Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 6.6.2006 21:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
NO OVČKA SEM PROV VESELA DA MAM SAJ ENO REDNO SOTRPINKO :) HEHE! ja jutri bom pa tudi jaz fliknila malo krompirja v pečico pa zravn še korenje, velikooo čebule ker obožujem pečeno čebulo in bučke. vse skupaj malo po oljčkam, povegetam, malo petršiljčka in česna v prahu in je mljask! pa seveda skleda solate zravn. sam mi grejo pa tele kile kr počas dol. k sem v prvo hujšala je kr padl dol, zdej pa ne vem ne vem. ampak se še ne bom pustila odgnat! bo že!
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 6.6.2006 21:23:47
|
|
|
|
Ursy12
|
O ve ste pa hitre komaj odgovorim na 9 dan, že vidim odprt link za 10- tega! Niste samo 3 smo že 4, pa verjetno jih je še nekaj ampak nimajo vsak dan dostopa do neta. Tudi jaz bom pečenega krompirčka in čebulo v pečici, pa goro solate, mešane, zelena solata, paradnižnik, kumara in čebula. Lara vidim, da si že drugič na dieti. Koliko si shujšala prvič in v kakšnem času? A si polno pridobila nazaj ko si nehala z dieto? Lp, pa en za nas, vztrajajmo še naprej pa nam bo uspelo
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 6.6.2006 21:27:47
|
|
|
|
XXYY
|
O Ursy12, lepo da si tudi ti še med nami! Kar pridno jutri navalimo na krompirček. . Komaj čakam, mi že kruli.
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 6.6.2006 21:35:12
|
|
|
|
Ursy12
|
Meni pa se bolj nekaj pretaka, moji domači so staknili nek virus, upam da ga ne bom še jaz! A se ti že kaj pozna pri kg? Lp
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 8:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja madona kaj je zdej to js se redim ne hujšam??!! ja hujšala sem pred tremi leti pol sem bla pa 2x noseča vmes. takrat sem v enem mescu 8 kg dol dala
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 9:15:48
|
|
|
|
Ursy12
|
Lara, saj bo, čakaj da organizem zazna spremembo pol bo pa kar na enkrat šlo dol, boš vidla! Zato ne biti , saj smo me tukaj s tabo!!! Komaj čakam da bo ura 11 da bom šla pečt krompir , sem že lačna. Fajn bodite punce pa se slišimo, ja pa preživite lep upam, ,,da sončen,, dan.
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 10:07:40
|
|
|
|
April
|
Cao punce, jaz sem tud še z vami, sam ne več pri hujšanju . Sem si v glavo ubila, da je treba še hujšat, moje telo se pa z vso silo upira. Men se pa več ne da. Se predajam. Suhica nisem, debela pa tud ne. Vas pa še spremljam in navijam za vas Pridne ste, kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 10:10:53
|
|
|
|
Tasika
|
Tudi jaz sem še z vami, samo nisem imela časa 'forumirat' Danes, verjetno rižotka, čeprav se mi lušta jota,pa ne vem če lahko. Kaj pravite, krompir, zelje in fižol, to bi šlo, a ne? Sem malo goljufala in se vagala, da vidim če se kaj premika..... in se, zato sem odločena da grem do konca, pa če me pobere med tem.
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 14:33:31
|
|
|
|
Ursy12
|
April! Blagor tebi če ti ni potrebno shujšat!!! Bi bla rada na tvojem mestu. A si že mela isto dieto? Pa si jo hotela nadaljevat? Glavno je to da ostajaš z nami in nas boš bodrila in vzpodbujala. Tasika! Mislim da lahko ješ joto, komot. Sj tudi jaz ko mamo sadni dan jem za kosilo tudi zelenjavo - solatko, pa mislim da v tem ni nič narobe. Lp Urška
|
|
|
|
RE: SUHICE - 10 dan - Škrob 7.6.2006 18:59:47
|
|
|
|
Lidy
|
Drage moje suhice žal sem odpovedala na celi črti. Trenutno mi ne uspe hujšat nimam časa. Če se odločim se vam mogoče pridružim nekje vmes ali v naslednjem krogu. Držim pesti za vas in upam da boste vse, ki še vztrajate dosegle željeno kilažo pozdravček Lidy
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?