|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STRAH-ketoni v urinu in druge uroloske tezave
23.2.2009 20:01:39   
tackoracko
punce haj haj!!!!

pomagajte mi prosim s kaksni nasvetom,namrec konstantno imam uroloske tezave-imela sem urinoinfekt,skoraj vedno prisotni levkociti ob rednih ginekoloskih pregledih,sem v 21 tednu,zredila za 3 kg,jem kolikor lahko sicer imam se kar slabosti,sladkega zelo malo,na wc bi se lahko dobesedno zavezala-tako cez dan kot ponoci in 4 in pol mesece nic ne spim!!!!!no danes ko sem v laboratoriju dala urin ker me spet dol pritiska in boli so zopet povisani ketoni in so me ze napotili na pregled nosec.sladkorja......sita sem vseh teh tezav z urinom!!!!!!sicer se pocutim ok razen utrujenosti in slabosti-odvisno kaj pojem,me je pa strah ali lahko ti povisani ketoni kakorkoli naskodijo mojemu dojencku??????Prosim za vase nasvete oz.izkusnje!Mogoce premalo pijem,samo ker sem non stop na wc ne vem vec kaj delat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STRAH-ketoni v urinu in druge uroloske te...
23.2.2009 20:04:16   
Šaki
meni je dr rekla da če imaš povišane ketone da to pomeni da premalo ješ.
samo jih nikoli nism mela.
pa sm mela obakrat nos.diabetes.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 20:32:01   
Belika
Jaz sem imela to, ko sem dehidrirala (zaradi bruhanja), rešila pa sem se jih edino z vodo... veliko vode, veliko...., mislim da sem takrat spila po ene 4l na dan (dokler so bili prisotni me namreč niso spustili iz bolnice...)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 20:37:18   
ribica.
jaz sem jih imela v dveh nosečnostih, na začetku, premalo pijem. Na naslednjem pregledu pa je bilo potem vse ok, se mi ni ponavljalo. Samo več sem pila.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 20:40:33   
poli*
Ketoni v urinu so prisotni, če premalo piješ... men so jih tut dobili v 25. tednu

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 21:39:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2009 9:22:27   
Ylenia
v nosecnosti so tezave s sladkorjem pogoste. pa ne se sekirat da bi ketoni skodovali plodu, saj jih izlocis. ce ti urin smrdi po acetonu, je to znak za sladkorno bolezen (po domace).
zgleda imas tako kot se veliko drugih v nosecnosti mal tezave z uravnavanjem glukoze v krvi. poskusi piti cimvec, pa izogibaj se hrane ki bi na hitro pognala velike kolicine glukoze v kri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?