|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saša2 se po dolgem času spet oglaša!!
14.4.2005 10:14:54   
saša24
pozdravljene punce!!
ker me je računalnik neki zafrkaval se po dolgem času spet oglašam. Upam, da se dobro počutite, ker jaz nisem ravno dobre volje 8 glede :duda:).ravno bi mogla na ptregled v mb pa so mi poslali da šele maja! bomoo še malo čakali, ampak za :duda::duda: pa vse!!

ok lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.4.2005 10:40:07   
aljča
No pa smo dve ko ta mesec neč ne delamo v MB:duda::duda:.A si imela kar kontrolo v tem mesecu a si bila zmenjena za kak postopek?Men je padu v vodo trerji poizkus IUI.Zdej se pa doma zaletavam v stene,ker mi je tolk dolgcajt8):);)
Aja zgleda,da so si mal velik dopust vzeli v ambulanti v tem mesecu.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2005 11:31:00   
saša24
pozdravljena aljča!!:sloncek::sloncek:

lepo da si se oglasila!

veš js sem imela termin v mb 25.3 05 pa so mi pisali da morem prit 13.5. !! ubija me to čakanje! veš jaz mam probleme sam z ovulacijo, zdaj sem jedla klomifen 3 mesec pa mi je zadnkji ciklus m izostala tk da je od 3.3 nisem dobila. full sem zaskrbljena kaj je:zmeden:? pa full si želim :duda::duda: tk da me še vse skupaj bolj jezi, sam vem da stres vpliva na vse to!

o.k morem končat, ker grem v službo!!
oglasi se kaj!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2005 11:55:41   
Marina_
Saša 24!Midve imava isti termin veš:bravo:Tudi midva sva imela 25.3 pa so mi sporočili da imam prestavljeno na 13.5.......očitno se vidimo ne;)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2005 12:02:36   
aljča
Ej,pol se pa zna naredit,da bomo vse 13.5.na kopic,jaz bi morala tiste dneve imet Uz za tretjo IUI.Se pa mormo zmenit za kakšno:kava:ane?
L.p. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2005 22:39:51   
saša24
pozdravljena frizerka!!:sloncek:

veš me veseli, da si mi odpisala! in kako daleč je že pri tebi zdravljenje??? veš js sem na začetku bolj. sicer sem jedla dabroston , pa zdaj klomifen, ampak me M neki zajebava, da je ni, čeprav si full želim da je ne bi blo zam 9 mesecev, ampak ne vem zakaj, saj imam samo težave z ovulacijami, drugače pa je vse o.k. veš sem že malo zaskrbljena, ker me že počasi vsi preganjajo, kdaj bo :duda::duda: ?

oglasi se kaj!!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 15:29:43   
saša24
ob kolki uri pa mate pregled 13. maja???? js mam uro ob11:40

se lahko zmenimo pa se kaj pogovorimo

upam in želim si da nam čimprej uspe prit do:duda::duda::duda::duda::duda:

fajn se mejte in oglasite se kaj

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kontracepcija
Miška2006

Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?

Kontracepcijske tabletke (32%)

Maternični vložek (navaden) (2%)

Mirena (10%)

Kondom (23%)

Kontracepcijska pena, krema, gel (0%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 448

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!