Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 0:25:11
|
|
|
|
piščanc
|
jaz ga kopam v kopeli z olivnim oljem in je potem ves masten, pa ga samo obrišem in nič drugega. itak se ne mara mazati, kožo imapa sedaj lepo.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 0:49:33
|
|
|
|
Annny
|
Jaz jo namažem cca 2x tedensko- več res ne potrebuje. Vmes lahko uporabljaš oljno kopel..jaz imam Linola Fett N iz lekarne in je res fajn..mehka, gladka, nič mastna koža. lp
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 5:59:25
|
|
|
|
ZARA
|
...olivno olje,kupljeno v lekarni...
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 7:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga samo kot novorojenčka, po pregibih z enim oljem. Potem smo pa stvar kar hitro zaključili, ker ni bilo nobene potrebe.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 7:35:45
|
|
|
|
Nikica
|
Z Bubchen oljem, bom pa počasi prešaltala na njihovo mleko, ker je to olje resnično mastno, drugače pa po mojem ne bi potreboval nič, ker ima zelo lepo kožo, nikjer nobenih pikic in mozoljčkov, nič vneto.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 7:37:39
|
|
|
|
mika
|
:duda:še vedno mažem z mandljevim oljem. Sem jo hotla mazat z johnsonovim, pa je dobila alergijo. Mažem jo pa zato, ker jo lahko lepo zmasiram in prav uživa. lp:sloncek:
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 7:46:01
|
|
|
|
snorlax
|
Že od 2. meseca naprej z losionom za telo Bepanthenol - moder (obstaja tudi roza, samo je bolj masten). Ta losion se hitro vpije v kožo, koža je mehka, vlažna, nič mastna. L.p.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 8:03:26
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Jaz ga že od prvega kopanja naprej mažem z Bubchenovim oljem samo po pregibih, po celem telesu pa z Bubchenovim mlekom. Občasno ga pa kopamo (kadar se kopa v čebričku) v vodi, ki ji dodam tri do pet kapljic Bubchenovega olja in ga takrat nič ne namažem. Po teh Bubchenovih zadevah tako lepo diši:bravo::bravo::bravo: :miska:
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 8:14:57
|
|
|
|
Gina
|
Z ničemer ne mažem.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 8:31:26
|
|
|
|
SaaS
|
Samo po pregibih. Z mandljevim oljem (lekarna) ali Bepanthenom.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 9:03:00
|
|
|
|
Magi*
|
z ničemer ne mažem, občasno kanem 2-3 kapljice mandljevega olja v vodo, z trdim milom jo umijem na 14 dni. koža je lepa, mehka in gladka in dišeča;)
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 9:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Z olivnim oljem kupljenim v lekarni. Drugih stvari še nismo sprobavali nič.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 9:25:32
|
|
|
|
Naja31
|
Z mandljevim oljem iz lekarne, samo po pregibih. Obcasno tudi po nogicah in rokicah ker ima bolj suho kozo. smo pa za darilo dobili cel kup izdelkov, ampak se kar se ne upam uporabljati, da ne bi dobil kaksen alergije. Lp,Naja
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 9:28:58
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz ga enkrat na teden namažem z Niveinim oljem.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 10:34:42
|
|
|
|
Anonimen
|
z nivea mlekom ali oljem
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 10:43:28
|
|
|
|
JASNA D
|
Nikoli z ničemer - edino prvič in drugič po kopanju z navadnim mandljevim oljem. Res ne vidim razloga, zakaj bi, če je koža O.K. Ta velikega pa moram takrat, ko se mu pojavi atopijski dermatitis, namazati z Bepantholom in eno žavbo, ki so jo namešali v lekarni. Jasna
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 10:55:52
|
|
|
|
Annny
|
Oj, jaz bi se izogibala Buebchen mleku, ker ima mnogo premočan vonj:(
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 13:17:59
|
|
|
|
PICANCEK
|
čim manj kemije in mazanja, če to ni potrebno. Mi ne mažemo več od 4 meseca naprej z ničemer.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 13:18:55
|
|
|
|
niki5
|
Našega občasno namažem s kremo Avene, starejšega pa z Eucerinom, ostalim stvarem pa ne zaupam. Je pa res da so očitno moji otroci nagnjeni k občutljivi koži oz prvi k deramatistisu, ki pa ga je z leti vedno manj.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 13:21:37
|
|
|
|
niki5
|
Začela sem ga pa pri cca 5 mesecih, ker se mi je pojavila suha koža. Pred tem pa sem samo občasno ob pregibih z mandljevim oljem, za v vodo pa sem dala od avene kopel, ampak takrat ko sem videla da koža potrebuje. Tudi mila ne uporabljam za kopanje, samo takrat sem ko je patronažna prišla.
|
|
|
|
S čim mažete dojenčka po kopanju? 9.6.2005 15:50:35
|
|
|
|
Urša
|
Z ničemer.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?