Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 10:40:07
|
|
|
|
aljča
|
No pa smo dve ko ta mesec neč ne delamo v MB:duda::duda:.A si imela kar kontrolo v tem mesecu a si bila zmenjena za kak postopek?Men je padu v vodo trerji poizkus IUI.Zdej se pa doma zaletavam v stene,ker mi je tolk dolgcajt8):);) Aja zgleda,da so si mal velik dopust vzeli v ambulanti v tem mesecu. l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 11:31:00
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena aljča!!:sloncek::sloncek: lepo da si se oglasila! veš js sem imela termin v mb 25.3 05 pa so mi pisali da morem prit 13.5. !! ubija me to čakanje! veš jaz mam probleme sam z ovulacijo, zdaj sem jedla klomifen 3 mesec pa mi je zadnkji ciklus m izostala tk da je od 3.3 nisem dobila. full sem zaskrbljena kaj je:zmeden:? pa full si želim :duda::duda: tk da me še vse skupaj bolj jezi, sam vem da stres vpliva na vse to! o.k morem končat, ker grem v službo!! oglasi se kaj!!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 11:55:41
|
|
|
|
Marina_
|
Saša 24!Midve imava isti termin veš:bravo:Tudi midva sva imela 25.3 pa so mi sporočili da imam prestavljeno na 13.5.......očitno se vidimo ne;)
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 12:02:36
|
|
|
|
aljča
|
Ej,pol se pa zna naredit,da bomo vse 13.5.na kopic,jaz bi morala tiste dneve imet Uz za tretjo IUI.Se pa mormo zmenit za kakšno:kava:ane? L.p. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 22:39:51
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena frizerka!!:sloncek: veš me veseli, da si mi odpisala! in kako daleč je že pri tebi zdravljenje??? veš js sem na začetku bolj. sicer sem jedla dabroston , pa zdaj klomifen, ampak me M neki zajebava, da je ni, čeprav si full želim da je ne bi blo zam 9 mesecev, ampak ne vem zakaj, saj imam samo težave z ovulacijami, drugače pa je vse o.k. veš sem že malo zaskrbljena, ker me že počasi vsi preganjajo, kdaj bo :duda::duda: ? oglasi se kaj!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)
Maternični vložek (navaden) (
2%)
Mirena (
10%)
Kondom (
23%)
Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!