Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 1.6.2006 20:48:45
|
|
|
|
XXYY
|
Ahoj! Zopet sem še tukaj! Sadni dan je za nami. Je bilo kar hudo. Je kar krulilo, ampak sem vztrajala do konca. Jutri pa meso - ni ne mnjam in ne blak. Nekje vmes. Verjetno si bom za kosilo spekla (brez maščobe) 2 puranja zrezka (to je mnjam) in zeleno solato zravn. Za večerjo pa kakšen jogurt (mjam). Ampak komaj čakam čez 2 dni, ko imamo makarončke na seznamu, jupi . Srečno.
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 8:27:33
|
|
|
|
damjanai
|
ojla ... konec vitaminčkov... dans pa zelenjava pa meso-... bravo suhice skupaj nam bo uspelo ...
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 9:52:13
|
|
|
|
April
|
Jutro, včeraj mi je bilo pretežko, pa sem si kar makarončke skuhala. Me adnje čase nekaj živčki dajejo pa še menstruacija mi že več kot mesec zamuja. Noseča nisem, hormoni mi nagajajo. Jojjj, sem jezna. No gremo naprej, danes bom kar jajca kuhala.
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 12:15:02
|
|
|
|
Tasika
|
Prvi sadni dan je za nami, juheeeeej! Pa sploh ni bilo hudo, sem cel dan mislila na današnje kosilo Piščanček, zraven pa verjetno ogromna cvetača, problem je le v tem, da je ne smem zabeliti! Sicer pa, LARA hvala za tvoje vodstvo, brez tega bi bilo veliko težje. 27. avgusta pa se lahko suhice dobimo, da se ti osebno zahvalimo za 'gonjenje' med dieto. Pa kakšna nagradica tudi lahko pade
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 12:32:51
|
|
|
|
damjanai
|
Tasika ... dobra ideja to da se dobimo po zaključku ... punce neki me pa zanima a se vas po sadnem dnevu kaj loteva omotica?
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 12:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe hvala tasika :) ja kamot se lahko dobimo ni problema. na kaki slastni torti za nagrado :) hehe! no js sem pa svoj parcjon pleskavic dons že pomalcala in uh bo dolga do večera. bom še zvečer mogla kak obrok si omislt. možek je namreč mal prej dam pršu dam in takoj odšel z mojim fotrom na cres za cel vikend - so šli delat neki na vikendici. in js sem ostala sama doma z dvoletnico in enomesečnico :) mism da mi nau dolgčas :) upam da še babi kej umes uleti. ojoj same babe, to bo prepih, pa še dž
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 13:29:00
|
|
|
|
Tasika
|
To bo deževalo cel vikend Damjanai, meni je bilo včeraj cel dan pomalem slabo, neka mešanica slabosti in omotičenosti. Ampak sem 90D dala že enkrat skozi, tako da vem da je to povsem normalno, zmanjšanje vnešenega sladkorja pač. Sicer je pa fino, da po sadnem dnevu pride meso, da sem vsaj kakšno uro sita, testenine in riž gredo skozi moj želodec hitreje kot voda
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 13:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Piščanček, zraven pa verjetno ogromna cvetača, problem je le v tem, da je ne smem zabeliti Zakaj pa ne? Saj če bi jedla zeleno solato, bi jo tudi zabelila, ne? No, jaz sem jo vedno.
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 13:33:18
|
|
|
|
Tasika
|
Oh hvala prof.Bina, si mi polepšala dan. Že pražim drobtinice Ampak bolj dietno zgleda, če ni zabeljeno
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 13:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih kar nehaj., Sem mislila, da bi jo zabella kot solato, z oljem pa kisom, z drobtinicami pa raje ne. OH pa to, saj veš. pa jo naredi okisano, pa malo česna gor, pa je tudi zelo dobra.
|
|
|
|
RE: SUHICE 5. DAN - MESEK :) 2.6.2006 19:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?