|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SVETUJTE MI!
8.12.2007 17:36:08   
tisa80
Doma imam 9 mesečnika,ki pa se zadnje čase ponoči in podnevi ko spi kar naprej prebuja.Ne ugaja mu več ravna podlaga kar naprejj se premetava in na koncu začne neutolažljivo jokat.Opazila sem,da mu zelo paše moja blazina,ki je polnjena z perjem,da se v njo pogrezne in tišči.Sedaj me pa zanima ali mu lahko dam tak povšterček v posteljico ali ne?Ali je še premajhen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SVETUJTE MI!
8.12.2007 17:48:26   
jessy@
Jaz imam doma zelo podoben primer z našo 10 mesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image !
Jaz ji dam včasih moj povšter zraven v posteljo, da se ga tišči, sam včasih pomaga, včasih pa ne. Sam ne leži na njem, pol ji ga pa včasih vzamem.

Meni pa naša ne spi odkar sva se nehale dojit. Prej se mi je od rojstva zbujala le 1-2 na noč, zdaj pa se mi zbuja in user posted image tudi na vsako uro. Ne vem kaj je to?! Lačna ni, previta je vroče ji ni, zebe je tut ne,...po moje je to mal preizkušanje našega potpljenja. Jaz vsaj pri moji vidim, ker točno ve, da je ne bom pustila jokat in je mal pogruntala sistem!!!))))
Po moje mu lahk daš tak povšterček, ampak bolj kot ninico, ker men je pediatrinja svetovala spanje brez povštrčka vsaj do 2 let!
LP




(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SVETUJTE MI!
8.12.2007 19:06:50   
Teja29
Pri nas je tudi isto in smo stari 9,5 meseca. Stalno se prebuja ponoči in joče. Potem mu dam dudo, ga malo premaknem in pokrijem in potem nakako zaspi nazaj, čez 1 uro pa je spet isto.
Ne vem, mogoče imajo samo tako fazo (čeprav je pri nas tako že več kot mesec) ali pa so to zobki (mi namreč nimamo še nobenega).

(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SVETUJTE MI!
8.12.2007 20:30:27   
Paštetka
Ko se premetavajo si tako iščejo plac. Jaz sem mojemu pri enem letu dala povštrček noter. Toliko, daje imel nekaj v postelji. Se je ful prememtaval in vanj glavo tiščal, vendar redkokdaj zaspal na njem. Zna se a tudi po pol ure do uro premetavati in plac iskati.

Po moje je to kar normalno. Pač iščejo nov nočin kako zaspati.

Blazine s perjem mu jaz glih ne bi dajala zaradi alergij v posteljo, ampak kakno blazino prav za otročke narejeno. S kakšnpo pisano posteljino z živalskimi motivi, da se še z njimi carta.

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SVETUJTE MI!
8.12.2007 20:58:01   
VesnaLana
Moja pupa ima pa enega malo večjega plišastega racmana - izredno mehak je, pa vanj tišči glavo in tako spi celo noč. Včasih gledam, če sploh lahko diha, ampak očitno ji tako paše, tako spi že od svojega 3m, sedaj smo stari 6m. Če ji racmana vzamem sploh ne more konstantno spati in se kar naprej premetava in zbuja. S tem racmanom pa spi celo noč.

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SVETUJTE MI!
9.12.2007 9:21:34   
Blejka26
jaz sem pa svoji pikici dala eno zelo tanko blazino in ji je zelo pasala

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SVETUJTE MI!
9.12.2007 10:39:39   
muck
Morda ima pretrdo ležišče in mu bolj paše na mehkem spat. Kolegici se je enako zgodilo in mu je ležišče zamenjala za mehkejšega in ji zdaj spi. Poskusi mu dat kak mehkejši kovtrček za podlago pa boš videla, če mu to ustreza.

_____________________________

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SVETUJTE MI!
9.12.2007 15:17:18   
SPOKEC
tudi naša ima zdaj obdobje zbujanja ponoči. bo pa stara 10 mesecev, in ko jo dam k sebi v posteljo mi vedno leze na mojo blazino in lepo zaspi. potem ji jaz blazino vzamem.

(odgovor članu muck)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?