Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
S sedemletnikom okoli Ljubljane 11.5.2012 15:35:34
|
|
|
|
Errai
|
Moj sedemletnik si silno želi jutri na pohod okoli Ljubljane. Ker bo potem dobil medaljo . Si pa seveda sploh ne predstavlja, kako zgleda prehodit 35 km. Jaz sem že nekajkrat bila in se spomnim, da so me na zadnji četrtini prav pasje bolele noge. Seveda bova vseeno šla in upam, tudi prišla okoli. Me pa vseeno zanima, če ste z vašimi otroki že kdaj šli okoli Ljubljane in kako uspešno ste pot prehodili. Da se psihično pripravim, če bo mulčka na pol poti treba prepričevat, da bi naredil še kakšen korak . Moj sin je sicer kar športen fant, ves čas v pogonu, kondicije ima itak več kot jaz, tako da mislim, da nama bo uspelo. Bom pa za vsak slučaj imela s sabo Urbano.
|
|
|
|
RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane 11.5.2012 18:09:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jaz si, pošteno povedano, ne predstavljam, da gre 7 letnik ves krog. Mene je še s kolesom utrudilo, kje šele peš. Tako da - Urbana bo prava stvar. Namesto pregovarjanja in prepričevanja v primeru, da ne bo zmogel, bi pa jaz raje uporabila kup pohval, ker je bil tako priden in toliko prehodil (kolikor pač bo). Uživajta!
|
|
RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane 12.5.2012 19:27:46
|
|
|
|
Spark
|
Mi smo danes dali 12 km skozi s 7 in 4 letnico. Ponosna sem na obe in full vesela da nam je toliko uspelo. Celega kroga ne bo zmogli.
|
|
|
|
RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane 12.5.2012 21:46:20
|
|
|
|
Errai
|
Evo poročam. Z malim sva uspešno prehodila cel krog, za vse skupaj sva rabila okoli 9 ur (sva se večkrat ustavila na klopcah ob poti). Vmes je bilo sicer malo krize, sploh, ko sva po najhujši vročino hodila od Livade do pod Golovcem, kjer je po poti bolj malo sence. Ampak je bil trmast in kljub temu, da je bilo kar hudo, ni hotel odnehati. Pot na Golovec ja bila pa super, po senčki, in kljub vzponu prav prijetna. Najbolj je bil navdušen nad sladkornimi kockami na vrhu in pa seveda nad medaljo na koncu. Je bil prav ponosen nase (pa jaz tudi) in za drugo leto že načrtuje ponovitev.
|
|
|
|
RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane 12.5.2012 22:06:15
|
|
|
|
tix
|
jaz vam in vašim sončkom samo čestitam lahko
|
|
|
|
RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane 13.5.2012 11:15:59
|
|
|
|
Kristjan
|
Šestletnica je zmogla. Letos drugič. Lani je na poti prvič vprašala, če je še daleč, okrog 25 km, ampak ni hotela na trolo. Letos sploh ni vprašala, ampak je samo šibala naprej. Večkrat je bilo treba konkretno pospešit, da ni zbezlala naprej. Čez Golovec smo se celo lovili. Čas 6 ur in pol. Odrasli skor umrli, ona popoldan še z rolerji naokrog.
|
|
|
| Stran: [1] |
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!