|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STONZ škorenjčki
15.1.2011 23:10:43   
samado
Ima katera izkušnje s temi škorenjčki?

http://www.minisvet.si/stonz-skorenjcki-hibiscus-pink-p-1173.php
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STONZ škorenjčki
16.1.2011 9:09:21   
K_a_t_i
Kaj te zanima?

No, bom kar napisala....
Meni se zdijo škorenjčki super, sploh za otročke, ki še ne hodijo. S tisto dodatno ovčko tudi zelo topli. Res tudi ne padajo dol. Mi smo jih kupili za prvorojenca, ko je že hodil - smo jih mislili imeti namesto ski buck. Ampak nekako sem imela občutek, da je podplat pretanek, da bi otrok z njimi hodil po snegu. Čez čevelj št. 25 pa takrat niso več šli (največja številka je bila malo premajhna). Je pa sicer tamal normalno hodil v njih. Ni mi pa padlo na pamet, da bi jih lahko imel tudi za v dež user posted image (butasta mama).

No, zdaj imamo drugorojenca in so škorenjčki (okrog 25 cifra) že v uporabi (nogo ima 19-20 user posted image ) - ko je bilo zelo mrzlo, je imel v vozičku fino tople nogice. Marca gremo na smučanje, predvidevam, da se bo že postavljal na noge, jih bomo obuli čez navadne čevlje (da ne kupujem ski bucov za 1 teden). Pa tudi sicer, za na sanke ipd. bojo super.

No, velik minus je cena user posted image .

Spletni trgovini, ki si jo pripela, pa sama pohvala - gospod me je poklical in mi jih pripeljal v službo (še isti dan). Ker nisem imela denarja, mu tudi ni bilo problema, da sem mu le-tega naknadno nakazala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.1.2011 9:21:03 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2011 9:44:34   
samado
O najlepša hvala za hiter odgovor user posted image Ravno zaradi cene sprašujem, da ne bom kupila, potem pa ugotovila, da niso ok.

Lep pozdrav

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2011 21:58:06   
evangelie
Jaz sem jih pa vrnila. Mali mi je ravno začel hodit in samo v tistem ni šlo, mora imeti spodaj čeveljčke, vse skupaj pa pride precej nerodno....Verjetno kakor komu ustreza...So pa po moje super za manjše, ki še ne hodijo (za v voziček,za na sanke ipd.)

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2011 22:34:56   
tinula
Za hodit res niso OK - so pa zelo uporabne  pri npr. nošnji v nahrbtniku, ker super prekrije presledek med robom čevlja in hlačami, ki v takem položaju rade zlezejo visoko gor..

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2011 15:55:22   
agataema
Za hojo niso bile uporabne, so bile pa super za v nahrbtnik, saj je imel v vseh ostalih čevljih takoj mrzle noge, tukaj pa v kombinaciji z ovčko vedno tople. Fajn so bile tudi za v voziček.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2011 15:37:29   
ksenjaka
mi smo jih imeli. odlična zadeva do takrat ko shodijo. potem popolnoma neuporabni.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2011 20:25:07   
polma
Jaz sem pa kupila največjo številko, ko je imel pol leta in je bila zima. Imel jih je v vozičku (bili so mu fuuul preveliki, skor do ritke
user posted image ) celo zimo, pa pomlad. Potem je shodil in sva jih imela za po lužah skakat, ker so flisaste zadržijo toploto, pa jaz nimam teh dodatnih vložkov. Imeli smo jih tut v kempu poleti,za po pesku, sploh mu ni bilo vroče v njih,pa za zvečer...potem pa seveda vedno manj, kot so že napisale nekatere., pa je lepo hodil v njih, tekel-zaradi RA smo pozno kupili čevlje, pa še te čist mehke in je imel robeez copatke, pa stonz. Ampak vseeno jih imamše zdaj vedno s seboj-kot rezervno obutev, al pa če bi hotel skakat po lužah, v bistvu so prektične za čez vse leto, so mu še prav, pa ima 2.5 let. In lahko jih imaš v torbici, ker so mehki in ne vzamejo veliko prostora.

< Sporočilo je popravil polma -- 31.1.2011 20:29:35 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu ksenjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?