|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SKUPAJ NA POTI DO CILJA(1. del)
13.11.2006 20:57:20   
lana38
Dober večer!
Evo tema je odprta, zdaj pa lahko pišemo dalje. Upam, da se beremo dalje in bomo še naprej toliko skupaj kot do sedaj v našem boju, da pridemo do svojega največjega cilja. To pa je seveda zdrav user posted image .
LP

lana38
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA(1. del)
13.11.2006 21:06:35   
Anonimen
Se strinjam s tabo. user posted image user posted image user posted image
In vsem tudi jaz želim čimveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 21:12:54   
pilotgirl
aha,no lepo lepo. Punce držte pesti jutri zame,saj naj bi jutri hudička prišla jast pa še vedno tko upam da je sploh ne bo. Aja pa še to,nujno bi rabla če ma kera pole za republiške,za izpit za avto?Al pa mogoče poznate koga?Res rabim tko da dejte mi pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 22:22:42   
biser
Prej sem še ekrat nardila test (Clear blue) in bil je zelo pozitivno obarvan;beri + se je že na tako daleč videl, da mislim, da nekaj bo iz tega.  user posted image Zdaj se še samo moram naročit pri ginkologiji, da me da na teste in da vidim, da je vse v redu z user posted image    Tako sem vesela, da ne vem, če bom lahko kej spala danesuser posted image user posted image

Lep pozdrav in  veliko user posted image , user posted image  vam želim

biser

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 7:01:58   
tinaaja
Biser, cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 7:04:15   
lana38
pilotgirl!
Že stiskam pesti in upam, da tvoja user posted image  ne pride in zagledaš user posted image . Jaz sem seveda tudi v velikem pričakovanju..., samo treba bo počakati še cel teden. Ta post ovulacijski čas se mi vedno najbolj vleče. Morda pa ta mesec res stopim iz začaranega kroga, kdo ve...
LP

lana38

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 8:09:01   
Špela100
Biser user posted image user posted image user posted image , vesela zate....
Lana38 in pilotgirl držim pesti, da postanete srečnici ta mesec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 10:06:52   
teri
Dobro jutro punce! Sem vidla da sem mal pozna,ker ste se že premaknile!
Danes mam ob 13h g.Punce me je tako strah!Upam samo da ciste ni več in da je drugo vse bp.Hočem komplet pregled da grem v nove boje optimistično!!!!KAKO ME JE STRAH!!!!user posted image Držte pesti!
In vi kako kaj počutje?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2006 10:07:42   
teri
Lana38 držim pesti zate.Pa javi takoooj!
Biser iskrene čestitke!!!Pa lepihuser posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2006 11:09:12   
pilotgirl
Punce sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  k sto mater,ker je user posted image  prišla točno kot ura in jst mam poln kufer vsega,mislim da se bom kr predala in nehala na vse mislit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2006 11:22:37   
lana38
pilotgirl!user posted image
Pa ne moreš se kar predati, no. Saj smo vse v istem kotlu, pa nam je enkrat dosti vsega, potem pa se nam vseeno prikaže nek žarek upanja in gremo spet od začetka. Tukaj smo, da se podpiramo in ne obupat.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2006 11:52:41   
teri
Pilotgirl...ne smeš obupat.So ženske tle ki se borijo leta in leta pa so še vedno korajžne.Jaz se zgledujem po njih.Dej se tudi ti.Danes se pa fino zjokaj,pa pocartaj pri tvojem dragem.Jutri pa bo nov dan in glavo gor!user posted image Mogoče je pa to tvoj 1.dan user posted image !!!!Jaz se vedno spomnem tega stavka,ker je svetovni!Bomo še bolj močno držali pesti drug mesec!Boš vidla da bo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2006 14:04:24   
koala
OO pilotgirl, hudo mi je da ti tečka ne da mira. Samo tako kot ti je ena že napisala, NE VDAJ SE!!!!!!!!!!!!!
Ti pošiljam en topel objem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2006 14:53:17   
Špela100
Pilotgirl žal mi je. Držim pesti za naprej. Ne obupaj, vem, da je težko, ker sem na istem, že od sobote si brišem od krvavega do rjavega izcedka, na vložku nič in čakam, da se vlije user posted image .
Čakam in čakam, naj se že vlije, da gremo naprej. To je zdaj prvič, da je tako, nikoli nisem imela tako izcedke ,prej se je vlilo in konec. Zdaj pa nekaj heca.
Danes je pa rodila še moja prijateljica in mi tudi moj stavek, da je morda danes prvi dan moje user posted image  ne pomaga.

Moj user posted image  se mi zdi nemogoč cilj. Mission imposible....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2006 18:06:18   
lana38
Špela100!
Kaj pa, če so ti izcedki, kaj drugega in ne napovedujejo user posted image , ampak morda kakšno vgnezditev. A nisi pomislila na to, glede na to, da se to vleče že 4 dni?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?