|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPLAV
4.1.2006 11:34:35   
Sandra-10
JAZ BI VPRAŠALA ČE KATERA VE V LETIH NAZAJ SEM IMELA ŠTIRI SPLAVE V BOLNIŠNICI. ZANIMA PA ME KER NAČRTUJEM OTROKA ČE TO KAJ ŠKODUJE? LP SANDRA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPLAV
4.1.2006 11:41:00   
soncece24
Predvidevam, da si s "škoduje" mislila, če je možno, da zato ne boš mogla zanosit, ne? ne boš vedla dokler ne poskusiš.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 11:46:09   
Marogica
Mislim, da ne. Je pa odvisno v katerem tednu in kako "strokovno" je bilo narejeno, pa seveda je odvisno od vsake posameznice. To je moje laično mnenje, najbolj točno ti lahko pove samo tvoj ginekolog.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 12:05:28   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Ja to je odvisno kak so ti delala.No sam sem imela že enb splav pred šestimi leti in sem sedaj ponovno zanosila po 30.mesecih truda vnedar sem tudi zdravima zaradi moža vendar očitn ni takole slab,da se ne bi dalo naravno zanosit vendar sem 2.12 spet morala na abrazijo,ker mi je odmrl plod to pa ni bil splav kriv.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2006 12:50:25   
Anonimen
Jaz sem imela pred leti splav. Vendar zaradi njihovega nestrokovnega neznanja opravljanja splava sem po 2 tednih začela ponovno krvaveti- ostali so še delci ploda. Ponovno sem morala na splav, čeprav mi niso čisto nič odstranili in so ostale endometrioze.

Zaradi tega nisem zanosila takoj. In mi je G sam zatrdil, ko sem mu rekla, da bi zanosila, da pa mogoče ne bom mogla ali pa bo težko. Ko sem zanosila 1. sem takoj na začetku začela krvaveti (splav), ko pa sem 2. zanosila pa sem v nosečnosi imela velike probleme, ravno zaradi teh endometrioz. 

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2006 16:13:34   
lelaval
VSAK POSEG v človeško telo pusti določene posledice, zato mislim, da tvoji kar 4 splavi so tudi morda pustili kakšno posledico. Moja sošolka iz srednje šole je imela 2 splava in je hotela še 3. delat splav, pa ji je G takorekoč prepovedala splav, če želi še kdaj v življenju imet otroke. Pa je rodila.
Je pa res tudi, kako strokovno so bili splavi opravljeni. user posted image
Ne bom pa te oštevala ali spraševala, če nisi poznala kontracepcije, ker to je pač tvoja stvar, kar počneš s svojim telesom.
Upam, da bo vse O.K.

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 7:11:41   
A_A
Mislim, da kljub splpavom zna biti vse OK. Kar pogumno delaj user posted image

Za nadalje v življenju pa bi mogoče morala razmisliti o bolj primerni obliki kontracepcije.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?