Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz osebno ne bi šla, pa naj gre Pia kako drugače na morje. Meni dojenčki pod 4 meseci ne pašejo drugam kot doma. Vem pa, da mnogi starši to prakticirajo in nimajo nobenih težav. Tako da bi rekla, da je čist odvisno do tebe in Vida, kako bosta vozila.
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:11:02
|
|
|
|
ciciban
|
Nasa je bila stara 3m-pa ni bilo problemov-se za hrano nas ni skrbelo,ker se je se samo dojila!
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:11:16
|
|
|
|
Malinca
|
Le pogumno pojdita- majhni dojenčki, majhne skrbi. Morski zrak mu bo samo koristil, ti se ukvarjaj z dojenčkom, sprehodi in hranjenje, to bo na dnevnem redu. verjem, da se boste imel fino. majn kompliciraš, boljš je.preverjeno.:morje: uživajte
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:11:18
|
|
|
|
tjaga
|
Pri nas je bil Gapi star 2,5 meseca, ko smo šli v Maredo in nismo imeli nobenih težav. Tako mirnega dopusta nismo imeli nikoli več. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:11:58
|
|
|
|
špelin@
|
Mi bomo šli na dopust, ko bo naša prihajajoča kepica stara cca. 2 meseca. Ne vidim problema - razen če ima dojenček kakšne posebne zdravstvene težave. :rozica:
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:14:52
|
|
|
|
snežinka *
|
No malo ste me potolažile. Bom pa planirala čim bolj pozno poleti, da bo le vreme O.K. Snežinka
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:15:27
|
|
|
|
AnBan
|
Mi smo lani šli s 3mesečnim na Pag:morje: in sploh ni bilo nobenih problemov...potovali smo ponoči, tako da je itaq spal, dol sva pa bila v senčki, jedel je kadar je hotel, spal ravno tako, šli smo pa konec avgusta... pa saj ni treba it ravno v tahudi sezoni, če je taka želja greš lahko tudi še v septembru na morje:morje:, je še dovolj toplo in takrat bo tvoj mali tudi že dobre 3 mesece star.
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:23:07
|
|
|
|
snežinka *
|
Septembra mora Pia v šolo.Razen če bodo v šoli razumevajoči in se bo dalo zmenit.
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojdi mirno na dopust,tudi,če je tako majhen. Uživajte vsi-dojenček ni iz stekla,vročina bo tako na morju kot pri vas doma.
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 9:53:45
|
|
|
|
kalimero
|
Zakaj pa ne? Brez skrbi pojdite in uživajte!
|
|
|
|
S koliko starim dojenčkom na dopust? 31.5.2005 10:13:48
|
|
|
|
cmokec
|
Mi smo septembra odšli na dopust, Sara je bila pa stara 4 mesece in je bilo super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?