|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 12:05:17   
LONA13
dober dan želim,

vem da je bilo veliko tega že napisanega, pa me vseeno zanima.

Ali lahko s :sloncek: in z orgazmom kej škodiš otroku?
Men se je zazdelo, kot da se je revček čist ustrašu, se je v kepico zvil.....:zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala za odgovore!
Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 12:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 12:09:49   
Pajaca
ne

pri normalni nosečnosti, pri rizični ti pa itak g prepove :sloncek:.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 12:10:45   
urši77
Ne ne moreš. Otroček je tako zavarovan, da mu :sloncek: niti slučajno ne škodi. Možnost da se zvil v kepico pa obstaja, a le zaradi krčenja maternice med orgazmom. Sicer se pa med orgazmom sprosti ogromno endomorfinov in se :duda: počuti ob tem prav tako blaženo kot mama:)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 12:44:37   
MojcaG
nič se ne boj in samo uživaj v spolnosti.. urši ti je fajn napisala..

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 12:52:39   
LONA13
Ful vam hvala punce... se že bolš počutm....
me je blo kr mal strah....

Lep dan!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 13:41:55   
kimi
Lona ko fant doživi orgazem v tebi pravijo da otroček začuti to kot masažo

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 13:44:16   
Udb
Da še jaz piskerček pristavim!! ;) :ups::ups::ups:

Katere položaje ste že sprobale oz. kateri vam najbolj paše, zdaj ko ste noseče!! Midva se tako spravljava k zadevi, da ni za nikamor!! ;) Moti me trebuh!!!! :)-:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 13:47:28   
kimi
Jaz sedaj že dolgo nisem:)- Imam rizično nosečnost sicem mi G ni tega prepovedala ampak sama zaradi straha nočem-e redkokdaj tudi paše mi ne. Pri prvem sem imela spolni odnos par ur pred porodom v začetku 8 meseca in mi je zdravnica v porodnišnici rekla če mi ni G povedala da se od 8 meseca naprej ne sexa:zmeden:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 13:51:07   
tinatona
Kimi ne se sekirat. Ni blo to krivo. Sicer so si pa mnenja različna. Pušenjak pri sosedih skoz govori da če se nosečnica dobro počuti ma lahko skoz odnose.

LP

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 13:59:29   
Majči

Ja, tudi jaz mislim, da orgazmi in nasploh :sloncek::sloncek: popolnoma nič ne morta škodit otročku. Jaz sem v petem mesecu pa še vedno nekje vsak tretji dan :sloncek::sloncek:, saj mi zelo paše in veliko bolj mi je zdaj do tega, kot pred nosečnostjo. Zdaj gre res samo za užitek in ne kaj drugega, saj sva do zanositve dve leti matranja, vsak dan ali je pasalo ali ne :sloncek::sloncek: pa ni bilo več tako zanimivo.

Tudi midva sva bolj skromna zdaj v pozah......a še kar gre, nikakor mi ne paše, da je on nad mano, tako da se poslužujeva le dveh poz in sicer bočno in tisti, ko sem jaz zgoraj. Vsekakor sva bolj nežna in skromnejša kot pred nosečnostjo, saj se vseeno bojim kakih strastnih....... Za zdaj nama gre vredu in upam, da bo tako tudi do konca.
Pa ve, kako se spravite k :sloncek::sloncek:.....uporabljate tudi druge poze? Jaz se kar ne upam! "Zihr je le zihr"

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:19:44   
Anonimen
Meni je moja G celo priporočila velik :sloncek: , če hočem malo prej rodit :)-

Orgazem je pa definitivno zelo fajn za :duda: in mu nič ne škoduje (razen pri rizični nosečnosti)

Tko, da kar veselo na delo :bravo:

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:23:10   
LONA13
:)-:)-Kar se tiče položajev... to zgleda tko smešn k se spravljava v akcijo. Sej veste - velik trebuh, velka rit.... za crknt od smeha :)-:)-:)-:)-:)-

Sm se pa na forumu med.over informirala, da orgazem sploh ne more nc škodit,:sloncek:pa tud ne razen če ni rizična nosečnost

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:32:49   
teja21
ojla
evo tudi mene zanima kakšne poze uporabljate, po pravici povem da sem se že naveličala vedno od strani in tako da sem jaz zgoraj.
kaj svetujete???

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:37:01   
Majči
Ja, tudi jaz sem se teh dveh poz naveličala a mislim, da nam jih kaj dosti za zdaj niti ne preostane......če pa ima kakšna kak predlog pa naj nam zaupa, da poskusimo še me. Mislim, da bi se našel še kakšen, važno pa je, da ni preveč divji, da smo nežni, zmerni......
A ni tko....kaj menite ve!???

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:39:44   
LONA13
Probajte od uzadi al pa da vi ležite pa kakšen povšterček si dajte pod "ritko".

Kej druzga se pa že ne spomnm ...:zmeden::zmeden:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:43:36   
teja21
ja teli trebuščki nas mal uvirajo, samo je pa tako dobro:sloncek::sloncek: ko brez skrbi to počneš, pa še z večjim užitkom kot pred:nosecka:, ali se samo meni to dozdeva??
edino malo me moti ko nismo več tako seksi:zmeden2:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:44:34   
sandra25
Midva z :love: pa sva danes na pregledu izvedela, da bova dobila :roza:. Moj je bil ves blaženi, saj je bil prvič z mano pri pregledu.
Sem v 5. meseu in tudi midva še veliko in brez težav :sloncek:. Glede poz pa je potrebno malo domišljije, saj imam za 5 mesecov zelo velik trebuh, tako da se poleg poz od zgoraj in od strani še da tudi od zadaj kleče, pa kuhinjski pult ja prav priročen ali pa na primer pralni stroj ( jaz sedim čist na robu, pa še v primerni višini je za mojega), pa še bi se našla kakšna poza...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:51:07   
teja21
čestitke za punčko Sandra:rozica::
midva tudi punčko pričakujeva, sta že izbrala ime??
hvala za ideje, čeprav mi bl postelja paše k je fajn mehka, bova pa zihr probala:ups:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 14:57:05   
sandra25
Meni je všeč ime Ajda ali pa mogoče Zala, moj :love: pa je predlagal, da naj bo Aleša. Verjetno se bova kar za slednje odločila saj je tudi meni kar všeč to ime pa še R-ja ni not pa še z priimkom se lepo ujema.
Kaj pa vidva sta že izbrala ime ali imata kake predloge?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 15:58:29   
kimi
Pri nam tudi pride v poštev od zadaj ter s strani-sedaj. V petem je pa še na meni ležal seveda ne s celo težko ampak mene samo tako ni bolelo:zmeden:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 16:09:47   
MojcaG
bočno s strani, od zadaj, jaz zgoraj, kadar pa on želi biti zgoraj, potem pa na mizi (ali pult, pralni stroj,...) - je v pravi višini. :)- lahko tudi stoje - on zadaj, če se imate kam nasloniti (npr. sedežna).. se mi zdi, da se da zdaj, ko je treba iskati, poiskati ene par super variant..:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   SPOLNI ODNOSI
14.6.2005 19:30:40   
Meceno
Začenjam deveti mesec, z :love: sva že nekajkrat rekla da sedaj pa nič več, pa mislim da nama to ne more in ne more uspet :ups:
V glavnem mesta kot so pralni stoj, pult, miza , stopnice, na WC pri prijatlih ,avto, gozd,... sedaj ne prakticirava več :)-:)-:)-:)-

Imam pa zato razne igračke :ups: , ki jih pridno :love: uporablja na meni, pa še presredek zraven masira :bravo::bravo::bravo::bravo:

Vam je jasno zakaj ne moreva nehat oz predvsem jaz :)-:)-:)-:)-:)-

Lp Meceno

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?