Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 19:47:39
|
|
|
|
lenika
|
Zdaj pa več nič ne razumem,ker imaš zgoraj trakec, da si 14 tednov noseča, zdaj pa pišeš, da rabiš zaščito pred zanositvijo???!!!:ups::ups::ups::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 19:48:40
|
|
|
|
lutka
|
lenika, tudi jaz sem to opazila :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 19:50:16
|
|
|
|
Mariposa
|
Mislim, da se kt začne jemati na prvi dan menstruacije. Po moje je tudi po prekinitvi tako, ne moreš jih kar sredi ciklusa začet jemat. Sicer nočem moralizirati, samo kaj pa je narobe s kondomom,...glede na to,da si njega ravno spoznala, kt pa ne varuje pred spolnimi boleznimi? V opisu ti piše, da si srečka nosečka:ups::zmeden:?
|
|
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 19:50:32
|
|
|
|
lenika
|
Ja, ker če je noseča, potem ni panike za kontracepcijo, vsaj tako so nas učili, a ne???:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 20:03:39
|
|
|
|
mehurčica
|
Mislim, da moraš počakat na prvi dan naslednje M. Lp
|
|
|
|
SOS kontracepcija NUJNO!!!!!! 9.6.2005 20:06:37
|
|
|
|
neja
|
Ne zvezda, če začneš po enem tednui spet jemat, ni več varno. Saj menda ti je znano, da če pozabiš en dan vzet tabletko, potem kontracepcija ni več tako zanesljiva, kot bi morala biti. Sicer pa se zgodilo, da so punce zanosile ob rednem jemanju tabletk, tako da se ne zanašaj na enotedenski premor, ker zanesljivo ni varno. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?