Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sab simplex suspenzija - nujno 29.9.2005 16:42:08
|
|
|
|
Seven*
|
Ema jih je sicer dobivala ze na inteznzivni negi, vendar pomojem ne rabis biti zaskrbljena. Poskusi najprej s par kapljicami.. Itak ni nujno da bodo sploh pomagale..
|
|
|
|
RE: Sab simplex suspenzija - nujno 29.9.2005 17:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi ji dat pa boš videla. Te kapljice pri nas prav veliko niso pomagale in so jo zapirale, tako da sem jih po parih dneh nehala dajat
|
|
|
|
RE: Sab simplex suspenzija - nujno 29.9.2005 18:15:15
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem mu jih dala nekajkrat, ampak niso kaj blazno pomagale. Ne pretiravat z njimi, pa ne bo nic narobe, tudi ce te sestava tok skrbi.
|
|
|
|
RE: Sab simplex suspenzija - nujno 29.9.2005 22:40:58
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem jih dajala tjaši, ko je bila dojenček, pa so ji pomagale pri dojenčku težko veš, kaj ga muči (krči, neprespanost, lakota....) res pa je, da te kapljice delujejo, če te boli trebuh - laže se to vidi ko je otrok večji, če mu je slabo, pa tudi za odrasle je dobro pri trebušnih bolečinah če te že pri sab simplexu skrbi glede sestave, počakaj da dobiš ad3 in fluonatril....
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......