|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SLINA
5.12.2007 9:58:01   
pikica36
POZDRAVLJENE PUNCE , pred kratkim sem na tem forumu zasledila debato o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom. danes sem po naključju(ker mam pač malo lufta v službi in delam z mikroskopom) pogledala svojo slino in sem opazila slikco ki je polna " praproti"
zdaj pa ne vem , ker sem že pozabila, kaj to pomeni user posted image
a praprot nakazuje na plodne dneve ali obdobje pred ovulacijo.
bil je prilepljen tudi link, kjer so te slikice opisane pa žal ne najdem več.
PROSIM če mi katera pomaga! mislim da je ta link prilepila Lana 38 , če me spomin ne vara.

hvala vam, za kakršnokoli pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SLINA
5.12.2007 10:01:47   
Fargesia
hitro po službi domov in v posteljo!!! to pomeni da si v plodnih dneh!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2007 10:04:47   
tinkamiška
ja ja, plodni dnevi souser posted image

link bom pa poskusila poiskat, če  ga Lana prej ne prilepi...
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2007 11:27:10   
LuNa73
http://www.ovulation-calculator.com/microscope.htm
http://www.menstruation.com.au/fertility/ovulitefertilitymicroscope.html
http://www.early-pregnancy-tests.com/saliva-ovulation-test.html
http://www.maybemom.com/

Men se zdi da je tukaj nekaj napisano....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2007 12:35:53   
jazzz27
o, punce, kako lepo, mam doma mikroskop, tako, da bom sedaj še sama mal z mikroskopom gledala kdaj je O in kdaj je ni!! Hvala za povezavce Luna, da sem vidla kako mora zgledat kadar je O.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 14:04:33   
METULJ1
Hoj,

a mi lahko kera pomaga. Včeri sem 1. kupila test za ugotavljanje ovulacije.
Ful mi je čudn, ker mi je pokazal, da ovulacije še ne bo.

Drugač sem mela 1. dan zadnje M 25.11.07, ciklus pa traja 24 dni. Če je ovulacija
na sredi, bi morala ovulacija nastopiti danes ali jutri.

Sem vidla, da ste že pisale, da lahko ovulacija nastopi tudi kasneje. Vidla sm pa tud,
da se lahhko zgodi, da ovulacije sploh ni. Kako je pa to mogoče? Sej če ni ovulacije ni user posted image ,
a ni to tko?

Danes ponovim test in bom vidla, če je kej novga.

Že vnaprej hvala za odgovor

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2007 14:30:08   
jazzz27
Hoj METULJ1.

veš, O ni rečeno, da je vsak mesec oz. ciklus. m boš pa vseeno dobila, ne bat!
Ja test pa mislim, da pokaže na dva dni, če se O bliža. Mogoče pa si jo že imela,
če je to tako, se pravi, da ti test ne bo pokazal.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2007 14:37:01   
jazzz27
zdej sem že jaz čist zmedena...O naj bi prišla približno 14 dni po prvem dnevu M. se pravi bo pri tebi nekje 7.,8.,9. 12...se mi zdi. sem šla že koledarček računat tu gor, pa mi nekaj ni čist logično!!user posted image Si ti kaj računala!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 14:48:11   
METULJ1
Jazzz27 - hoj, jaz sm šla tud računat, pa naj bi jo mela od 2.12.-7.12..
Itak sem mela pa 1.12. glih komaj konc user posted image . Tko da mislim, da O še nism zamudila.
Lohk bo pa kasnej pršla - no resnično upam. Bom dons popoldne nardila test,
pa bom vidla.

Pozdravčki

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 14:56:57   
jazzz27
dej mi povej kaj si vpisala, k jst tvoje podatke dam not 25.11. in 24 dni, mi vrže ven ful čudno in nelogično!!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2007 16:41:51   
pikica36
hvala punce, posebej še tebi LUNAuser posted image user posted image , ma ... pravi expert si!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2007 16:43:49   
vianne
Mene pa zanima kje se da kupiti in kako se kliče tale mikroskop za ugotavljanje plodnih dni s pomočjo sline. A se pri nas v SLO da to nabaviti in če ne, kje bi ga lahko preko interneta dobila. Pa morda če še veste koliko stane.
Hvala za odgovore.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2007 16:44:43   
pikica36
jazzz27- program ti izračuna najbolj plodne dneve od  30.11-8.12 s tem da ti kaže najbolj plodno 4.5. in 6.12- tako da.... danes nič na rr viset in pridnouser posted image user posted image čungalunga!!user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 16:50:27   
pikica36
 če katera dobro obvlada angleško prosim če prevede!js sem tukaj bolj autuser posted image
če prav razumem naj bi pomenilo, da se praprot pokaže tri dni pred O in 24 ur po njejuser posted image user posted image

Fern leaf patterns are dominant throughout the specimen. Ovulation is already occurring or is imminent and conception is HIGHLY LIKELY. This is your optimum fertile period.

Fertility lasts from 3 days before to 1 day after ovulation.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2007 16:51:51   
pikica36
vianne, ene menda gledajo kar s tistim otroškim mikroskopom( jaz gledam v službi , ker pač imam tako delo)pa je vredu čist lepo se vidi

za ceno pa .... pojma nimam

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2007 18:26:03   
METULJ1
Jazzz27 - jaz sem v koledarček vpisala 25.11., pa 24 dni dolg cikel, pa mi je vrgel ven
plodne dni od 2.12.-7.12.  To se mi zdi čist kul.

Sem pa popoldne spet delala test in ne duha ne sluha o O.
Ful mi je čudn, ker sem jo zadnje mesce zagotov imela, ker
sem jo tud dobr čutila (ene dve uri me je vedno fuuuul špikal v jajčnikih).
Zdej pa 1. mesec k sem se odločila delat test za O, te pa od nikoder.
A mislš, da je možno, da bo ta mesec mal zamudila.
Sem slišala, da jo majo ene tud tik pred user posted image .
Ful ne bi rada izgubila upanja, da ta mesec sploh ne bomo mel
možnosti za nardit en lepo user posted image .

p.s.še vedno upam, da O bo, in da bova takrat glih prov aktivna, da dobiva pol en lep rezultat

Pozdravčki

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2007 18:37:45   
jazzz27
čao!
Jaz sem pa res stupid!!! user posted image Sem vse živo že probala, pa sploh nisem prebrala gor! Ok, ja maš zdej plodne dni, kao! Tako, da akcija danes, jutri, pojutrišnem in še in še!! Pa ne morta falit! Mislim, da na testih piše da za dva dni naprej pokaže, tako, da ga ponovi jutri...čeprov so mi ti testi čudni in meni niso nikoli pokazali, kdaj imam O! Za O pa ne vem...jaz sem že slišala, da jo imajo nekatere ženske tudi med M...tako, da to je zapletena stvar!! Veselo na delo!! Pa ne se obremenjevat s testi, ker meni tudi niso nikoli pokazali, kdaj je in kdaj je ni!
Vso srečo! Držim pesti! Jaz bom pa glih pred O, ko grem k Rešu. Bomo vidli!

Lp

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2007 18:51:46   
vianne
Evo sem na italijanskem e bay našla ta proizvod. Me zanima če imate kaj takšnega doma. Ali je katera že naročala preko te spletne strani? A je varno?
Še vedno pa upam, da mi bo katera sporočila če se da ta proizvod kupiti tudi pri nas.

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320191492237&Category=30118&_trksid=p3907.m29

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2007 23:16:11   
METULJ1
Jazzz27 - hvala za odgovor. Sem mislila, da sem edina k mi test ne pokaže ovulacije.
Kaj točno pa greš do dr. Reša. Tud teb želim vso srečo ta mesec. Jaz res upma, da
obema rata.

Pozdravčki

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.12.2007 11:14:35   
jazzz27
Jutro,

MTULJ1, k Rešu grem v ponedeljek, tako, da sem že vsa polna pričakovanj in veselja!! res končno vidim eno rešitev iz vsega tega!! Mislim, da prvič v življenju komaj čakam, da bo vikend čim prej minil in da bo že ponedeljek!! imaš ti tudi kakšne preglede al ste še na začetku? Res se ne obremenjuj zaradi testov, ker pol si samo živčna zaradi tega!! Jaz sem jih delala tud pa mi niso nikoli pokazali, tako, da sem jih vrgla v omaro in jih sploh ne pogledam več, k se mi zdi da ne delajo pr men!user posted image  

vianne, za tako mal dnarja res ne moreš zajebat, vsaj mislim. Jaz če bi ga imela namen kupit, bi ga definitivno, ker se mi ne zdi predrag!! Mislim, da sem prav pokapirala kaj je cena cca. 13€, se mi ne zdi too much!!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.12.2007 13:01:08   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Mene pa zanima kje se da kupiti in kako se kliče tale mikroskop za ugotavljanje plodnih dni s pomočjo sline. A se pri nas v SLO da to nabaviti in če ne, kje bi ga lahko preko interneta dobila. Pa morda če še veste koliko stane.
Hvala za odgovore.

jst sem v šparu kupila navaden mikroskop za 50 evrov...za otroke nad 8 let...user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2007 21:51:46   
vianne
Danes sem vprašala v lekarni za tale mikroskop (s katerim ugotavljamo ovulacijo s pomočjo vzorca sline) in še lani so ga imeli na zalogi, tako da me bo jutri poklicala ali ga bodo še nabavili in po kakšni ceni. Baje da ni nevem kako visoka cena, je rekla, da je bila lani cca. 2.000,00 sit. So bile pa povratne informacije žensko baje zelo dobre.
Vam sporočim!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2007 18:35:45   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Danes sem vprašala v lekarni za tale mikroskop (s katerim ugotavljamo ovulacijo s pomočjo vzorca sline) in še lani so ga imeli na zalogi, tako da me bo jutri poklicala ali ga bodo še nabavili in po kakšni ceni. Baje da ni nevem kako visoka cena, je rekla, da je bila lani cca. 2.000,00 sit. So bile pa povratne informacije žensko baje zelo dobre.
Vam sporočim!

Danes me je poklicala iz lekarne... na žalost se tegale mikroskopa ne da več dobiti. Mi je pa svetovala, da če bom hodila kaj v sosednjo Hrvaško naj povprašam v njihovih lekarnah. Baje, da se pri njih tale proizvod dobi.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.12.2007 19:37:41   
Fargesia
kupi si nadaven mikroskop...se isto vidi!!!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.