|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STOLI ZA JEDILNICO
14.5.2006 16:00:15   
Anonimen
Katere priporočate, tiste z lasenim naslonjalom ali tiste kateri so oblazinjeni?
Katere imate ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STOLI ZA JEDILNICO
14.5.2006 16:05:21   
Primoza
Oblazinjeni z umetnim materialom izgleda usnje, ki se lahko čisti.

Murales, relativno drag glede na kake Kitajce, ampak neprimerljive kvaltete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 18:08:02   
Anonimen
tam kjer se sedi je bež usnje, naslonjalo je pa neke vrste pleksi steklo zelenkaste barve; ke je miza zelenkasto steklo

user posted image  
user posted image  

user posted image  
user posted image  
user posted image  
user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 14.5.2006 18:15:27 >

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 18:31:37   
copka
Ko sva midva kupovala stole, sva razmisljala predvsem prakticno.

Stoli z oblazinjenim hrbtiscem so zelo lepi in udobni, vendar pogosto ko zelis odmaknit stol primes ravno za zgornji del hrbtisca. Roke se pa hitro umazejo in otroci se radi obracajo na stolih in se drzijo za hrbtisce.

Zato sva vzela take z lesenim hrbtiscem. In sem ze opazila, da smo stole premikali -ocitno- tudi z umazanimi rokami. S krpo se pa da lepo ocistit.

Sva jih pa vzela od podjetja Stolarna Videm- Dobrepolje in so zelo kvalitetni in mocni. Sva zelo zadovoljna! Pa se na podjetje sva jih sla kupit in prisparala sigurno 40.000 sit. Je pa res malo dalec in se lastni prevoz sva prakticirala, ampak se splaca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 19:14:32   
Anonimen
Če imaš, ali boš mela otroke vzemi take stole s pralnim sediščem in hrbtiščem. Ali lesene ali pa usnjene ali recimo izgleda 'usnje'. Tud plastične, nekateri stoli so naravnost krasni. Konec koncev lahko stole še vedno menjaš, ko otroci odrastejo, pa stanovanje postane bolj 'čisto'. Drgač načeloma, je pa čisto vseeno kakšni so glavno da pašejo v kontekst.

BTW. V mojem prejšnjem stanovanju sem prav zaradi planiranih otrok imela usnejene stole, kupila sem jih v mercatorju za en stol pa dala 11.000. Za moje pojme niti niso bili tko zlo dragi. Poglej v album, če te zanima.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 23:36:26   
rija
Mi smo vzeli take z lesenim naslonjalom, ker se tista blaga prej ali slej nemarno umažejo. Če so svetla, je dovolj, da se s kavbojkami potegneš.....

Smo pa vzeli surove, tako, da nam jih je mizar prebarval na enako barvo kot je miza, dnevna in kuhinja. Ful me namreč jezi, da je tako težko dobiti gotovo pohištvo za prostor v enem, pa vse v isti barvi.
Da bi mela pa nekaj zoženjeno pa mi ni.
user posted image

Aja, pa eno fino klopco, moderno seveda, smo si omislili....na eni strani mize.

< Sporočilo je popravil rija -- 15.5.2006 23:37:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2006 15:10:17   
frrrr
odvisno kolk časa preživite v jedilnici.

če sprejemate tam obiske in posedite tudi po par urc, morajo biti dost udobni.

midva goste sprejemava bolj domače (na sedežni v dnevni, ki je v istem prostoru), zato ne potrebujeva preveč udobnih -> sva kupila v Ikei čist na izi stole s plastičnim naslonjalom in sedalom, ki nama za zaužitje solidnega obroka čist zadostujejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.