Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim čistite laminat in ploščice? 20.11.2006 10:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Laminat z Pronto čistilom za parket in laminat. Razredčen. Vsake toliko časa pa ga tudi zloščim(nerazredčen). Včasih tudi z emsalom za laminat da zaščiti fuge med ploščami laminata. Ploščice pa običajno kar z univerzalnim čistilom. Za trdovratno umazanijo pa je super emsalovo univerzalno čistilo in odstranjevalec loščil. Je zelo učinkovit. Sam nujno rokavice gor! Drugač pa krtačko ali grobo krpo v roke in drgnt(fuge).
|
|
|
|
RE: S čim čistite laminat in ploščice? 20.11.2006 10:11:25
|
|
|
|
muza
|
Laminata nimam, parket in ladijski pod pa čistim s SMAC-om Ready to use. Se nanese direktno na tla in ni potrebno spirati. Naredi lep sijaj. Ali pa z Ajax-om za čiščenje lesenih površin. Ploščice na hodniku npr. že nekaj časa čistim z AJAX-om Floral Fiesta, ker tako lepo diši in tudi dobro čisti. Na splošno sem zadovoljna z Ajax-ovimi izdelki. Zelo umazane svetle (bele) fuge pa sem čistila tudi že z Mega Belo (šampionka), ki je namenjeno za odstranjevanje zidne plesni in črnih oblog med ploščicami.
|
|
|
|
RE: S čim čistite laminat in ploščice? 20.11.2006 10:48:32
|
|
|
|
ery
|
Muza, kje pa se kupi to čistilo SMAC? Da bi pogledala če je za laminat tudi?
|
|
|
|
RE: S čim čistite laminat in ploščice? 20.11.2006 17:38:58
|
|
|
|
muza
|
Hojla, Smac mislim, da se kupi v vsaki bolje založeni trgovini oz. vsaj v vsakem nakupovalnem centru. Kupila sem ga najverjetneje v Intersparu ali pa v Tušu, ker v teh dveh največ kupujemo. Pa tudi v Mercatorju ga je mogoče kupiti. Če se ne motim, obstaja Smac čistilo tudi za laminat. Če je tako dober, kot druga Smac čistila ki jih poznam, potem boš verjetno zadovoljna. Sporoči, kaj boš izbrala in kakšna bo tvoja ocena glede učinkovitosti čiščenja. Lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.