|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPET RAZOČARANA
21.11.2006 13:40:02   
sanci
Pozdravljene,

Vsem najprej iskrene čestitke za tako lep dogodek.Jaz sem pa tako razočarana. Danes je 4. dan da mi izostaja user posted image , pa sem mislila da ne bom spet kupovala testerčka(sem jih že 6 krat!), pa sem glicala G in so mi rekle naj pridem na vodo, in seveda v izvidu je pisala ena velika O (nič). Tako jaz kot moj mož sva zelo žalostna.Vem, da boste rekle da je 3 mesece še prehitro, sam razumite me, da si oba tako močno želiva. Je kakšen trik pri spolnih odnosih, da lažje in hitreje zanosiš?Pa prosim ne mi govorit da se naj umirim, in da naj ne premišljujem na to, KER TO ENOSTAVNO NE GRE, DA NE BI PREMIŠLJEVAL, KO PA SI TAKO ŽELIŠ.Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPET RAZOČARANA
21.11.2006 13:53:09   
Maleal
Seveda je skoraj vse na psihi,ne obremenjuj se s tem,ko bo pač bo,raje se s čem drugim ukvarjaj,da se zamotiš in non stop ne misliš na to-preverjeno.user posted image Pa vso srečo.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 14:20:51   
Naja31
Sorry, ampak kaj bi pa rada, da ti napišemo?
Verjamem, da sta bila oba razočarana, ampak meni osebno se 3 meseci niti ne zdijo tako dolga doba.
Jaz bi rekla, da si mogoče pa res malo prenapeta. Skuliraj se in ne misli na to, da delata dojenčka. Seksajta za užitek, pa bo tudi user posted image  prišel.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2006 14:28:14   
Anonimen
a misliš, da me nismo žalostne po vsaki user posted image , SMO, a misliš da si me ne želimo tako hudo otroka kot ti, SI ??? pa verjemi, 3 mesece  je zelo malo časa. Temu bi še rekel uživanje v seksu in v ljubezni tvojega dragega. Kaj pride kasnej po 1 letu je šele hudo. Zato glavo pokonci in uživaj 

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 14:53:00   
petraz
O, kako sem žalsotna zate.....user posted image user posted image user posted image   Pa saj bo, samo ne smeš obupati!!! Želim pa ti, da bi čimprej postala srečna user posted image .

< Sporočilo je popravil petraz -- 21.11.2006 14:54:12 >

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2006 15:20:29   
Anonimen
midva user posted image  brez zaščite že od decembra!!!!! Se pravi, da se skoraj eno leto že ni prijelo!! pa sva k zajca!! Kaj pa naj bi jaz rekal? Vse se živciramo, vse! Sej vem, težko je odmislit zadevo, jst sama imam iz meseca v mesec znake za user posted image  pa še kar ni nič! Ta mesec npr. me vse ščipa v spodnjem delu trebuha, pa me drugače nikoli ne! Žal, ti potem lahko na psiho udari!

Poskušaj se ne obremenjevati!!!

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 16:45:49   
Maj75
Sanci,

popolnoma te razumem. Tudi midva greva v 4. krog. Želim, da nama tokrat uspe in vsem ostalim tudi!user posted image

Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 21:37:29   
**NiNa**
sanci,
tudi jaz ne razumem, kaj bi rada slišala, šele tri mesece delata na bebici!
Si pomislila koliko časa si pa prej jedla tabletke- daj telesu čas, da se sčisti. Mislim, da so take pripombe zelo boleče za vse tiste, ki se trudijo že leto, dve ali več. Poskusi se umiriti, reci si, mogoče mi pa božiček kaj prinese, če ne mogoče pa velikonočni zajček- postavi si cilj, do kdaj, pa ga po potrebi tudi prestavi. Meni trenutno edino to pomaga, saj se tudi midva trudiva že skoraj eno leto.
veliko sreče

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2006 1:25:55   
pot
3 mesece (veselo pričakovanje in prve solze),
6 mesecev (pričakovanja in obupavanja),
1 leto (Zaveš se, da ne bo lahko. Prvi resnejši pregledi in začetek zdravljenja obeh partnerjev. Na forumu dobiš nadimek fosilka),
2 leti (Dvomiš v uresničenje želje in raziskuješ tudi druge poti do otroka. Nekaj preiskav za tabo, še veliko pred tabo in tvojim partnerjem. Na vrsti so tudi ivi in ostali postopki zanositve...),
3 leta (Razmišljaš o posvojitvi. Postaneš veteranka z malo upanja in ogromno bolečimi posegi, ter s celim jezerom solz),
4 leta (Bo sploh kdaj ratalo?),
5 leto in naprej (Iskanje nove sreče ali uživanje sedanje...)

To so samo predvidevanja, ker se trudiva šele nekaj več kot eno leto. Ko boš tako daleč, bo res čas za solze. Zato se zdaj razjoči in svojo željo kar lepo odmisli, ker naj je želja še tako velika je ne moreš uresničiti pred svojim časom. Eno leto je veliko časa, kjer se lahko s partnerjem raziskujeta in poglabljata vajino zvezo. Potem je pa na zdravnikih, da ugotovijo kaj je narobe, če sploh kaj je. Potem se šele začne čas ustavljati, ker so pred tabo čakanja na to in na tisto preiskavo. To je šele ubijajoče, čakanje na rezultate in ugotavljanje kaj je sploh narobe. In grozni jok, ko ugotoviš dokončno diagnozo, da nič več ni ali ne bo mogoče.

Zdaj si še na začetku, ne obupuj, kot da si že na koncu! Življenje ti daje izzive, nikar ne kloni pred prvo oviro! Ali ni škoda solz? Prihrani jih raje za solze sreče.user posted image

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2006 4:51:21   
Anonimen
kolk si pa to dobro napisala potuser posted image user posted image user posted image user posted image .

A pol sem jaz že prestara za veteranko user posted image user posted image user posted image , se sploh ne počutim tolk starouser posted image . Vse to je res, kar si napisala, edino kokr koli se sprašuješ bo sploh kdaj ratalo, imamo v našem user posted image prepričanje, da nam bo ratalo. Naj si še tolk star fosil, veteran, zmeri še iamš upanje, da boš enkrat štručko držal v naročju. Pa naj si že tolk M user posted image dal skoz in po vsaki user posted image , imamo se mi zdi več upanja, kot pa nekatere, ki se matrajo manj kot pol leta. Sanci, če ti kaj pomaga ali če misliš, ad je tvoja zgodba najbolj žalostna, pa pojdi prebrat kak forum na upajmo skupaj, kjer so dobre punce, ki jih je doletel splav, ali pa punce, ki se matrajo v OBMP postopkih. Pa boš videla kaj je žalost in obup. Ne pravim, da ne smeš jokat, zjoči se kokr te je volja, bodi žalostan, samo v prvih mesecih pa je res grozno, da tako obupavaš. Uživajta v ljubezni in se sprostita. Tle ti ne bo noben trik pomagal, nobena posebna poza v seksu, nič. Verjemi. vajina ljubezen bo naredila vajino ljubezen, če pa v enem letu ne bo iz vajine ljubezni zraslo kaj več, ap bojo za to že zdravniki poskrbeli.

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2006 7:04:28   
Anonimen
držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2006 19:42:43   
sanci
hvala vsem, je že malce boljše.
En velik POLJUB IN MOLIM ZA VSE NASuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?