|
RE: Saj sem vedela,ampak vseeno ni lahko,... 10.7.2008 12:27:53
|
|
|
|
lev76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Hm, zdaj si jezna nanj, zato ker je bil iskren ali zato, ker se je odločil it naprej? Te popolnoma razumem, da nisi hotela it nazaj z njim, če si vedela, da ti še kar laže glede te druge ženske. Ampak on si je mogoče res želel nazaj k tebi, vendar je bil premalo pogumen, da bi vse (beri njo) tvegal za nakaj, česar mogoče ne bo (beri vaša družinica). Zato je imel njo za vsak slučaj. In ker ti nisi hotela nazaj, je pač ostal z njo. Sem prepričana, da tako razmišlja... Se strinjam, da to ni ravno herojsko, ampak ne pomeni pa to, da ti je nujno lagal, da bi rad bil s teboj. Navsezadnje mu boš lažje odpustila, če boš na to tako gledala... Ker stike bosta še vedno imela, že zaradi otroka. Tudi ona ni nujno slaba punca, se je pač zaljubila, bogve, kako ji je on vse skupaj prikazal in ko si zaljubljen itak vse malo drugače vidiš... In mogoče jo bo tvoj otrok imel rad, zato bi bilo škoda, da bi slabo mislila o njej, ker bo v precepu otrok... Strinjam se s tvojim bivšim, da če je to zdaj njegova izbranka, potem je prav, da srečuje njegovega otroka, družine so pač različne, ampak vedno tvorita jedro moški in ženska... Sicer pa lahko po moje na vse to gledaš kot na olajšanje in nov začetek: končno je bil res popolnoma iskren do tebe - zakaj bi bila zdaj zato jezna nanj? Zakaj bi se ti zato priskutil ves moški svet? Kar je naredil, ni bilo lepo niti prav, vendar pa zdaj je končno povedal vse tako, kot je v resnici mislil. Če ti ne moreš čez prevaro in mu ne zaupaš več, seveda nima smisla karkoli nadaljevati, vendar pa je vseeno mogoče mislil iskreno, samo je bil prevelika reva, da bi si zaprl druga vrata. Kar je strahopetno, ampak ne pomeni pa, da so vsi moški slabi... Ronja, dobro si to napisala. Tudi sama sem dolgo časa verjela, da je temu tako. Ampak, ko po določem času, ki bi bil zame še sprejemljiv, da bi se odločila drugače, še vedno une ni izpustil je bilo zame preveč. Too much!Ker potem bi vedno ko/če bi pri nas kaj zaškripalo letel k njej v obejm in spet nazaj. ALi pa kot si napisala, mogoče sploh ne več nazaj in bi uporabil rezervni scenarij. Teh igric se jaz ne grem! Se imam preveč rada in svojo hči. Vendar tvoja teorija po moje kar zdrži, kar se tiče njegove glave. Namreč zdaj mi je rekel, da se zaveda da je načel našo usodo, zaključila sem jo pa jaz,ker čez to ne morem. Da pri tem nima kaj, da se je dolgo trudil, zdaj pa si mora ustvariti drugo življenje in bo pač ostal z njo, če ga jaz nočem. O vsem tem sem začutila olajšanje, tako sem tudi v prvem postu zapisala. Zakaj sem pa jezna,...pa ne vem čisto dobro. Kot sem tudi napisala, da sploh ne vem ali sem žalostna ali jezna. Pa sem kasneje ugotvila da jezna. Mi je pred časom ena prijateljica pomagala najti odgovor na moje vprašanje. In sicer, nisem razumela zakaj sem jezna nanj? ko bi bila lahko le vesela, da je šel,ker tako ne bi mogla živeti in sčasoma bi mi pobral vso energijo, me popolnoma izpil. Zato, ker sem ves čas verjela da je moški mojih sanj, da je ideal, da je oh in sploh in preprosto nisem videla da bi bilo z najinim odnosom kaj narobe. In zato sem jezna, ker sem razočarana, ker me je razočaral, prizadel, prevaral,lagal,... Da pa je ona čisto fajn punca, ne dvomin, sicer je ne bi izbral. Ampak vseeno po vsem tem času ko je zavajal in se pretvarjal, pusti nek čuden priokus. Da bi jo le imela moja hči rada, le tako bo vsem lažje. Reva je in spletkar in še kaj kot je napisala mateyka.
|
|
|