|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SREBRN hladilnik-kakšnega???
23.10.2007 8:10:29   
orhideja75
Kupujemo nov hladilnik za vikend, pa me zanima kaj mi svetujete. Kje bi dobili oz.katero znamko hladilnika naj kupimo?
Radi bi imeli srebrnega - samostoječega, ker bi nam pasal k kuhinji. Pa ne prav velikega.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SREBRN hladilnik-kakšnega???
23.10.2007 10:42:38   
Piškotka~
Orhideja 75 mi smo kupili Gorenjevega je pa kar velik brez zmrzovalnika. Pridi ga pogledatuser posted image  lp

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 11:39:47   
mamci
mi ga imamo tudi od gorenja. Je pa iz dveh delov zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik. Za nas je ful praktičen in uporaben.

Otrok raste od mleka in hvale.

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 12:40:14   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Piškotka~

Orhideja 75 mi smo kupili Gorenjevega je pa kar velik brez zmrzovalnika. Pridi ga pogledatuser posted image  lp

sej po mojem pri gorenju res nimaš kej falit.
drugače pa res pridemuser posted image , sam ne vem kdajuser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 13:30:51   
maja1488
Mi imamo tudi tega Gorenje, kjer je samo hladilnik. Je pa kr velik, mislim da kake 180cm.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 20:42:17   
MojcaG
mi ga imamo tudi od gorenja. Je pa iz dveh delov zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik. Za nas je ful praktičen in uporaben.

enako.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 8:31:01   
Strawberrie Cherrie
Mi imamo Electroluxovega. Sicer je en majčken dražji od Gorenja, ampak je tudi lepšiuser posted image
Aja, imava pa samostoječega, zgoraj hladilnik, spodaj mali zmrzovalnik. Litraže pa res ne vem na pamet.
Sem imela pa nagledanega tudi enega Whirpoolovega, ki je bil pa še malenkost dražjiuser posted image - ampak sem se potem odločila za Electrolux, ker je bil temne inox barve - kar mi gre pa bolje na kuhinjo.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 9:13:48   
jakaracman
Moja mama ima Gorenjevega in je ful glasen.Jaz sem za Elektrolux.Pa na morju imamo tudi Gorenjevega pa mi ful ropota.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 14:21:40   
lea23
tud mi imamo srebrnega gorenje višina 180cm

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 16:13:08   
Jo@n
Tiste, ki imate Gorenjevega, ki je brez zamrzovalnika, a vam kaj čudne zvoke spušča? Pri nas piska pa sika, še mal pa bo cmokat začet...

Včasih je zvok  prav moteč.

Kakšna ideja?

Lp Joan

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2007 17:19:57   
Gina
Glede na to, da imam z gorenjem zelo slabe izkušnje, crknil mi je pred 5. leti čisto nov hladilnik z zmrzovalnikom, potem sem se morala pa na smrt kregat, da so sploh prišli in potem še enkrat, d ami niso še zaračunali stvari, ki je bila v garanciji, potem mi je letos crknila njihova popolnoma nova zmrzovalna skrinja, niso hoteli niti priti, češ da itak zdaj ok dela, (vmes mi je crknilo 300l vložene robe in sem imela ogromno škodo), po dveh mesecih mi je še enkrat vse skup crknilo in spet trdijo, da smo zihr sami odklopili, ne bom njihovega kupila popolnoma nič več. Gorenje: odnos je za bruhat, roba je vprašljiva.

Sedaj imamo whirlpoola in še ni nič crknil, fajn dela, pa lep srebrn je, samo po pravici povedano spušča ravno tako neke čudne zvoke, kot polovica vseh hladilnikov. Mene sicer ne moti, ker stoji v kuhinji, do spalnice pa ne slišim, ampak če koga to moti, potem to ni varianta zanj.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.