T21
|
Aydi, pozdravljena. Ja pri meni je bilo tako, da mi je menstruacija zamujala, in ker sva nosečnost načrtovala sem seveda takoj po prvem dnevu izostanka napravila test, ki je pokazal . Ker sem hotla bit res sigurna, sem ga po 1 tednu ponovila, in spet . Nato pa čez teden dni, po 14 dneh od izostanka M najprej rahla krvavitev, nato v dveh presledkih še dvakrat - in seveda sem bila že na urganci, kjer so mi naredili UZ in je bila maternica prazna. Ponoven predled sem inela čez 14 dni, da izključijo še kakčno možno izvenmaternično nosečnost. G mi je rekla, da naj počakava en ciklus, nato pa lahko delava naprej na pikici. Ampak zdaj je pa že 7 tednov, pa še vedno ni. Test je negativen, G pa mi je rekla, naj še malo počakam. Verjetno je vse skupaj samo psihične narave, ker tako kot so rekla, tudi jaz si sploh nisem mislila, da se mi lahko kaj takega pripeti. Sem pač mislila, da ko se bova odločla za otročka tudi bo, brez težav. No, sedaj ne mislim več tako, vidim veliko strahov, in moram se pošteno trudit, da mislim pozitivno. LP, T21
|