Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 6.9.2005 18:41:00
|
|
|
|
polona2
|
Hana je imela do enega leta Tommee Tipee dude, vse iz kavčuka, lepi designi, pa tudi cuclji od dud so identični tistim iz Mothercare, tako, da sem jih kdaj pa kdaj, kupila tudi tam. Sedaj imamo Aventove, vendar po sili razmer, v Baby centru so imeli zadnje čase namreč kronično slabo izbiro.
|
|
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 6.9.2005 18:45:58
|
|
|
|
miška1
|
potem ne bom zgešila če jih kupim
|
|
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 6.9.2005 18:50:30
|
|
|
|
polona2
|
Hja, veš kako je s tem. Vse je odvisno od otroka, eni ne marajo Aventovih, pri nas Hana ni marala Nukovih dud in smo prvo uporabljali tiste "Cherry Soother" od Tommy Tippee, potem smo počasi prešli na te navadne, kavčukove, te, ki sem jih prej omenila, imajo cucelj podoben cuclju na steklenički od Aventa npr., jaz sem zamenjala tri ali štiri vrste dud.
So pa T.T. dude res kvalitetne in srčkane...
|
|
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 6.9.2005 20:55:58
|
|
|
|
alesmedved
|
Mi imamo flaško in mu je v bistvu čist vseeno al pije iz Aventove ali t.t.
|
|
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 6.9.2005 20:58:58
|
|
|
|
urška
|
mi mamo dude. silikonske. lepe in povrhu še poceni - avent ma čist preveč navite cene, sploh glede na to da vse flaške puščajo!!!
|
|
|
|
STEKLENIČKE IN DUDE TOMMEE TIPPE 7.9.2005 7:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja naša ima te dude in so super. mamo pa silikonske, po kavčukovih tako škriple z zobmi da mi grejo kr kcine pokonc
|
|
|
| Stran: [1] |
zanositevawwaKoliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?prvi mesec (
37%)
2-3 mesece (
23%)
4-6 mesecev (
14%)
7-9 mesecev (
4%)
več kot 9 mesecev (
22%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!