga tudi zbila .... No ja saj na nek način pa si enkrat že ga user posted image user posted image user posted image user posted image

Levček drži se!!! In novim zmagam naproti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 8:08:36   
mojcaziga
Zavedati se moraš, da si sama sebi naredila največjo uslugo, ko se nisi vrnila k njemu. NIkoli se ne bi končalo. Če ne bi bil ata, bi bila katera druga.
Poznam podobno zgodbo: oče je imel razmerje z drugo žensko od rojstva sina do njegovega 7. leta in to vztrajno zanikal, kljub temu da je za to vedel cel kraj. Tudi ona je imela moža in 2 otroka. Razmerje sta prekinila za 4 leta in prišča spet skupaj in skupaj sta vztrajala oz vztrajata še danes (oba sta se ločila, ampak sta počakala da otroci zrastejouser posted image user posted image user posted image user posted image ). In danes po vseh letih te strašne ljubezni, ko jih nič več ne ovira in že 7 let živita skupaj, sta kot pes in mačka in bi najraje šla narazen (pa sta zaradi deljenja premoženja "skupaj") in vsaj moški "žaluje" (iskreno!) kaj je pustil. Se zgodi user posted image user posted image

kar se tiče otrokovih stikov z drugo žensko, je pa tako, da jih boš kar morala sprejeti, če bo bivši z njo in bo mala imela redne stike s svojim očetom.

lp, MOjca

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 8:09:07   
Sanjaaa
Ja men je to najhuje kar se lahko zgodi - kot kaže ni bil pošten niti do sebe, še manj do tebe. Pusti ga na miru, se ne obremenjuj z njim in si poskusi tudi ti najti drugega moškega - boš videla kako ga bo šele to bolelo, ko boš tudi ti srečna in ob tebi še otrok več kot z njim. Vrni mu ...

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 8:41:56   
Pikec
Vrni mu ...

Traparija.

(odgovor članu Sanjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 8:42:58   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Vrni mu ...

Traparija.

sam res. s tem boš samo sebe ranila...

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 9:00:10   
Katey
Punca kapo dol, malo je takih, ki znajo pri tako hudih stvareh kot je prevara poleg tega še majhen otrok odreagirati in tako trezno razmišljati kot ti.
V takih primerih je važno da sta na prvem mestu ti in otrok, ti imaš čisto vest in si bila zvesta sebi in svojim načelom, kar ti bo v prihodnje ogromno odtehtalo in veliko lažje bo začeti nekaj novega takrat ko boš na to pripravljena.  Trenutno pa sta ves tvoj bes in jeza popolnoma opravičena.
Verjemi, da je njemu težje kot tebi, ker 'presesti' se iz enega stolčka na drugega ni tako lahko kot si to moški v veliki večini predstavljajo.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2008 9:05:18   
Anonimen
Res Lev76, vsaka ti čast.Ogromno si naredila zase in za otročka, ker si imela pogum in moč.
Kar tako naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2008 9:10:43   
fricka
Prav si naredila. Je pa grozno, da te otrok, ki je v vseh pogledih čudovito bitje, vedno veže s svojim očetom. In tako si prisiljen vztrajati v odnosu, ki ga ne maraš in gledati nekoga, ki ti povzroča bolečine celo življenje. Saj bo bolje. Spoznala boš novega partnerja in vse to bo samo še rutina.

Iz lastnih izkušenj pa vem, da se čustev ne da utopiti. vedno privrejo na dan. Tako bi se tudi tvoj vračal k svoji "ljubici", saj očitno ona to sprejema. Očitno je dvojnost odnosa ne moti, saj se je verjetno počutila zmagovalka, saj je moškega ukradla otroku in partnerki. Je pa največja poraženka ravno ona, saj se bo morala vse življenje ukvarjati z zanjo tujim otrokom in nikoli ne bo edina v življenju tvojega bivšega partnerja. Poznam prijateljičino zgodbo s te plati in verjemi, da zelo trpi. Pač dnevi in vikendi, ko ima partner otroke so že določeni in ni sprememb in trenutkov samo zanju.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2008 9:22:31   
timika
Čestitam!!  ta odločitev in vztrajanje pri njej je najboljša naložba zate in za tvojo malo.
Čudno se pa počutiš, ker veš, da zdaj ja pa res vse padlo za tabo in poti nazaj ni, četudi si že tako 100% v svojo odločitev. To je vedno tako ob največjih življenjskih preizkušnjah.

Razmišljaš modro in preudarno, verjemi vase in v svoje odločitve in s hčero vama ne bo hudega.
Želim ti/vama veliko sreče na vajini poti, zagotovo tudi tebe nekje čaka nekdo, ki te bo vreden. V tem primeru je potrpljenje božja mast.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2008 10:30:07   
Margareta
Močna si. Dobra si. Drži se še naprej. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2008 13:29:37   
lev76
Problem je le v tem, ker mi je človek malce priskutil moški svet,... In posledično si ne želim nikogar v svoji bližini.
Ne vem kdaj, če sploh, me bo to minilo. Tako, da trenutno kar uživam tako kot je in vzamem vsak dan sproti. Kdo ve mogoče se pa kdaj odtajam?!user posted image

Kar se pa stikov tiče, pa vem, da bodo in vse kar lahko naredim je da preživim še ta šus u glavo. Ampak bom, tako kot sem do zdaj vse.

V glavnem, da je on opral vest sam sebi,ker je po njegovo naredil vse, da bi bili spet skupaj, jaz pa čez to nisem mogla in zdaj sem zapečatila našo usodo. On si je pa primoran ustvariti "novo življenje".

Kaj čem,...Hvala vam za odgovore!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2008 14:11:35   
tanikaa

Problem je le v tem, ker mi je človek malce priskutil moški svet,... In posledično si ne želim nikogar v svoji bližini.
Ne vem kdaj, če sploh, me bo to minilo. Tako, da trenutno kar uživam tako kot je in vzamem vsak dan sproti. Kdo ve mogoče se pa kdaj odtajam?!user posted image

Kar se pa stikov tiče, pa vem, da bodo in vse kar lahko naredim je da preživim še ta šus u glavo. Ampak bom, tako kot sem do zdaj vse.

V glavnem, da je on opral vest sam sebi,ker je po njegovo naredil vse, da bi bili spet skupaj, jaz pa čez to nisem mogla in zdaj sem zapečatila našo usodo. On si je pa primoran ustvariti "novo življenje".

Kaj čem,...Hvala vam za odgovore!

O ja, seveda se boš. Samo čas in pravi človek sta potrebna.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2008 14:37:26   
Perunika

Te popolnoma razumem. Moj bivši (nisva bila poročena in imel je sina že od prej) je bil na podobno vižo. Že svojo bivšo partnerko, s katero je imel sina, je varal (pa ne z mano), kasneje tudi mene. Izvedela sem od znanke, ki se ji je ponujal in najprej kar nisem hotela verjeti in tudi ko sem, je bilo težko prekinit, čeprav nisva imela otrok, ki naju bi vezali. So še druge, nevidne a zelo močne vezi. In ko sem prišla do točke, ki jo sama opisuješ (to obdobje je trajalo kakšno leto), sem spoznala prekrasnega človeka, ki je zdaj moj mož. Sprva sem bila zelo previdna zaradi pretekle izkušnje, toda ko sem ga bolje spoznala, sem videla da je odnos moški-ženska lahko poln zaupanja , medsebojnega spoštovanja in predvsem ljubezni, ki je navidez tiha n se ne kaže navzven a vendar je močna. Seveda sva  (in se še) učiva biti en z drugim a to je popolnoma drugače, ko eden drugemu dajeva energijo in ne jemljeva kot mi jo je moj bivši. Zdaj to vem. Ne vem ali ti bo moja izkušnja kaj v pomoč, želim ti le da ostaneš trdna in močna v svojih dejanjih kot doslej in bodo tudi zate prišli boljši časi. Verjemi, pri meni je trajalo zelo dolgo in vendar je možno. 

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2008 14:50:04   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Perunika

Te popolnoma razumem. Moj bivši (nisva bila poročena in imel je sina že od prej) je bil na podobno vižo. Že svojo bivšo partnerko, s katero je imel sina, je varal (pa ne z mano), kasneje tudi mene. Izvedela sem od znanke, ki se ji je ponujal in najprej kar nisem hotela verjeti in tudi ko sem, je bilo težko prekinit, čeprav nisva imela otrok, ki naju bi vezali. So še druge, nevidne a zelo močne vezi. In ko sem prišla do točke, ki jo sama opisuješ (to obdobje je trajalo kakšno leto), sem spoznala prekrasnega človeka, ki je zdaj moj mož. Sprva sem bila zelo previdna zaradi pretekle izkušnje, toda ko sem ga bolje spoznala, sem videla da je odnos moški-ženska lahko poln zaupanja , medsebojnega spoštovanja in predvsem ljubezni, ki je navidez tiha n se ne kaže navzven a vendar je močna. Seveda sva  (in se še) učiva biti en z drugim a to je popolnoma drugače, ko eden drugemu dajeva energijo in ne jemljeva kot mi jo je moj bivši. Zdaj to vem. Ne vem ali ti bo moja izkušnja kaj v pomoč, želim ti le da ostaneš trdna in močna v svojih dejanjih kot doslej in bodo tudi zate prišli boljši časi. Verjemi, pri meni je trajalo zelo dolgo in vendar je možno. 

Torej so še pravljice?! user posted image  Vso lepo tebi in tvojemu.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2008 15:12:21   
Perunika
So možne, čeprav je srečna usoda samo začetek in dober temelj, kasneje pa  je potrebno zavestno delo. Ljubezen potrebuje redno skrb in nego.  Le zaradi pretekle izkušnje znam ceniti to, kar živim zdaj. Držim pesti, da boš kmalu spoznala in živela pravo ljubezen. Meni je pri tem spoznavanju zelo pomagala knjiga Dona Miguela Ruiza: Mojstrstvo ljubezni. Sečno!

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2008 20:22:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Vrni mu ...

Traparija.

In to velika traparija.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2008 8:27:17   
mojamura

to je čisto normalen občutek (da se ti je moški svet priskutil), po vsem tem kar si dala skozi.

a ta občutek ne traja večno, kajti kmalu boš spoznala, da tudi vse moške ne moreš metati v en koš. pri meni je ta občutek trajal cca. eno leto....nato pa sem se odprla za vse ljudi, postala bolj družabna in ne da bi se tega zavedala me je zadela puščica amorja

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2008 9:56:45   
ronja
Hm, zdaj si jezna nanj, zato ker je bil iskren ali zato, ker se je odločil it naprej?

Te popolnoma razumem, da nisi hotela it nazaj z njim, če si vedela, da ti še kar laže glede te druge ženske. Ampak on si je mogoče res želel nazaj k tebi, vendar je bil premalo pogumen, da bi vse  (beri njo) tvegal za nakaj, česar mogoče ne bo (beri vaša družinica). Zato je imel njo za vsak slučaj. In ker ti nisi hotela nazaj, je pač ostal z njo. Sem prepričana, da tako razmišlja... Se strinjam, da to ni ravno herojsko, ampak ne pomeni pa to, da ti je nujno lagal, da bi rad bil s teboj. Navsezadnje mu boš lažje odpustila, če boš na to tako gledala... Ker stike bosta še vedno imela, že zaradi otroka.

Tudi ona ni nujno slaba punca, se je pač zaljubila, bogve, kako ji je on vse skupaj prikazal in ko si zaljubljen itak vse malo drugače vidiš... In mogoče jo bo tvoj otrok imel rad, zato bi bilo škoda, da bi slabo mislila o njej, ker bo v precepu otrok... Strinjam se s tvojim bivšim, da če je to zdaj njegova izbranka, potem je prav, da srečuje njegovega otroka, družine so pač različne, ampak vedno tvorita jedro moški in ženska...

Sicer pa lahko po moje na vse to gledaš kot na olajšanje in nov začetek: končno je bil res popolnoma iskren do tebe - zakaj bi bila zdaj zato jezna nanj? Zakaj bi se ti zato priskutil ves moški svet? Kar je naredil, ni bilo lepo niti prav, vendar pa zdaj je končno povedal vse tako, kot je v resnici mislil. Če ti ne moreš čez prevaro in mu ne zaupaš več, seveda nima smisla karkoli nadaljevati, vendar pa je vseeno mogoče mislil iskreno, samo je bil prevelika reva, da bi si zaprl druga vrata. Kar je strahopetno, ampak ne pomeni pa, da so vsi moški slabi...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2008 10:05:38   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Te popolnoma razumem, da nisi hotela it nazaj z njim, če si vedela, da ti še kar laže glede te druge ženske. Ampak on si je mogoče res želel nazaj k tebi, vendar je bil premalo pogumen, da bi vse  (beri njo) tvegal za nakaj, česar mogoče ne bo (beri vaša družinica). Zato je imel njo za vsak slučaj. In ker ti nisi hotela nazaj, je pač ostal z njo. Sem prepričana, da tako razmišlja... Se strinjam, da to ni ravno herojsko, ampak ne pomeni pa to, da ti je nujno lagal, da bi rad bil s teboj. Navsezadnje mu boš lažje odpustila, če boš na to tako gledala... Ker stike bosta še vedno imela, že zaradi otroka.

Tudi jaz mislim, nekako tako. Če bi se odločila zanj, bi se odločil za vašo družinico, drugo pa je imel v rezervi, za primer dugačneg scenarija. Seveda to ni bilo lepo ne do tebe, ne do otroka, niti ne do tiste druge ženske.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2008 11:48:41   
mateyka
samo je bil prevelika reva

ja. ena navadna velika reva. samo za mene na žalost je tale model še kaj več. ok, bodi reva in si ne upaj, samo da pa druge namerno zavajaš in jim lažeš - no, to pa je že potuhnjenost in spletkarstvo imho.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2008 12:27:53   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hm, zdaj si jezna nanj, zato ker je bil iskren ali zato, ker se je odločil it naprej?

Tudi ona ni nujno slaba punca, se je pač zaljubila, bogve, kako ji je on vse skupaj prikazal in ko si zaljubljen itak vse malo drugače vidiš... In mogoče jo bo tvoj otrok imel rad, zato bi bilo škoda, da bi slabo mislila o njej, ker bo v precepu otrok... Strinjam se s tvojim bivšim, da če je to zdaj njegova izbranka, potem je prav, da srečuje njegovega otroka, družine so pač različne, ampak vedno tvorita jedro moški in ženska...

Sicer pa lahko po moje na vse to gledaš kot na olajšanje in nov začetek: končno je bil res popolnoma iskren do tebe - zakaj bi bila zdaj zato jezna nanj? Zakaj bi se ti zato priskutil ves moški svet? Kar je naredil, ni bilo lepo niti prav, vendar pa zdaj je končno povedal vse tako, kot je v resnici mislil. Če ti ne moreš čez prevaro in mu ne zaupaš več, seveda nima smisla karkoli nadaljevati, vendar pa je vseeno mogoče mislil iskreno, samo je bil prevelika reva, da bi si zaprl druga vrata. Kar je strahopetno, ampak ne pomeni pa, da so vsi moški slabi...

Ronja, dobro si to napisala. Tudi sama sem dolgo časa verjela, da je temu tako. Ampak, ko po določem času, ki bi bil zame še sprejemljiv, da bi se odločila drugače, še vedno une ni izpustil je bilo zame preveč. Too much!Ker potem bi vedno ko/če bi pri nas kaj zaškripalo letel k njej v obejm in spet nazaj. ALi pa kot si napisala, mogoče sploh ne več nazaj in bi uporabil rezervni scenarij. Teh igric se jaz ne grem! Se imam preveč rada in svojo hči.
Vendar tvoja teorija po moje kar zdrži, kar se tiče njegove glave. Namreč zdaj mi je rekel, da se zaveda da je načel našo usodo, zaključila sem jo pa jaz,ker čez to ne morem. Da pri tem nima kaj, da se je dolgo trudil, zdaj pa si mora ustvariti drugo življenje in bo pač ostal z njo, če ga jaz nočem.

O vsem tem sem začutila olajšanje, tako sem tudi v prvem postu zapisala. Zakaj sem pa jezna,...pa ne vem čisto dobro. Kot sem tudi napisala, da sploh ne vem ali sem žalostna ali jezna. Pa sem kasneje ugotvila da jezna.

Mi je pred časom ena prijateljica pomagala najti odgovor na moje vprašanje. In sicer, nisem razumela zakaj sem jezna nanj? ko bi bila lahko le vesela, da je šel,ker tako ne bi mogla živeti in sčasoma bi mi pobral vso energijo, me popolnoma izpil. Zato, ker sem ves čas verjela da je moški mojih sanj, da je ideal, da je oh in sploh in preprosto nisem videla da bi bilo z najinim odnosom kaj narobe. In zato sem jezna, ker sem razočarana, ker me je razočaral, prizadel, prevaral,lagal,...

Da pa je ona čisto fajn punca, ne dvomin, sicer je ne bi izbral. Ampak vseeno po vsem tem času ko je zavajal in se pretvarjal, pusti nek čuden priokus. Da bi jo le imela moja hči rada, le tako bo vsem lažje.

Reva je in spletkar in še kaj kot je napisala mateyka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......