Suzi*
|
Slončice, živjo! Sem vesela, da sem vas našla. Sem hujšala po 3MD že v začetku leta, vztrajala 2 meseca, potem sem šla pa v službho po koncu porodniške in ni več šlo. V tem času nisem bila nič kaj pridna in sem bila na dobri poti da vse dobim nazaj gor. Dokler se nisva skupaj z možem odločila, da greva skupaj na to dieto. Začela sva malo pred vami, v ponedeljek, 31.7., tako da je danes zame 12. dan, pa vitaminčki so na jedilniku. Saj me (naju) sprejmete medse, a ne?? No, moja začetna teža je bila 63,5 kg, danes zjutraj pa je tehtnica pokazala dobrih 62 kg. Sem na dobri poti, imampa cij skupno izgubit 6 kg, rada bi prišla do 57-58 kg, kar bi bila zame idealna teža. Septembra začnem še z aerobiko, kar res komaj čakam. Največ problemov imam s trebuščkom, ki kar noče in noče splahnet. Včeraj sem za K jedla pico z zelenjavo (in pikico sira, lumpa jaz ), za V sem se pa napokala prekmurske gibanice...tako je bila dobra, ampak je sploh nisem mogla cele pojest, ker je bila res ogromna. njam Danes pa pri meni do sedaj na jedilniku nektarina, za malico bo jabolko, potem še kakšen orešček, pa breskev, za večerjo se bom pa pregrešila, ker sva vabljena na večerjo in bom jedla eno goro solate, pa verjetno zraven še kaj mesnega, bom videla, kaj mi bo zadišalo. Se javim! Želim vam lep dan, pa fino se zvečer sladkajte!