|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPOLNOST
28.1.2008 18:03:35   
Anonimen
dober večer bejbe,mene pa zanima če je vaše partnerje kaj težko spravit kdaj kuser posted image user posted image user posted image ?????jaz mam občutek da je včasih že kar malo pod prisilo.....k tko zeloooooo načrtujemo.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPOLNOST
28.1.2008 18:06:55   
Anonimen
Seksava k obema paše, ne po enmu urniku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 18:10:55   
Naja30
Spontano. Tudi ko sva delala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 18:13:26   
mani2
ma sexi se oblec pa do kr za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2008 18:14:01   
valentina2006
user posted image  ko nama paše....

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2008 18:38:47   
bastian111
Spontanouser posted image je naj lepše in naj slajše!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 18:58:52   
Anonimen
Za prvegauser posted image sva čisto spontano in je "ratal" čisto nenačrtovano, zdaj za drugega se pa kar preveč obremenjujeva se mi zdi in kar noče in noče ratat. Tako, da je vsekakor boljše takrat , ko ti zapaše, ampak včasih si je kar težko z glave zbit, in misliš, da bi treba user posted image , mogoče pa je ravno danes pravi dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 19:49:11   
goa
Takrat ko je obema za user posted image

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 20:40:19   
cina
Spontano, spontano, spontano...

Če se ti malo 'upira', pa ne sili preveč in omenjaj, daj malo na stran, samo kdaj pa kdaj ga nedolžno pohecaj, poflirtaj, pa bo spet kmalu navalil. user posted image user posted image user posted image In če si oba2  hudo želita user posted image bo še lepše in prej ratalo. user posted image

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2008 20:45:44   
Andromeda
Midva takrat, ko nama paše. Mogoče sva oz. sem bolj pozorna, da ne zamudim plodnih dni in da sva takrat bolj v akcijiuser posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 9:30:00   
brkn83
midva takrat ko obema paše, ampak se mi pa vseeno zdi da ima on več volje kot pa jaz, tako da mi ga ni potrebno siliti, bi lahko skor rekli obratno.user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 9:30:17   
Arual
Oj.

Mi2 kak pač je. Pride tudi to, da ni njemu al pa da ni meni. Sem pa sama opazla, da se preveč obremenjujem da je treba čimvečkrat slončkat. Zdaj ta zadnji mesec, sma res bila zelo aktivna upam da se bo kaj pokazalo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 1:41:12   
RENY19
 Ojla puce, da tudi jaz dodam kaksen stavek na to temo midva to  kak se nama  zahoce ceprav se mi zdi  da moj bi non stop  sam mal ga podrazim    pa je ze  akcijo :)...ceprav  se mi zdi da  je vcasih kr fajn da je tko dvodnevna  ali vecdnevna pavzica ..bi bilo  brezveze vsak dan   saj  za moj okus non stop.  spontanost je najbolje 

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?