|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SMS
14.6.2005 7:58:25   
Anonimen
Jaz pa rabim nasprotna sms sporočilo. Rada bi imela pripravljeno eno lepo sporočiloko bom rodila, da sporočim prijateljem o srečnem dogodku.
Ima katera kakšno idejo?

Hvala za pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   SMS
14.6.2005 9:27:27   
Anonimen
Že nekaj tem pod teboj ena sprašuje za tak verz, pa ni odgovorov. Zaenkrat. A v ISKALNIKU pa ničesar ne najdeš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   SMS
14.6.2005 10:15:47   
taja 1
Moj je bil kratek in jedernat:Ime mu je Nejc.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SMS
14.6.2005 10:20:19   
viv_
To boš dobila takrat inspiracijo :) Jaz sem ležala v porodni, mojga so domov poslali, tamala je bila nekje na kozmetiki, meni pa dolgčas... Pa sem pošiljala sms-e okrog. Je bilo pa ful presenečenje, ker sem rodila 17 dni prej, tako da ni nihče pričakoval...

Rok sem imela 6.1., rodila sem pa 19.12. - in sem pisala "ker smo bili letos ekstra pridni, nam je božiček že malo prej prinesel darilo....". Pa so najprej vsi mislili, da je kakšna "veseli december sms fora" - no ko so končno dojeli pa vsi nazaj sms-e. In potem sem se najbolj zabavala s tem, da sem ugasnila telefon, pa ga čez neki časa prižgala in je samo piskalo... hehe... do napisa "ni prostora za nova sporočila" :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SMS
14.6.2005 14:01:13   
Aljakop
ko sem jaz rodila sem napisala:
ZIVIO!IME MI JE TAJA, STARA SEM 7 UR, TEŽKA KAR 4140G,DOLGA PA CELIH 57CM.TRENUTNO SE Z MAMICO SPOZNAVAVA.POZDRAVČEK IZ BOLNISNICE - MALA TAJA Z MAMICO ALJO.

Meni se je zdelo to tako originalno in luštno.:love:9nebesa

lp
alja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SMS
14.6.2005 14:01:59   
viv_
Aljakop, tole pa ni bila mala Taja.... :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SMS
14.6.2005 14:15:24   
Aljakop
no ja, tole je bila ena orang TAJA in še zmerom je:)-:)- zato pa je bil pol CR:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?