Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 13:15:18
|
|
|
|
Korina1
|
Probaj očistit z limono. Kaj si pa delala da si ga stisnila na bundo?
|
|
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 13:50:45
|
|
|
|
natasaom
|
kupi si parni sistem rovus
|
|
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 14:00:26
|
|
|
|
anckabancka
|
Korina 1, bundo sem hotela zlikat, pa je bil prevroč. Mi je zgledala taka bombažna, pol sem pa ugotovila, da je plastika vmes... Žal prepozno. Sem ga pa očistila tako, da sem ga segrela na max in potem obrisala plastiko dol z otroškimi robčki za ritko. Sem pa razmišljala, da bi uporabila kar lopatko za steklokeramično ploščo. Še dobro, da je nisem.
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 15:39:32
|
|
|
|
Maleal
|
To se je tudi meni zgodilo, sem vrgla vstran.
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 15:42:56
|
|
|
|
Korina1
|
Jaz še nisem nikoli nobene bunde likala, zato mi je tudi mal čudno da likate bunde.
|
|
|
|
RE: S čim naj očistim likalnik? 11.11.2008 20:35:03
|
|
|
|
urška
|
drgač u muellerju dobiš tak stik - čistilo. namažeš po toplem likaniku in potem obrišeš v krpo. in čist uredu sčisti. jaz imam bolj problem z vodnim kamnom v likalniku. ima katera kako idejo za to?
|
|
|
| Stran: [1] |
Prekrivalo za striženje, ki lovi laseabeeAli bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?Da (
35%)
Ne (
53%)
Ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 75Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!