Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 22:55:05
|
|
|
|
total
|
Moj je letos dobil kr 2,so zamujali od lani...grozno.
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 22:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej nehej, a res ali kaj? Ja pa saj do oktobra je pa zakonski rok. Kako ste pa potem prilagali dohodnino za nevem kaj vse, ko jo je treba?
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 22:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj či jo še zdej ni dobil. Je rekla Vida, da bo. Definitivno.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 22:59:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
Moj je še tud ni dobil. Zadnji 2.leti jo je dobil v novembru.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vida pa itak pojma nima, še tega ne ve, da sem se jaz pritožila na uno taprvo odločbo. Ni bila v redu, ne.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:01:15
|
|
|
|
total
|
Ja res Splišni,pošvigajo se oni na zakonski rok...če je pa treba plačat,pa pošlejo 2 mesca prej.
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:04:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
Saj datum na odločbi je oktobrski, samo kaj, ko se še kak mesec valja bogsigavedi kje. Pa ima moj kr nekaj € za nazaj dobit (mu 4. otroci fajn nanesejo).
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz moram tudi nazaj dobit, 600 evrov.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:07:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
600 evrov je pa velik.Bojo počakal, da jim napjprej ljudje vrnejo, da bojo to skupaj nabral Joj, dobre ste..da takole potrpežljivo čakate.Jaz vsako leto norim, kdaj bo..ker mi gre na živce, da moram nekaj čakat, pa sem ponavadi že med junijskimi srečneži
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:07:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
BANDA.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuškalo, a misliš, da zato, ker gnjaviš? Ne bi rekla. Ko sem jaz zadnjič, ko sem se šla pritožit, malo zagnjavila, da piše, da se lahko tudi ustno pritožim (je hotela pisno), je rekla, da O.K., samo da potem moram pa do petih tam pri njeje stat, da bo imela čas zapisnik naredit. Ura je bila pa enajst. Tako da sem pridkano šla še skozi trojna vrata in lepo izpolnila, napisala in kopirala, kar so mi dali. Mogoče moram pa zdaj zato tako dolgo čakat na odločbo, ker sem si drznila pritožit se.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:13:08
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ne, saj jaz ne težim na davčni,jaz sem samo tako živčna, kdaj bo že..nasplošno.Da bi mogla čakat do oktobra...živa groza. Sklepam, da , če si drzneš pritožiti, da še bolj zavlačujejo.Jaz upam, da ti bojo čimprej poslali
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, a samo tako si živčna. A pa se mogoče se kaj z vudujem ukvarjaš, s črno magijo in to, pa jim kakšne živčne signale pošilčjaš? Ali pa jim šivanke v riti zapikaš? No ja, če se splača ... daj jim še v mojem imenu eno veliko sredi riti zapiči!
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 20.8.2007 23:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi še nisem dobila dohodnine.Imam pa za plačat,sicer malenkost...
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 6:22:26
|
|
|
|
dory
|
pr nas je hecno,ker smo oddajal isti dan....midva s tamalim sva dobila v prvi rundi, oce pa se do danes nic :)..pa more tud nazaj dobit ene 600€...banda...
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 7:28:55
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaz sem se tud pritožila na prvo odločbo, pa še tud ni popravka
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 7:56:55
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi moj je dobil 500e vrnjenih in je že imel izplačane, tako, da znesek verjetno ne vpliva na to
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 8:00:35
|
|
|
|
anajmad
|
Jst še tudi nisem dobila odločbe. Sem že pred mesecem klicala,pa so mi rekli,da enkrat do novembra bom že dobila,naj se ne sekiram. Moram pa tud kr velik dobit nazaj. Ej,na žalost zdej ne.
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 8:15:42
|
|
|
|
Mikica
|
Jaz je tudi nisem dobila in vsi moji sodelavci prav tako ne... so iz podjetja napačne podatke poslal, pa nas zdaj čekirajo... Vida pravi naj se ne sekiramo, da bo
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 8:53:25
|
|
|
|
žarnica
|
ne,nisem dobila-očitno moram biti vsako leto med zadnjimi in bom spet dobila oktobra. SO pa že vsi sosedje dobili,pa moji sorodniki tudi. S fantom sva isti dan oddala,pa je on dobil že v 1.rundi.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 9:41:46
|
|
|
|
Naja31
|
Moj mož je do zdaj vsako leto dobil konec decembra. Enkrat je klical okrog 20. decembra in so rekli, da so pozabili nanj . Za zakonski rok jim pa dol visi. Dobiva pa prihodke iz tujine in imajo vsako leto hude težave z njegovo odločbo, ker vsako leto znova ugotavljajo kako in kaj. Ne vem pa kaj bova letos naredila ker je treba do 15. 11. oddati vlogo za znižano plačilo vrtca. A kdo ve kaj narediš če do takrat nimaš dohodninske odločbe?
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 9:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni še niso poslali odločbe, morajo mi pa vrniti okrog 700 evrčkov.
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 9:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nism še nč dobila , pa moj tud ne
|
|
|
|
RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina? 21.8.2007 9:49:49
|
|
|
|
srki
|
Mater, oni lahko zamujajo, če pa mi zamudimo, je pa takoj kazen. Njih bi bilo treba po žepu treščit, Če se moramo vsi roka držat, naj se ga tudi oni. Drugače pa, moja je že itak zapravljena.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?