Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 14:04:24
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi na tvojem mestu šla, saj če ji teče iz noska, to ni tako kritično. Sicer smo bili mi lani na morju ko je imel Aljaž antibiotik-zbolel je ravno dan pred morjem, šli smo, vendar smo se itak predčasno vrnili domov, ker je dobil vročino.
|
|
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 14:47:34
|
|
|
|
total
|
Če ni vročine ti kr pejt,seboj mej zdravila.
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 15:22:14
|
|
|
|
ada2
|
jaz bi šla. ko je bila moja Nuša tako mala smo tudi šli, pa je fejst kašljala in imela poln nosek, ko smo pa na morje prišli pa že po prvem sprehodu ni več kašljala.kot čarovnija. saj, če bo slabše lahko greste nazaj domov, ne?
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 15:46:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi gremo z njo na morje tudi če je prehlajena. Ji fajn paše morski luft, ji prečisti dihalne poti.
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 16:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Na morje kar pejt, zrak bo samo dobro del. Pazi pa, da se dodatno ne prehladi v avtu, na premrzli klimi ali pa ne bo vsa premočena med vožnjo.
|
|
|
|
RE: S prehladom na morje...? 23.6.2006 18:00:13
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz bi šla v vsakem primeru (razen kakšnih hujših bolezni). Kaj pa če bi bili na morju doma?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?