|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS in M
2.8.2007 10:23:16   
Anonimen
Po SS sem končno po 6 tednih dobila M. Ker sem prej imela redno- na 31 dni, me zanima, če ste po SS imele neredno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS in M
2.8.2007 10:24:28   
Anonimen
Aja, pa še to; so bile kaj bolj boleče M?

hvala in lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 10:51:52   
emaa
Prva je bila bolj boleča, drugače pa so samo krajše postale, razmik med eno in drugo M pa je sotal nereden kot vedno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 11:31:59   
kodrana
prva M po ss je ponavadi bolj močna in boleča, še posebaj če pride kasneje,ker se sluznica bolj odebeli. druga M je bila pri meni že normalna. na 34. dan in normalna jakost.
srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 13:02:10   
petrahh
Jaz sem imela pred ss redne na 28 dni, malo bolečin.

Prva po ss je bila malo bolj boleča, pa en dan je kar lilo, pa na 30 dan po ss, ravno tako druga M na 30 dan, pe še bolj boleča kot prva po ss.
Upam , da bo kmalu vse ok pa da bom kmalu user posted image .

LP

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 21:32:37   
Anonimen
Hvala za odgovore.
Petrah, js tudi komaj čakam, da bom user posted image in upam, da bo to kmalu.

Srečno.user posted image

(odgovor članu petrahh)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 0:23:03   
linči
Pred ss sem imela user posted image od 30-38 dni,po ss nisem imelauser posted image  3 mesece,in še to da sem jo dobila je bil razlog da sem pila tablete za sprožitev,če ne sploh nevem kolko časa je še nebi dobilauser posted image

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 10:55:12   
Anonimen
Linči, kaj pa zdaj? Je redna nazaj?

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu linči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 13:58:09   
Anonimen
Pri meni je tudi že več kot 40 dni po čiščenju in se M. kar ne pojavi.
Po kolikem času me mora začeti skrbeti, če je ne bo?
Sicer jo imam na cca 30 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2007 20:22:34   
sayuri
Pri meni je danes 28 dan po SS, pa sem mislila, da se je zjutraj že malce nakazala  ta rdeča, saj sem opazila roza izcedek. Popoldne sem pa imela ginekologa, je pa rekel, da so folikli tko veliki, da sem nekje na sredini ciklusa. In zdaj nč ne vem, pri čem sem user posted image  Izgleda, da je še ne bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2007 21:50:53   
mihi78
Urskaj moja prva M je po SS-ih je kar dolgo pustila čakat na sebe - slabih 6 tednov. Amapak se je hitro poštimalo. Ciklus se mi je že po dveh mes vrnil v stare tire - 30 dni. Drugače mam pa itak vedno boleče user posted image , tako da glede tega ni bilo sprememb.
Upam, da boš lahko spet kmalu začela z user posted image in, da boš hitro spet user posted image ! Saj veš, da nam bo vsem uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 22:53:08   
Anonimen
Mihi78, verjamem, da nam bo uspelo, čeprav so dnevi, ko se bojim, da meni ne bo.

Zdaj čakam na operacijo pregrade in potem grem spet v akcijo.

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2007 9:40:55   
mihi78
urskaj, saj mene tudi vedno znova zaskrbi, da nikoli ne bom deležna te največje sreče - postati mami - ampak moram upati naprej, kaj pa mi, nam vsem, preostaneuser posted image Čakaš na op pregrade -  meni je prof. Tomaževič rekel, da lahko greva v akcijo že takoj po prvem ciklusu - op sem imela maja. Seveda sva se držala njegovega nasvetauser posted image . Žal zaenkrat "trdo delo" še ni obrodilo sadov! Sept sem naročena pri G, da malo predebatirava kako je kaj z mojo O, ker nikol ne vem al je al ni, zaradi PCOuser posted image . Vsem želim lep dan pa pošiljam en VEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIIKuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2007 12:41:51   
linči
Pred ss sem imela odkaj redne user posted image .
Po ss 3 mes. sploh nisem dobilauser posted image ,in še to da sem jo dobila po treh mes. je zahvala tabletam za spodbuditev.user posted image

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?