|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim čez mejo?
10.10.2005 20:12:44   
benika
Naš Benjamin še nima nobenega dokumenta, mi bi pa radi odšli v Avstrijo. Ali je za prestop meje dovolj samo rojstni list za otroka ali mu moram dat delat osebno izkaznico?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim čez mejo?
10.10.2005 20:13:28   
Marogica
Lahko greš samo z osebno izkaznico ali potnim listom. Rojtni list ne velja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 22:11:11   
Urška//
lahko greš z rojstnim listom tudiuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 23:08:10   
Margareta

Za prestop meje potrebujete osebno izkaznico ali potni list. Z rojstnim listom se ne da več prehajati meje (delam na tem področju)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 8:22:11   
Urška//
jaz grem vsakih 14 dni gor, vedno z rojstnim listom,ker osebne še nismo dali delat,pa večinoma sploh nič ne vprašajo,če pa že pa so zadovoljni tudi z rojstnim listom,mi ni nikoli noben rekel da ne bi smela preko

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 8:51:40   
viv_
Z rojstnim listom naj se ne bi smelo, kar je edino pravilno. Jaz lahko vzamem rojstni list od moje Mirne, pa kar enega otroka in ga odpeljem v Italijo in tam prodam?????

Saj ni osebna tak strošek. Sploh sedaj, ko smo v EU in ko greš lahko v vse države članice z osebno se mi zdi pametno, da jo daš delat.

lp

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.