|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SRBI
27.10.2004 22:24:35   
tinadvojčica
Prosim za nasvet.Cel dan me že nenormalno srbi trebuh.Ne vem zakaj se mi to dogaja ampak tudi če ves čas mažem s kremo ne pomaga.
Prosim pomagajte mi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SRBI
27.10.2004 22:31:28   
Pinja
Tudi mene, že nekaj časa! So mi pa rekli, da to pride zaradi raztegovanja kože:zmeden: Mažem se samo 1x na dan, po tušeranju, strij pa za enkrat še nimam :bravo:

lp :sloncek:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SRBI
27.10.2004 22:40:08   
mika
se strinjam s pinjo. to je zaradi raztegovanja kože, jaz bi si včasih najraje kožo dol potegnila tak me srbi.meni mazanje pomaga, mogoče pa ptrebuješ bolj mastno kremo.

lp mika
:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   SRBI
27.10.2004 23:16:11   
ZARA
al pa kaksno olje za kozo???

Neposredna povezava do sporočila: 4
   SRBI
27.10.2004 23:26:26   
Pinja
Zara, a bi blo mandljevo ali pa olivno ok :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   SRBI
28.10.2004 0:01:39   
ZARA
pinja...jst sm probala oboje sta mi bla oba ql... sam da me ni vec srbel,ne vem odvisno od koze :zmeden:...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   SRBI
28.10.2004 7:59:18   
dana
Jaz se tudi vsak večer po tuširanju namažem z mandljevim oljem in je v redu.

Strij zaenkrat še nimam, čeprav sem 100%, da jih bom fasala proti koncu nosečnosti, ker so se mi že pojavile par let nazaj ko sem shujšala. Očitno sem nagnjena k temu.

dana :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   SRBI
28.10.2004 10:14:28   
KIRA
To sem pa prebrala v reviji mama: zaradi raztegovanja kože, to imajo kolegice prav, IN ker tvoj mali :duda: nekje pritiska na kak živec, pa zato vse srbi. ni pa nujno... bo minilo. LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   SRBI
28.10.2004 12:15:40   
Abby
Za tuširanje lahko uporabljam samo olje za tuširanje (Nivea), sicer pa si trebuh mažem z Avent oljem v spreju. Preverjeno preprečuje strije, samo škoda, da v 1. nosečnosti nisem vedela, da bi morala mazati tudi stegna. Sicer pa kasneje pride še srbenje hrbta in dojk.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?