Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 23.10.2007 10:42:38
|
|
|
|
Piškotka~
|
Orhideja 75 mi smo kupili Gorenjevega je pa kar velik brez zmrzovalnika. Pridi ga pogledat lp
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 23.10.2007 11:39:47
|
|
|
|
mamci
|
mi ga imamo tudi od gorenja. Je pa iz dveh delov zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik. Za nas je ful praktičen in uporaben.
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 23.10.2007 12:40:14
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piškotka~ Orhideja 75 mi smo kupili Gorenjevega je pa kar velik brez zmrzovalnika. Pridi ga pogledat lp sej po mojem pri gorenju res nimaš kej falit. drugače pa res pridem , sam ne vem kdaj
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 23.10.2007 13:30:51
|
|
|
|
maja1488
|
Mi imamo tudi tega Gorenje, kjer je samo hladilnik. Je pa kr velik, mislim da kake 180cm.
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 24.10.2007 20:42:17
|
|
|
|
MojcaG
|
mi ga imamo tudi od gorenja. Je pa iz dveh delov zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik. Za nas je ful praktičen in uporaben. enako.
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 25.10.2007 8:31:01
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi imamo Electroluxovega. Sicer je en majčken dražji od Gorenja, ampak je tudi lepši Aja, imava pa samostoječega, zgoraj hladilnik, spodaj mali zmrzovalnik. Litraže pa res ne vem na pamet. Sem imela pa nagledanega tudi enega Whirpoolovega, ki je bil pa še malenkost dražji - ampak sem se potem odločila za Electrolux, ker je bil temne inox barve - kar mi gre pa bolje na kuhinjo.
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 25.10.2007 9:13:48
|
|
|
|
jakaracman
|
Moja mama ima Gorenjevega in je ful glasen.Jaz sem za Elektrolux.Pa na morju imamo tudi Gorenjevega pa mi ful ropota.
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 4.11.2007 14:21:40
|
|
|
|
lea23
|
tud mi imamo srebrnega gorenje višina 180cm
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 4.11.2007 16:13:08
|
|
|
|
Jo@n
|
Tiste, ki imate Gorenjevega, ki je brez zamrzovalnika, a vam kaj čudne zvoke spušča? Pri nas piska pa sika, še mal pa bo cmokat začet... Včasih je zvok prav moteč. Kakšna ideja? Lp Joan
|
|
|
|
RE: SREBRN hladilnik-kakšnega??? 4.11.2007 17:19:57
|
|
|
|
Gina
|
Glede na to, da imam z gorenjem zelo slabe izkušnje, crknil mi je pred 5. leti čisto nov hladilnik z zmrzovalnikom, potem sem se morala pa na smrt kregat, da so sploh prišli in potem še enkrat, d ami niso še zaračunali stvari, ki je bila v garanciji, potem mi je letos crknila njihova popolnoma nova zmrzovalna skrinja, niso hoteli niti priti, češ da itak zdaj ok dela, (vmes mi je crknilo 300l vložene robe in sem imela ogromno škodo), po dveh mesecih mi je še enkrat vse skup crknilo in spet trdijo, da smo zihr sami odklopili, ne bom njihovega kupila popolnoma nič več. Gorenje: odnos je za bruhat, roba je vprašljiva. Sedaj imamo whirlpoola in še ni nič crknil, fajn dela, pa lep srebrn je, samo po pravici povedano spušča ravno tako neke čudne zvoke, kot polovica vseh hladilnikov. Mene sicer ne moti, ker stoji v kuhinji, do spalnice pa ne slišim, ampak če koga to moti, potem to ni varianta zanj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?