|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim čistite laminat in ploščice?
20.11.2006 9:52:18   
ery
Ojla

Jaz bi pa rada malo izvedela s čim čistite, da je lepo brez flekov na laminatu? In čistilo, da se lepo ploščice in fuge očistijo?

Hvala za mnenja!!! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim čistite laminat in ploščice?
20.11.2006 10:00:51   
Anonimen
Laminat z Pronto čistilom za parket in laminat. Razredčen. Vsake toliko časa pa ga tudi zloščim(nerazredčen).
Včasih tudi z emsalom za laminat da zaščiti fuge med ploščami laminata.
Ploščice pa običajno kar z univerzalnim čistilom. Za trdovratno umazanijo pa je super emsalovo univerzalno čistilo in odstranjevalec loščil. Je zelo učinkovit. Sam nujno rokavice gor! Drugač pa krtačko ali grobo krpo v roke in drgnt(fuge). user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 10:11:25   
muza

Laminata nimam, parket in ladijski pod pa čistim s SMAC-om Ready to use. Se nanese direktno na tla in ni potrebno spirati. Naredi lep sijaj. Ali pa z Ajax-om za čiščenje lesenih površin. Ploščice na hodniku npr. že nekaj časa čistim z AJAX-om Floral Fiesta, ker tako lepo diši in tudi dobro čisti. Na splošno sem zadovoljna z Ajax-ovimi izdelki. Zelo umazane svetle (bele) fuge pa sem čistila tudi že z Mega Belo (šampionka), ki je namenjeno za odstranjevanje zidne plesni in črnih oblog med ploščicami.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 10:48:32   
ery
Muza, kje pa se kupi to čistilo SMAC? Da bi pogledala če je za laminat tudi?

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 17:38:58   
muza

Hojla, Smac mislim, da se kupi v vsaki bolje založeni trgovini oz. vsaj v vsakem  nakupovalnem centru. Kupila sem ga najverjetneje v Intersparu ali pa v Tušu, ker v teh dveh največ kupujemo. Pa tudi v Mercatorju ga je mogoče kupiti. Če se ne motim, obstaja Smac čistilo tudi za laminat. Če je tako dober, kot druga Smac čistila ki jih poznam, potem boš verjetno zadovoljna. Sporoči, kaj boš izbrala in kakšna bo tvoja ocena glede učinkovitosti čiščenja. Lp.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 9:30:57   
ery
Muza, ampak veš kaj je...hm, jaz tega čistila ne najdem. Vidim le, SMAC UNIVERZALNO ČISTILO oz.razmaščevalec.

kakšna je sploh embalaža za čiščenje tal?

Hvala

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.