|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:39:47   
NIK IN MAMI
JOJ ŠE 2 DNI,SAMO 2 DNI ŠE,IN PO 18MESECIH SPET V SLUŽBO.MOJ PIKEC PA K DEDIJU JE ŽE VESEL:)-:)-,JAZ PA TAKO ŽALOSTNA,ŽIVČNA,NERVOZNA.....PA ŠE HIŠO BOMO ZAČELI GRADIT...RES NEVEM KAKO BO TO VSE ŠLO.... AJA, ALI MOGOČE KATERA VE,ČEVELJA ZAKON TUDI ZATO,DA NERABIŠ CELI DAN DELAT :zmeden: L.P.:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:45:29   
po
Mislim, da lahko do otrokovega tretjega leta delaš po 4 ure.:duda:

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:49:09   
jaz99
Joj ti čisto nič ne zavidam, saj sem bila v podobni koži kot si sedaj ti, tudi jaz pred pr. enim letom.
Kar na jok mi je šlo ,ko sem pomislila da bom mojo pikico pustila doma , jaz pa bom zopet izgubljala živce v službi in teško prenašala babe.:(:(:(:(:(:(:(
A da te potolažim sem prav kmalu padla nazaj not in zmogla več kot takrat ko sem bila na porodniškem. Pa še na višje delavno mesto so me dali a žal ne za dolgo,saj imam sedaj v zibki že moje drugo dete.
Sej se boš navadila in vse poštimala, kar pa pač ne bo šlo te bo počakalo. Sedaj pa ta dva dni še uživaj kolikor le lahko in se posveti le tistemu kar ti največ pomeni:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:51:22   
jaz99
To kar ti je po napisala ne vem ali je res ,se še pozanimaj... je pa res da ti ni treba delati sobot,nedelj itd. do otrokovega tretjega leta:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:51:54   
Nogavička
Hitro mine tale porodniška, a ne? Saj se boš hitro navadila.
Glede delovnega časa si lahko prebereš v Zakonu o delovnih razmerjih (142. člen in naprej).

Tole je link:
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200242&stevilka=2006

L.p.:rozica:

Tea

Neposredna povezava do sporočila: 5
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 22:55:41   
Nogavička
Po,

kar si napisala je res, samo majhen popravek: najmanj 4 ure in v soglasju z delodajalcem.

L.p.:rozica:

Tea

Neposredna povezava do sporočila: 6
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 23:14:00   
po
:)Hvala!
Nism bla čist sigurna, nekaj sem ujela in očitno ne vsega!
lp,Po.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   SLUŽBA??????????
27.2.2005 23:28:48   
NinaŠ
Oj mami od Nika!
Zri v prihodnost z optimizmom, saj veš da bo vse šlo,...
Jaz bi se tud najraje :(( , ko moram jutri po dobrem letu spet v službo, sam kar je treba je treba.
Ja izkoristiš pa lahko opcijo, ki so ti jo predlagale punce - krajši delovni čas (vendar najmanj 4 ure), v kolikor se delodajalec strinja. Plače je sicer potem samo pol, vendar ti vsaj prispevke do polnega delovnega časa plača država. Če bi meni finančno zneslo (oz. ne bi bilo potem treba računat kdaj kaj kupit in kdaj ne), bi verjetno poizkusila izkoristit to varianto.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   SLUŽBA??????????
28.2.2005 6:15:13   
Lunca1
Lahko delaš za 4 ali pa tudi 6 ur. Za preostale 4 ure ti plača država, vendar samo prispevke, tako da imaš potem polovično plačo in polno delovno dobo.

Lp Lunca

Neposredna povezava do sporočila: 9
   SLUŽBA??????????
28.2.2005 7:54:32   
TARA in MAJ
Ja lahko delaš štiri ure vendar če boste začeli gradit sigurno rabiš dinarčke:zmeden2:in polovični delavni čas je tudi pol dinarčkov manj država pa veš kako je radodarna:)
LEP ZAČETEK PA SAJ BO ŠLO:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   SLUŽBA??????????
28.2.2005 8:11:42   
viv_
Ah saj ni tako hudo...

Jaz sem šla kar z veseljem nazaj v službo. Mirna se ima pa v vrtcu tudi prav fino :bravo:

lp in kar pogumno!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   SLUŽBA??????????
28.2.2005 8:26:13   
tina.nika
Sej bo šlo....
Se podpišem kar pod post viv. Je fajn it malo spet med sodelavce. Sploh pa sem po treh tednih spet doma, ker je Nika zbolela:(
lp, Tina

Neposredna povezava do sporočila: 12
   SLUŽBA??????????
28.2.2005 9:08:54   
SANDY
Tud men je bla kriza, ampak je kmalu minila. Jest delam samo dop in pop. po 7 ur, taki paše :)-:)- pa tud šef ni nič komliciral! :sloncek:

Sej bo boš videla, hitr se boš navadila :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.2.2005 12:39:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?