|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPREMEMBA ST. PREB.-DOKUMENTI?
28.6.2006 13:41:50   
lin
Pozdravljeni.
Ker mislim v kratkem menjat svoje stalno prebivališče,me zanima katere dokumente je potrebno zamenjati in za katere je potrebno plačilo in kateri so brezplačni..
-pasaport(plačat)
-osebna(plačat)
-vozniška+prometna(plačat)
-bančna kartica(???????)
-zdravstvena kartica(???????)

A je potrebno tudi na poročnem listu zamenjat naslov no sej sploh nevem če je na poročnem listu naslov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPREMEMBA ST. PREB.-DOKUMENTI?
28.6.2006 13:43:01   
Anonimen
Čist use, kar si naštela, je za plačat. Osebna 5 jurjev, pasuš 8, zdravstvena 500 sit, bančna okrog jurja pa pol, za vozniško pa ne vem, k jo nimam. user posted image

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2006 13:52:30   
darjatimci
Če boš slučajno še s kom npr. v hiši  živela rabiš od vseh lastnikov izjavo,da tam res prebivaš.To zahtevajo na UE,ko se za stalno prijaviš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2006 13:53:59   
Anonimen
men ni pa tega noben reku. a nej grem sosede uprašat, če sm res tuki? user posted image  sori, hecam se, dons mi dogaja...

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2006 13:55:13   
darjatimci
Kerensa v hiši,ne v bloku,najbolj da greš res spat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2006 13:56:45   
Anonimen
ne morm. že pol ure prepričujem svojo rit, nej se dvigne, da grem loto plačat.. pa kr sedi, jebenti... zgleda, da se Anžejev boji... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2006 14:15:07   
lin
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2006 17:00:00   
dskubin
za pasoš pa ni treba plačat. jaz sem spremenila stalno prebivališče in ti samo eno nalepkico not fliknejo. najbrž plačaš samo če spremeniš podatke, ki so v oni plastični foliji (npr. priimek), prebivališče pa je na drugi strani na papirju.
tako da en velik strošek manj!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2006 19:11:09   
inja2
jaz sem ravno včeraj to urejala

Osebna izkaznica je 4005 sit
Potni list-samo napišejo not novo prebivališče in je zastonj
prometna in vozniška-vsaka stvar 3850 sit

lp, m

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2006 22:02:18   
ma19teja
Zakaj pa je treba menjati bančno, zdravstveno... če imaš pa gor samo ime in priimek, razen če se spreminja tudi priimekuser posted image ?

Lp, Mateja

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2006 23:00:50   
frrrr
js bom šla v petek popedenat vse dokumente... in mi ta tema res orng koristi za info - hvala vsem user posted image

sam kolkr vem ne morem vseh dokumentov hkrati menjat... torej za začetek - osebna, vozniška, prometna in zdravstvena... drug teden pa še potni list.
js bom kr plačevala, ker bom poleg prebivališča še priimek menjala user posted image ampak enkrat je treba in na srečo so tolk prijazni, da svetujejo... sm imela prejšnji teden tehničnega in so mi rekli naj počakam s prometno in hkrati vse uredim user posted image

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 13:39:41   
lin
Ma19teja.
A veš da sploh nisem pomislila da na bančni in na zdravstveni sploh ni  naslova a pol res ni treba menjat?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2006 23:24:23   
Nattka
Sej na vozniškem tudi ni naslova user posted image

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2006 9:02:15   
frrrr
vozniško je treba menjat, če s stalnim prebivališčem menjaš kraj ali upravno enoto -  pod imenom imaš še vpisano stalno prebivališče.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2006 9:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lin

Ma19teja.
A veš da sploh nisem pomislila da na bančni in na zdravstveni sploh ni  naslova a pol res ni treba menjat?

SAj za bančno nič ne plačaš. Greš na okence pa rečeš, da ti spremenijo naslov. 5 minut dela.

ZA zdravstveno pa enako, ker v zdravstveni pišejo vsi tvoji podatki. Tudi naslov. In ko boš pla kam k zdravniku in če bo potrebno izvide domov poslat ti bodo poslali na tisti naslov, ki ga imaš v kartici napisanega.

Glede naslova pri zdravstveni nisem sigurna ali greš na ZZZS ali pa to stori delodajalec. Pri meni, ko sem spreminjala priimek je to storil delaodajalec, ki mora poslati nek obrazec na ZZZS.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?