|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!
26.1.2007 16:36:46   
taja83
Živjo punce!

že nekaj časa spremljam tale forum in sm mislila da jaz ne bom nikoli med tistimi srečkami, ki so zagledale user posted image . Toda danes se je to zgodilo oz. že včeraj, vendarsem se morala danes še prepričati. čeprav naj bi user posted image dobila šele jutri ali pojutrišnjem, je bilo preveč čudnih znakov zato nisem več zdržala. ko sem povedala mojemu lubitu sm se  kar tresla in še sedaj ne morem verjeti da je to res. Vendar je res zdaj sem user posted image .

ve ste prve k ste izvedele drugi bodo pa morali še kakšen mesec počakat (če bova seveda zdržala).

recept za tiste, ki še niste ugledale user posted image . jaz sem bla več kot eno leto brez tabletk in sva telovadila kadar nama je pasalo, vendar ta mesec sva bila ZELOO pridna ob tistih dnevih in tako je tukaj rezultat. v glavnem ne obupajte in samo telovadite in telovadite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!
26.1.2007 16:39:40   
*marjetica*
user posted image  ČESTITAM!
Želim ti čimlepšo nosečnost, brez začetniških slabosti user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 16:41:31   
taja83
hvala ti. sploh si ne moreš mislit kako sem vesela.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 16:43:00   
*marjetica*
Upam, da takšna sreča tudi mene kmalu doleti.

Sedaj pa le proslavita veselo novičko user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 16:54:00   
nicolina
CESTITAM user posted image user posted image user posted image , ŽELIM TI LEPO IN ZDRAVO user posted image .
Upam, da tudi mene kmalu doleti takšna sreča...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 17:04:13   
SM10
Čeprav je danes malo sleb dan, ker se je prikazala, sem pa vesela zateuser posted image user posted image user posted image . Ko je kakšna nova nosečka tukaj dobim kar neko energijo za ponovno poskušanje na pikici.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 17:04:14   
stunfek
Bravo, čestitke....res si srečnica. Upam, da nas bo še čim več takih user posted image user posted image user posted image  Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim. Povej kako je odreagiral tvoj predragi...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2007 17:09:18   
taja83
živjo!

moj lubi je bil ful vesel. in sem že poslušala kaj vse sedaj ne smem počet da ne bo kej narobe. morm povedat da je moj lubi zelo skrben tudi drugače, sedaj se bo pa lahko še bolj izkazal

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2007 18:18:47   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2007 18:23:49   
cmokec
Uau, čestitke. Pa lepo nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 18:50:36   
mehurčica
user posted image user posted image user posted image Čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 20:04:43   
Anonimen
Čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2007 21:48:21   
Anonimen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2007 22:00:27   
Anonimen
Taja, Č E S T I T K E!!!!
Se vidimo na drugem forumu. Kdaj imaš PP?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2007 22:02:48   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image SREČKA NOSEČKA, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 22:08:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2007 22:11:25   
Bimba80
user posted image user posted image user posted image  Cestitamuser posted image user posted image user posted image  Lepo user posted image  ti zelimuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2007 23:50:28   
jooly
pa pravijo da se od telovadbe shujša - poglej no, ti se boš počasi začela redituser posted image
user posted image user posted image user posted image  uživaj v user posted image , res je čarobno...

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2007 8:53:24   
buča
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeee

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2007 9:00:54   
majči22
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2007 14:14:35   
buča
aja,kakšne znake pa si imela,da si delala test pred user posted image ?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.1.2007 15:59:23   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.1.2007 17:26:27   
K_a_t_j_a
ČESTITAM !!!! Uživaj v user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.1.2007 18:29:06   
taja83
Živjo!

No buča, pa da ti odgovorim kakšne znake sm mela. bla sem prehlajena zato sem nekatere znake pripisovala prehladu. torej: ja nekaj dni nazaj me je ful začel bolet križ, k drugač nimam problemov s tem, prejšnji teden sem bla ful utrujena ves čas in nikakor se nisem mogla naspat. no pol me je začel v času prehlada zbadat v jajčnikih in to tok da sm misla da mi jih bo vn vrgl, vsakič ko sem kihnila ali se useknila. pa bradavičke so me ful bolele bolj kot ponavadi pred user posted image pa še srbele so me. en večer se mi je ful vrtel ko sem se ulegla v posteljo in pol sem se odločila, da grem poskusita nardit test, čeprav naj bi moja user posted image prišla šele danes ali jutri. test je pokazal user posted image , vendar ker nisem mogla verjet da je res sem drugi dan (torej včeraj) naredila še enega. rezultat je bil spet isti in tako sem povedala mojemu dragemu to veselo novičko. v ponedeljek pa seveda takoj pokličem k ginekologu, da bom 100%. šele danes sem dojela, da je res in sem ful vesela.

vsem tistim ki še niste ugledale user posted image želim čimprejšnjo srečo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.1.2007 18:38:31   
ElaM
user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!

:)

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.