|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SLABOST
17.10.2005 12:50:18   
BUBA
Drage moje!
Sem v 8. tednu in pred 3 dnevi se mi je pojavila slabost. Prvi dan mi je bilo cel dan slabo, včeraj in danes pa sem zjutraj pojedla sadje in kmalu zatem vse izbruhala. Čez dan je potem koliko toliko v redu. Kakšne pa so vaše izkušnje s slabostjo? Se to spreminja in bom vedno več bruhala? Kako dolgo to traja? Moram reči, da se mi nobena hrana več ne 'lušta', ribe, ki sem jih imela prej zelo rada, pa so mi začele prav smrdeti. Pregled pri G imam komaj 11. teden, se pravi 09. novembra.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SLABOST
17.10.2005 13:01:27   
pika_b
O Buba, da je vsaj čez dan vredu. Jaz sem bruhala 24 ur na dan, na koncu sem po štirih dneh neprestanega bruhanja pristala v bolnišnici vsa zdehidrirana.

Žal k temu se ne da kaj dosti pomagati. Meni ni pomagalo nič, razen glukoza v bolnici, vendar ko sem prišla po tednu dni iz bolnice je bilo vse spet po starem, le malo manj bruhanja.

Slabost je izginila, ko je dete začelo migati, to je nekje pri štirih mesecih oz. tem med 16 in 20 tednom.
Meni so predlagali, da si skuham ingverjev čaj. jaz tega nisem probala, ker je bilo stanje preveč nevzdržno.Poskusi morda bo pa tebi delovalo, ene pravijo da deluje.

Želim ti čim manj bruhanja in slabosti. Sicer pa ko tvoj sonček pokuka na svet itak vse pozabiš. Jaz sem že (Gal je sedaj star 2,5 meseca).

Lep in prijeten dan ti želim!!!!!

lp, pika_b

(odgovor članu BUBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SLABOST
17.10.2005 23:15:18   
Dejča
Meni je bilo slabo drugi in tretji mesec - po ves dan. Ko sem zjutraj vstala, sem šla bruhat, po prihodu v službo še enkrat, ko sem nekaj pojedla, je bilo nekaj časa dobro, potem spet slabo, zvečer sem ponavadi še enkrat bruhala. Ko sem prišla iz službe, sem šla kar spat, tako utrujena sem bila. Bolela me je glava, nizek pritisk sem imela ... Nehalo se je kmalu po koncu tretjega meseca in vse do konca sem bila polna energije - še na dan poroda sem do dveh zjutraj praznovala svoj 30. rojstni dan.
Naj ti čim prej mine!!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?