|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S tabo sem zaradi? ...
19.9.2006 9:35:05   
Anonimen
   Se kdaj vprašate zakaj ste s partnerjem /partnerico???

Meni je rekel (priznal) da je bil 5.let z mano sam zaradi seksa user posted image ,
da zdaj bi pa rad čutil še nežnosti, toplino, crkljanje......
pogovore.....razumevanje....(ker mu tega zaDNJE ČASE NISEM VEČ DAJALA)

Jaz sem z ljubljeno osebo zaradi tega ker jo imam rada, ga cenim in spoštujem (tistega ob katerem sem),
zaradi topline, nežnosti.....
da olajšava drug drugemo tudi težje dni.....
da si stojiva ob strani in ne zaradi seksa.... user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S tabo sem zaradi? ...
19.9.2006 9:44:34   
Sita
Jaz pa preprosto zato, ker paševa skupaj.
Imava podobne interese, enake poglede na vsa področja življenja, skupaj rasteva in se razvijava, skupaj ljubiva iste stvari in drug drugega ...
Kaj bi še več?
Preprosto sva rada skupaj ... to je vse.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 9:54:06   
copka
ker se dopolnjujeva

Sva se zmenila, da ce pa res ne bo slo, bova sla narazen....da potrkam na les- sva skupaj 9 let.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 9:54:07   
Anonimen
Imava podobne interese, enake poglede na vsa področja življenja, skupaj rasteva in se razvijava, skupaj ljubiva iste stvari in drug drugega ...
Kaj bi še več?

lepo napisano!!!!!!!!!!!!  user posted image      user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 10:10:44   
cmokec
Jaz sem v jezi tudi že rekla, da če nebi bilo otrok,.....  Pa sem vesela, da sva skupaj in ga imam rada. Samo včasih sem taka koza, da vklopim obrambni mehanizem in raje napadem, kot da bi uporabila možgane.

Zato se probaj prepričati, če je to rekel, ker je res tako mislil, ali, ker te je hotel užaliti.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 10:19:47   
Anonimen
Je Sita tako lepo napisala, da se kar podpišem... user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 11:24:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 11:42:49   
*alja*
Ker ga enostavno ljubim in obužujem!

Z njim imam user posted image , z njim si želim ustvariti življenje in z njim želim dočakati starost!  Upam da nama bo uspelo!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2006 11:50:22   
Micy
 Sita je zelo lepo napisala in tudi pri nama je tako.user posted image user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2006 11:57:18   
Naja31
Ker sva si usojena.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2006 11:59:39   
eupat
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Kaj bi še več?

Se podpišem.

Ljubezen ne pozna meja (SLO-MKD)

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2006 12:10:13   
BLAŽIKA
Kaj bi še več?

TOČNO ZATO.

(odgovor članu eupat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2006 12:32:45   
tanikaa
On je z mano zato, ker dobro kuham, jaz pa z njim ker dobro seksa user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2006 12:38:16   
eupat
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se kdaj vprašate zakaj ste s partnerjem /partnerico???

Meni je rekel (priznal) da je bil 5.let z mano sam zaradi seksa user posted image ,
da zdaj bi pa rad čutil še nežnosti, toplino, crkljanje......
pogovore.....razumevanje....(ker mu tega zaDNJE ČASE NISEM VEČ DAJALA)

Jaz sem z ljubljeno osebo zaradi tega ker jo imam rada, ga cenim in spoštujem (tistega ob katerem sem),
zaradi topline, nežnosti.....
da olajšava drug drugemo tudi težje dni.....
da si stojiva ob strani in ne zaradi seksa.... user posted image user posted image

Eno vprašanje Ali se je pri sexu kaj ohladil?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2006 13:54:27   
mojamura
jaz sem z njim zaradi tega ker ga ljubim, ker sva si na nek način tako podobna po drugi strani pa različna kot noč in dan...ker mi nudi objem in ramo za zjokat se, ko mi je hudo, ker se z njim lahko o vsem pogovorim...ker me na nek način razume, tudi v postelji se ujameva v nulo. najini redki prepirčki pa so kot začimba za najino razmerjeuser posted image

...upam da je on z mano iz podobnih razlogov

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2006 14:27:25   
Jolly
Jaz sem z njim zaradi tega ker ga preprosto jlubim neglede na napake. Je pa res da mi daje veliko, tudi tisto cesar nisem imela v otrostvu iz strani mame in oceta. V notranjosti se vedno icsem tisto otrosko toplino in on mi jo daje, ko mi je hudo, me stisne kot malo puncko, ce ta objem potrebujem. Predenj sem ga spoznala sem bila ne iskusen a v vsem...in  sem si vedno zelela moskega, ki bo znal odlicno kuhati, plesati, me varovati in da bo seveda nezen in strasten hkrati v sexu. In tudi vedno me nesmeje, pa sem se lahko tako zalostnauser posted image . To mi je zelo pomembno.Je pa res, da je moj ucitelj na nek nacin, saj me je veliko naucil v zivljenju...

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2006 23:21:02   
rija
Zakaj sem z njim?

Ker se mi ne ljubi iskat drugega....user posted image user posted image user posted image

Ne. Resno.

Ker.....se mava fino, ker se fino skregava, se fino pomiriva, ker imava krasnega otročka, ....
Ker se imava preprosto rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2006 15:46:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Zakaj sem z njim?

Ker se mi ne ljubi iskat drugega....user posted image user posted image user posted image

In ponovno nekoga skušati narediti po svoji podobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je že sedaj trajalo preveč letuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa še resno:
Zato, ker se sukpaj vzepnjava na najvišje vrhove življenja in padava v največje globine, ker sva skupaj močnejša in ker skupaj znava iz majhnega narediti veliko. Že 17 let...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2006 15:57:03   
Marogica
Zakaj sem z njim? Zaradi denarja...user posted image

Zato, ker sem našla mojo drugo polovico. Je enostavno "lep" kot celota(fizično in psihično), ker me razume in prenaša. Ni mu enostavno.

p.s. Pa potrpežljiv in ljubeč oče, ki mu ni nič težko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.9.2006 16:34:42   
pinkygirl27
Ker se doponjujeva,spoštujeva,imava rada,živiva eden za drugega,skratka svojega moža imam najraje na svetu....in še bi lahko naštevala....In ker bo krasen očka najinemu otročku!!!Vedno me poslusa,je ljubezniv,nežen...Rad kuha,lika,pere,pospravlja...ok.sedaj ga že precej hvalim user posted image ampak,kar je res je res!

Happiness is not having what you want, but wanting what you have.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.9.2006 17:11:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pinkygirl27

Ker se doponjujeva,spoštujeva,imava rada,živiva eden za drugega,skratka svojega moža imam najraje na svetu....in še bi lahko naštevala....In ker bo oz. je krasen očka najinemu otročku!!!Vedno me poslusa,je ljubezniv,nežen...Rad kuha,lika,pere,pospravlja...ok.sedaj ga že precej hvalim user posted image ampak,kar je res je res!

Se podpišem - z dodatkom - ker se ljubiva.

(odgovor članu pinkygirl27)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.9.2006 17:18:30   
Disney
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz sem z njim zaradi tega ker ga ljubim, ker sva si na nek način tako podobna po drugi strani pa različna kot noč in dan...ker mi nudi objem in ramo za zjokat se, ko mi je hudo, ker se z njim lahko o vsem pogovorim...ker me na nek način razume, tudi v postelji se ujameva v nulo. najini redki prepirčki pa so kot začimba za najino razmerjeuser posted image

Se podpišem pod tole user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
20.9.2006 20:08:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Disney)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.9.2006 12:40:21   
Shuka
Dlje sem z njim, bolj mi postaja jasno, da na njegovo mesto ne bi mogel priti boljši. Z njim sem zaradi ljubezni, prijateljstva, spoštovanja, dopolnjevanja, razumevanja in malih drobnih presenečenj, ki mi jih zagode skoraj vsak dan. Ljubim ga ker je preprost in kompliciran vse v enem, ker je iskren, zvest, ker je tak kot je.

Edino včasih je mal preveč pametenuser posted image pa stalno čveka, huj je kot kaka baba  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.9.2006 16:35:18   
nizozemka
...zato, ker si stopil v moje zivljenje takrat, ko sem nekoga najbolj potrebovala,
...ker si brisal moje solze,
...ker mi vedno stojis ob strani,
...ker me znas nasmejati,
...ker si mi dal cudovitega sina,
...ker si to, kar si in ker sem jaz lahko jaz!
MOJ LEPI, ZLATI MOZ!!

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?